nefunguje internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
fopa27
Novice
Novice

nefunguje internet

Príspevok od používateľa fopa27 »

Zdravim,
mam zriadeny na notebooku internet od roburu s IP viazanou na MAC adresu a proxy nastaveniami. Chcel by som ho pouzivat aj na druhom notebooku, ale problem je ten ze ked vytvorim AD hoc siet a povolim zdielanie internetu v sieti funguje mi len ICQ na druhom notebooku a prehliadac nejde aj ked nastavim proxy.
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

skus v prehliadaci http://193.87.160.133/ , pokial ide, je chyba v DNS
fopa27
Novice
Novice

re

Skusal som to, ale prehliadac vzdy vypise, ze sa nepodarilo najst proxy server, takze problem bude asi v proxy nastaveniach, len neviem kde. V noci ked nemame proxy obmedzenia tak to funguje a vlastne funguje peer2peer bez proxy.
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

ked mas NOD alebo Eset smart security system musis tam vypnut filtrovanie(povolit vsetku komunikaciu)je to presne v nastaveniach firewallu 8)
fopa27
Novice
Novice

re

aj tak to stale nefunguje
mademan
Light Star
Light Star

v tom pripade skus jasne popisat co to robi, ako to mas zapojene a ako to mas nastavene...
fopa27
Novice
Novice

re

V notebooku, kde mam zapojeny kabel som dal povolit zdielat internet v sieti, potom som vytvoril cez wifi adhoc siet, ked sa na nu pripojim z druheho notebooku, funguje mi len icq, ked nastavim pripojenie proxy v prehliadaci ako to mam nastavene v pocitaci s kablom, tak to nejde. Od 00:00 do 8:00 mame povolene pripojenie peer-2-peer od poskytovatela internetu, ked vypnem proxy nastavenie tak v tom case internet funguje aj na druhom notebooku.
fopa27
Novice
Novice

re

a prehliadac este vypise ze sa nepodarilo pripojit na proxy server
mademan
Light Star
Light Star

rozbehol som si siet podobnu tvojej, akurat druhy ntb sa pripajal kablom a internet je skrz wifi, internet siel na oboch bez proxy serverov, ked som nastavil obom korektne IPcky a porty proxy servera nahodneho, oba sa k ne mu bez problemov pripojli aby mi vypisali access denied by access control list...

si pozitivny ze mas pouzite naozaj korektne hodnoty v druhom ntb?
fopa27
Novice
Novice

re

v druhom notebooku mam nastavene tak isto proxy ako v notebooku s kablom
mademan
Light Star
Light Star

kedze nemam predstavu co by to mohlo sposobovat, skusil by zo srandy spravit na priamo pripojenom booku http proxy na nejakom porte kam sa bude pripajat druhy book, tvojmu proxy nastavit cez aky proxy ma ist na www...
Napísať odpoveď