Rozmyslate pozitivne alebo negativne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Rozmyslate prevazne...

pozitivne
35
30%
realisticky
54
47%
negativne
26
23%

Celkom hlasov: 115

Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Rozmyslate pozitivne alebo negativne?

Príspevok od používateľa Aiden »

Ako som tak sedel a rozmyslal, uvedomil som si, ze vzdy pred nejakou zivotnou skuskou (zrejme zajtra ma jedna velka caka) uvazujem, ako dopadne...na tom by nebolo nic zvlastne, avsak casto viac rozmyslam, co budem robit, ked veci dopadnu zle...ako budem riesit tie negativne nasledky situacie...

ako ste na tom vy?
ak o tom uvazujete, uvazujete napr. ako vam bude s novou priatelkou fajn, ked vas neodmietne alebo ako sa budete zbavovat depresie ked odmietne?
+ myslite si, ze negativne myslenie moze mat dopad na vyvin situacie?...tj. znizi to sancu na dobry koniec?

rozhodol som sa urobit pokus, ze tento krat budem dufat len v ten najlepsi koniec a na iny nemysliet...som zvedavy co to spravi :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

co sa lasky a vztahov tyka asi negativne..bohuzial.kdovie asi to bude ta lahsia cesta
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Snazim sa myliet pozitivne, ale zas tak, aby ma negativny vysledok nepolozil.

pochybujem ze negativne myslenie moze ovplyvnit vysledok v tebou ancrtnutom smere, skor naopak.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Maximalne negativne :(
No dobre mozno nie maximalne, ale proste.. vsetko je v poriadku v najlepsom.. ale stale myslim nato ze co ak pride koniec, co ak.. co ak.. a tak dalej... hovorim teraz o vztahu:), hadam ste pochopili:).
Aiden
Darca
Darca

Fabo napísal:pochybujem ze negativne myslenie moze ovplyvnit vysledok v tebou ancrtnutom smere, skor naopak.
hej jasne...preklep...uz som to prepisal :) ...uz som asi unaveny :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Hmm aj ja myslim negativne .. teda vlastne ani neviem aj ked som si vedomy ze mozno to nevijde a vynara sa mi kopec takych myslienok atd aby som prilis nelietal v oblakoch... vzdy v hlbe dufam aby to vyslo proste chcem aby to co si myslim nebola pravda .. abo tak niejak ani neviem nooo
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Radšej pozitívne, pravdaže poznám všetky možnosti...a myslím si, že negatívne myslenie ovplyňuje výsledok, lebo keď si napr. myslím, že to pokazím, tak to nakoniec aj naozaj pokazím :(...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skoro stale pozitivne, ak sa to nedari, tak si pustim nejaky fajnovy trance a hned mam niekolkokrat lepsiu naladu.
Ak stale myslmim na nieco neprijemne, tak na vycistenie hlavy zas pomaha schranz. Hudbou teda riesim vsetky svoje vykyvy nalady a ide to celkom uspesne. A kedze hudbu pocuvam pocas 90% casu co som hore, tak mam dobru naladu velmi casto.
//to pozitivne myslenie vsak pocas skuskoveho obdobia sposobuje to, ze si myslim, ze nieco viem celkom dobre a na skuske sa ukaze opak :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Sagittarius napísal:Radšej pozitívne, pravdaže poznám všetky možnosti...a myslím si, že negatívne myslenie ovplyňuje výsledok, lebo keď si napr. myslím, že to pokazím, tak to nakoniec aj naozaj pokazím :(...
hmm nieco na tom moze byt .. to je o tej psichike verit v sameho seba .. ak sa presvedcim o tom ze to vijde tak to moze vyjst mozno skor ... no zas ak to nevijde moze to byt o to väcsia rana

snaque napísal:ja nerozmyslam...
a vies ze na tomto vazne neico bude :wink:
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

ja nerozmyslam...
Sagittarius
Guru
Guru

snaque napísal:ja nerozmyslam...
A máš pravdu vo vzťahoch s opačným pohlavím netreba veľmi rozmýšľať...lepšie by bolo asi riadiť sa citmi...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

myslim pozitivne. jednoznacne dopomahaju uspesne vykonat danu cinnost. Ked si sam clovek povie, ze to nespravi dobre, tak to nema dovod ani spravit dobre, pretoze si chce dat za pravdu -> preto treba mysliet pozitivne.
Aiden
Darca
Darca

Sagittarius napísal:A máš pravdu vo vzťahoch s opačným pohlavím netreba veľmi rozmýšľať...lepšie by bolo asi riadiť sa citmi...
len niekedy treba prave rozum, aby tie city zastavil...nie v kazdom pripade je to krasne byt zalubeny :)...napr. byt zamilovany do zadanej - asi by som mal skocit do tej temy :hmm:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ak stojím pred nejakou situáciou a viem, že môže prísť k obom záverom, tak sa vyrovnávam s tým, že to môže dopadnúť aj zle, ale na druhej strane, že to môže dopadnúť skvele. Ja som optimista, takže sa snažím myslieť pozitívne, určite to ovplyvní minimálne moju psychiku, náladu, vyžarovanie, reč tela a tak to zapôsobí aj na druhého človeka :D
Občas na mňa príde chvíľa, čo ak..., ale to najmä vtedy, keď veľa rozmýšľam, čiže v láske netreba rozmýšľať priveľmi, treba sa riadiť najmä srdcom :)
Sagittarius
Guru
Guru

Aiden: No hej...ja som skôr myslel pri riešení neočakávaných situácií, ktoré sa naskytnú...keď si doma sám a o niečom rozmýšľaš je dosť ťažké nepoužívať rozum...
Aiden
Darca
Darca

veru hej...asi by som mal ist spat :D...uz myslim iba na same kktiny :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Používať rozum je dobré, pokiaľ sa jedná o nešťastnú lásku alebo rozchod, ale pokiaľ klape všetko ako má, netreba veľa rozmýšľať o zbytočnostiach :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ako kedy, ale vacsinou negativne, zial :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nuž podvedomie je mocná vec a pozitívnym prístupom, predpokladmi a prianiami dosiahneme určite viac, ako keď si povieme, že je to dopredu stratené apod....
Napriektomu si to veľa ľudí (vrátane mňa) povie. Nedostatok sebadôvery, obavy, neg. skúsenosti z minulosti...
Žial aj vo veciach lásky apod. uvažujem negativisticky - aspoň nie som potom sklamaný - avšak aj toto je už naprd prístup. Keď som však vo vzťahu, tak sa toto zmýšľanie mení o 180°. Aj keď týmto prístupom - no neviem....začarovaný kruh, ale dá sa to prežiť :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

jin napísal:Keď som však vo vzťahu, tak sa toto zmýšľanie mení o 180°.
Presne ... Ked som bol Single tak vacsnou Pozitivne ale dokazali ma rozhodit strasne detaily a velky problem mnou ani nehol ... Teraz je to uplne ine :) Ale este viac pozitivne (Without pink glasses-Proste z humorom)
Napísať odpoveď