Najvacsie futbalove prestupy
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nula bodov
kedže Černák nemá profesionálnu zmluvu /teda zmluvu ako futbalista/ prestupil tak povediac zadarmo, pretoze ViOn si ani nemôže nárokovať na peniaze...ale jeden kamarat z FC ViOn mi hovoril vraj SLOVAN dal nejake peniaze...ale kolko to bolo to sa asi nikdy nedozvieme...
ale urcite to nebolo tolko ako by dostali pri klasickom normálnom prestupe hráča
ale urcite to nebolo tolko ako by dostali pri klasickom normálnom prestupe hráča
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
ProfionQQ
Medium Star
lol
asi mas pravdu ale : aku ligu mame rozoberat ked nie domacu?? aku ligu mame podporovat ked nie domacu?? naco si budem vsimat prestupy v anglicku alebo v spanielsku ked tam na futbal nikdy nepojdem...nehovorim nejake megaprestupy - o to sa zaujimam aj ja...Key5ers0ze napísal:mna by slovenska "liga" nezaujimala ani keby tu prestupili Cesc, Cristiano a Kaka za jedno prestupove obdobie, je to fraska..prvotriedna
ale tak v prvom rade sledujem nasu ligu...viac ma to zaujima pretoze viem ake financne nepomery vladnu v nasej lige medzi muzstvami, to ma na tom baviii
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
no ano, ano:)vidim co mas v profile-bydlisko, cize to chapem
ja som kedysi SK ligu sledoval dost intenzivne a neusiel mi ziaden prestup, teraz mam celu ligu v ahoooj..pozriem si ako zahral Pali Jurco, lebo je to moj byvaly spoluziak a to mi staci..
inac s tym co si napisal, ze na zapas zahranicneho klubu nikdy nepojdes, ja som v zivote nebol na zapase nasej ligy a ani po tom netuzim, atmosfera na zapase-nulova, bezpecnost na stadionoch-to co sa robilo v Trnave netreba ani komentovat, to si radsej zajdem k nam do zoo, tam sa na opiciach da aspon zasmiat. minuly rok som mal ist na zapas mufc a chelsea, lenze v praci nam nechceli dat volno(myslim tym mne a bratovi naraz), tento rok pojdem na arsenal aj keby sa co robilo.ale o to tu nejde..nebavi ma pocuvat, aby som podporoval sk ligu len preto lebo je to liga slovenska..pritom kvalita je miziva..ty ak mas na vyber pozriet si zapas Trencina a Dubnice a zapas ManU-Liverpool co si vyberies?
inac s tym co si napisal, ze na zapas zahranicneho klubu nikdy nepojdes, ja som v zivote nebol na zapase nasej ligy a ani po tom netuzim, atmosfera na zapase-nulova, bezpecnost na stadionoch-to co sa robilo v Trnave netreba ani komentovat, to si radsej zajdem k nam do zoo, tam sa na opiciach da aspon zasmiat. minuly rok som mal ist na zapas mufc a chelsea, lenze v praci nam nechceli dat volno(myslim tym mne a bratovi naraz), tento rok pojdem na arsenal aj keby sa co robilo.ale o to tu nejde..nebavi ma pocuvat, aby som podporoval sk ligu len preto lebo je to liga slovenska..pritom kvalita je miziva..ty ak mas na vyber pozriet si zapas Trencina a Dubnice a zapas ManU-Liverpool co si vyberies?
-
ProfionQQ
Medium Star
bla bla bla
jasne ze si vyberiem ManUtdKey5ers0ze napísal:no ano, ano:)vidim co mas v profile-bydlisko, .... ... ... ... vyberies?
Re: bla bla bla
slovenska liga je jedna velka spina , to ti mozem povedat aj z vlastnych skusenosti , uz v ziackych a dorasteneckych kategoriach je to na milu ... . a ked mam pravdu povedat , tak teraz ma na slovensku zaujima iba Trencin , som zvedavy co to nakupia , ale inak nic. nasa liga nema co ponuknut , ako boolo vyssie napisane na zapasi skoro nikto nechodi az na par vynimiek a ked sa ten futbal nehra pre divakov tak to aj tak vyzera , hraci nedaju zo seba vsetko , je to momentale dost zbytocna liga podla mna. je mi to luto , ale realita na slovensku je teraz takaProfionQQ napísal:jasne ze si vyberiem ManUtdkrajsi futbal ... ale stále mi je srdcu blizky ten slovensky...predsa len ked sa hra v rodnom meste Corgon liga......
-
ProfionQQ
Medium Star
...
jj Koller v opat v Nemecku....no honzík ma 34...odohrá tam jednu slusnu sezonu a potom pride zranenie...preco mam taky pocit ze norimberg si robí zasobu starších hračov???? skusenosti niesu vsetko pán trener ....IZZi-BA napísal:hmm suhlasim s vami na slovensku je to biedne od doby ked tam prisiel Laurinec ale tak co nic sa s tym neda robit.....vlastne hej vyhodit ho a cele vedenie sfz
inac Koller je v Norinbergu
Re: ...
podla mna preto , lebo 34 rocni hraci su este dostatocne kvalitny a hlavne LACNEJSI ako 25 rocny ,ProfionQQ napísal:jj Koller v opat v Nemecku....no honzík ma 34...odohrá tam jednu slusnu sezonu a potom pride zranenie...preco mam taky pocit ze norimberg si robí zasobu starších hračov???? skusenosti niesu vsetko pán trener ....
a to si kde zobral deges?Steven666 napísal:Inak Škrtel prestúpil do FC Liverpool![]()
ja som len cital ze maju zaujem, ale to su take stranky co pisali pycovinky typu Hamsik do Man United
alebo pockat ,citam to na profutbal,ze prestupil
tam patri bu*erant , moze si strilat vlastne goly hypijem a caragerom
(no prvykrat v zivote som isel kuknut na oficialnu stranku tohto skurvveneho klubu, nech ma pan boh ocisti, a tam nic neni o skrtelovi a ani na skysports ani na bbc........hmm)
Ty máš teda vyjdrovanie fakt na vysokej úrovnil0f4s3 napísal:a to si kde zobral deges?
ja som len cital ze maju zaujem, ale to su take stranky co pisali pycovinky typu Hamsik do Man United
alebo pockat ,citam to na profutbal,ze prestupil![]()
![]()
![]()
tam patri bu*erant , moze si strilat vlastne goly hypijem a caragerom
Podla mňa je to úžasné a Škrtel je vynikajúci stópér vzhľadom na jeho vek a má šancu sa tam uplatniť a spraviť nám konečne nejaké dobré meno..
dufam, ze bude hrat velice casto ten traged,s panom reinom a caragherom vytvoria nezabudnutelnu komediu troch klaunov......jerichoo napísal:Ty máš teda vyjdrovanie fakt na vysokej úrovni![]()
Podla mňa je to úžasné a Škrtel je vynikajúci stópér vzhľadom na jeho vek a má šancu sa tam uplatniť a spraviť nám konečne nejaké dobré meno..
-
ProfionQQ
Medium Star
OMG aký odborník
ty si asi nikdy nevidel hrat liverpool a uz vobec nikdy skrtela...ale skoda reci pri tebel0f4s3 napísal:dufam, ze bude hrat velice casto ten traged,s panom reinom a caragherom vytvoria nezabudnutelnu komediu troch klaunov......
liverpool je spickovy anglicky klub a asi vedia koho kupuju...na rozdiel od teba "pána trénera"
Re: OMG aký odborník
no panko zo zlatych moraviec,co sa pysi ako sleduje slovensku ligu toho asi bude vediet viac....ProfionQQ napísal:ty si asi nikdy nevidel hrat liverpool a uz vobec nikdy skrtela...ale skoda reci pri tebe
liverpool je spickovy anglicky klub a asi vedia koho kupuju...na rozdiel od teba "pána trénera"
videl som ich napriklad vcera ked ich bankrotujuci klub z 3 najvyssej ligy trapil cely zapas,a to hrala takmer cela rafova svorka priemernych nadhodnotenych fotbalistov.....
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
este stale neprestupil, takze nehovorte hip kym nepovieto hop
na skysports som nic nenasiel, na stranke lpoolu je zmienka o skrtelovi z roku 2005, takze pozor.
edit pripajam:
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... idsel=8890
na skysports som nic nenasiel, na stranke lpoolu je zmienka o skrtelovi z roku 2005, takze pozor.
edit pripajam:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 05,00.htmlKey5ers0ze napísal:este stale neprestupil, takze nehovorte hip kym nepovieto hop![]()
edit pripajam:
toto je jedine zo skysports, ziadne citovanie hraca,klubu,agenta,alebo manazera jednej ci druhej strany, jedine co ma zaujalo je prestupova ciastka,ktora sa spomina na skysports 7 milionov libier, no to som ozaj zvedavy, napriklad taky Vidic stal United 7.2 mil libier, a to uz je iny pan obranca...
-
ProfionQQ
Medium Star
Re: OMG
ty si ozaj odobornik..tebe asi vyjde kazdy zapasl0f4s3 napísal:no panko zo zlatych moraviec,co sa pysi ako sleduje slovensku ligu toho asi bude vediet viac....
videl som ich napriklad vcera ked ich bankrotujuci klub z 3 najvyssej ligy trapil cely zapas,a to hrala takmer cela rafova svorka priemernych nadhodnotenych fotbalistov.....