Rozmyslate pozitivne alebo negativne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Rozmyslate prevazne...

pozitivne
35
30%
realisticky
54
47%
negativne
26
23%

Celkom hlasov: 115

poharvody
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

negativne...cakam vzdy to horsie...blbe je ked to horsie aj pride to som potom myslela realisticky...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

som pesimista s obcasnymi zableskami realizmu a obcasnymi nihilizmu :D ... ale potom ked sa nieco podari aspon som o to radsej ako ked cakam nieco a sklamem sa
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

ja osobne sa snazim brat zivot s nadhladom...myslim realisticky, nerad si nieco nahovaram apod...tiez mozem povedat ze beriem veci pozitivne, lebo viem ze moje problemy nic neznamenaju, vzdy sa vyriesia a nestoja zato aby som nimi zatazoval seba alebo niekoho ineho. negativny postoj k zivotu je to co vysostne neznasam-to prenechajme emakom, my normalni a dokonali(:P) podporujme dobru muziku a umyvajme si ofinu :P ....CARPE DIEM bičiz!
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Negativista

Príspevok od používateľa forgottten »

Uvedomujem si, že je to nesprávne a začínam proti tomu intenzívne bojovať, ale je to tak. Premýšľam často skôr negatívne. Mám strach z nezvládnutí situácií. Očakávam zlé výsledky a aj na seba pozerám ako na chybujúcu osobu s muchami...

Pozitívne myslenie samo o sebe ovplyvňuje situácie tak, že nakoniec dopadajú pozitívne a aj premýšľanie nad sebou samým pozitívne dvíha sebavedomie a odbúrava deficity osobnosti. Taktiež sa žije ľahšie, keď sa na veci pozerá pozitívne.
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

podla situacie, no vsimam si sam na sebe ze si vacsinou predstavim to najhorsie co by sa mohlo stat, keby... a podla toho sa rozhodnem, som teda skor pesimista. zaroven vsak stojim nohami pevne na zemi a som zaryty realistam preto ak viem ze nieco ma vyjst a nema co zlyhat tak tomu pevne verim..
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja sa radím medzi realistických optimistov. :) Preložené do slovenčiny to znamená asi toľko, že verím len v možné zázraky (čo sa tak trochu vylučuje, ehm :D ).
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

ludia, pocitajte s najlepsim a budte pripraveny na najhorsie...autosugescia je svina ( a zivot tiez ) takze jediny sposob ako s nim vypiect je mysliet s nadhladom. je jedno ci pesimisticky alebo optimisticky. ked si uvedomite skutocnu hodnotu toho co ste stratili a co mozno este len ziskate takstale nieco ocakavate. tak preco neocakavat nieco prijemne, ak sa nepodari, podari sa inokedy (ako stare zname budhisticke: cesta je ciel :roll: ) takze ide o to snazit sa STALE o nieco lepsie....vyhodia ta zo skoly, mozno si najdes robotu za 100k mesacne a dorobis externe, necha ta baba, najdes druhu(napr. lasku svojho zivota - len pri tych vstahoch to je zlozitejsie, to uz neni matika, ked to boli tak to boli a snazit sa mozes ako chces)

scitane a podciarknute: mfp materializmus ale nie ludi ! :idea:
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Dlhsiu domu som tu nebol, no ked citam co sa tu deje/dialo pytam sa, co sme to za ludia? Je v tom vobec neake pozitivum?
Snazim sa byt vzdy optimistom, ale zivot a situacie ktore prinasa ma deformuju.

Este ze nie sme sami vo vesmire. :D
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

ja zmyslanie je 50:50 pozitivne:realnemu :) ale niekedy su obdobia cisto negativne ked sa mi niec nedari :( a vtedy sa optimisticky rozmyslat ani neda
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Niekedy sa mi zdá že si priveľmi verím a čakám lepšie výsledky ako sú reálne možné :D
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

No zaujímavá téma, pozri ak idem na skúšku tak som pripravený na to najhoršie, robím to asi zo zvyku lebo ak dostanem lepšiu známku ako som "čakal" tak ma to poteší, je to lepšie ako to robiť naopak, teda aspoň pre mňa...
ale snažím sa držať pravidla "Požhnaný tí, ktorí nič neočakávajú, pretože tí nebudú sklamaný..."" ;-) a to asi aj vystihovalo môj názor na túto tému...
Ja som totiž chaln ktorý je neuveriteľne pozitívny a málokedy mám zlú náladu, ale niekedy fakt neočakávam... potom má z toho väčšiu radosť keď sa to podarí a neštve ma to ke´d sa to nepodarí ;-)
btw: zdravím všetkých HOJkáčov už som tu dlho nebol..
Napísať odpoveď