nefunguje internet
nefunguje internet
Zdravim,
mam zriadeny na notebooku internet od roburu s IP viazanou na MAC adresu a proxy nastaveniami. Chcel by som ho pouzivat aj na druhom notebooku, ale problem je ten ze ked vytvorim AD hoc siet a povolim zdielanie internetu v sieti funguje mi len ICQ na druhom notebooku a prehliadac nejde aj ked nastavim proxy.
mam zriadeny na notebooku internet od roburu s IP viazanou na MAC adresu a proxy nastaveniami. Chcel by som ho pouzivat aj na druhom notebooku, ale problem je ten ze ked vytvorim AD hoc siet a povolim zdielanie internetu v sieti funguje mi len ICQ na druhom notebooku a prehliadac nejde aj ked nastavim proxy.
skus v prehliadaci http://193.87.160.133/ , pokial ide, je chyba v DNS
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
re
V notebooku, kde mam zapojeny kabel som dal povolit zdielat internet v sieti, potom som vytvoril cez wifi adhoc siet, ked sa na nu pripojim z druheho notebooku, funguje mi len icq, ked nastavim pripojenie proxy v prehliadaci ako to mam nastavene v pocitaci s kablom, tak to nejde. Od 00:00 do 8:00 mame povolene pripojenie peer-2-peer od poskytovatela internetu, ked vypnem proxy nastavenie tak v tom case internet funguje aj na druhom notebooku.
rozbehol som si siet podobnu tvojej, akurat druhy ntb sa pripajal kablom a internet je skrz wifi, internet siel na oboch bez proxy serverov, ked som nastavil obom korektne IPcky a porty proxy servera nahodneho, oba sa k ne mu bez problemov pripojli aby mi vypisali access denied by access control list...
si pozitivny ze mas pouzite naozaj korektne hodnoty v druhom ntb?
si pozitivny ze mas pouzite naozaj korektne hodnoty v druhom ntb?