SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002

O športe...
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Qu!r!@5h »

To bol super hokej a este lepsie hlasky od Stana Stefanika a Milosa Kovaca, v kuse to doma pozeram a sulam sa z toho. :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

schw33k napísal:Mám na mysli " Zlatí chlapci z Goteborgu " alebo tak nejak ...
Išlo o všetky skrátené zápasy od základnej skupiny až po finále, ale len z Goteborgu
upsi, tak to sry... :) ale verim tomu, ze to nejaky fanda ma..u stv ma to neprekvapuje, esteze to nepradavaju na tych kotocuch..idu s dobou jak sa patri :P
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

pametam sa bolo to daco uzastne kvoli tomu som si aj kupil ediciu co vidala stv a niekedy si pozrem tie zapasy aj co sme vyhrali brondz proti cesku
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

To bol vtedy za úspech škoda že už sme sa zlajdačili ale mohli by sme to ešte zopakovať ale pekný zážitok.
bubnar777
Novice
Novice

re:majstrovstva sveta 2002

Príspevok od používateľa bubnar777 »

jasne ze si nato spominam doma mam aj video ako sme sa tsali majstrami sveta...a dost casto si ho pozeram...a najradsej spominam na Petra bondru....a na ten gol proti kanade sekundu pred koncom druhej casti a ten finalovi bol tiez excelentny...Peto nam pomohol vtych najtazsich chvilach....takisto aj ked sme boli bronzovy to uz pod vedenim Hossu....ale aj tak si myslim ze nikto nema a ani nebude mat na taktiku Filca ten vedel urobit taky tim ako nikto nikdy prednim....
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

bol to velky uspech, mal som z toho radost... dokonca som si kupil knihu o MS :smt112
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mám otázku..neviete kde by som zohnal čisto DVD MS 2002 Zlato na nete? Chcel by som to kúpiť osobitne..Skúšam googliť ale nič normal som nenašiel..
Vopred díki..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Pamatam sa nato, dost dobre. Ako sme s napatim sedeli pred TV a zrazu sme vsetci doma vyskocili a zvrieskli goooool!!!! Bolo to super, jedna vec co ma mrzi ze som mal asi len 9/10 roko, cize som si to tak neuzil ,teraz by som uz zabehol do nejakeho podnikus kamaratmi a bola by vacsia zabava 8)
Jak som ja zavidel tym co ukazovali z Blavi v meste pod velkou obrazovkou, to bola parada vzdy som im zavidel :? A priznam sa aj ja ze stale sa mi hrnu slzy do oci ked to pozeram. :oops:
A este taka spomienka ked som to nevydrzal a musel som ist curat pocas zapasu a v hajzli sme mali otvorene okno a ja si tak curam a odrazu pocujem z vonku zo sidliska z niekolych okien GOOOOOOOL! Hned som vedel , ze sme dali gol

Toto video je dobre a najviac sa mi paci, ako komentator na konci hovori, Slovensko vyhraaava a posiela Svedov...........do boja o tretie miesto :lol: :D

Edit.............a asi najkrajsie video este krajsich golov s peknou pesnickou (ktorej text si stale pamatam :D ) a som sa skoro rozplakal a citim zimomriavky po celom tele :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hej...bolo to prekrásne..ešte aj teraz..a to som si len čítal prvý príspevko mi behal mráz po tele..Bolo to neskutočne nádherné..bol som doma..a pamätám si na to..ako by to bolo včera..krásny pocit..Ešte aj to video..len zimomriavky..aj po toľkých rokoch..Hej..komentátor sa trošku preriekol.. :D ale bolo to super.. fakt krásne.. :)
Ďakujeme chlapci :aasmile29: :happyrespect: :smt009
Retne
Darca
Darca

Re: SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002

Príspevok od používateľa Retne »

EnQuist napísal:stále keď to vidím mám slzy v očiach.
NO nie si sam , po precitani prveho postu som mal aj ja dost.

Ani by som nepoveal ze to uz je 5 rokov, no asi, vtedy som este hraval hokej tak to bolo super, sam som sa aj dotkol toho zlateho kovu ktory sme ziskali, pretoze som vtedy hraval s Jakubom Bacom, synom Jergusa Bacu tak on nam kazdemu v muztstve daroval podpis kartu s venovanim od kazdeho hraca ktory vtedy hral na MS. Pekne spomienky :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja si pamätám, že keď Bondra strelil víťazný gól, tak som vyskočil a začal som jačať jak o život a po zápase už pri hymne začalo v meste pršať a blýskať sa, takže pekná analógia s hymnou :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Moj spolužiak otvoril okno a začal kričať Smee majstriiii !!!!! :lol: To nomalne ked sme strelili víťazný gól som mal prvý orgazmus 8) Príspevok č.1000
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Ked som cital prvy prispevok tejto temy, mal som po celom tele zimomriavky...
Ked strelil Bondra gol na 4:3, to bol jednoducho neopisatelny pocit. Vtedy som bol dojaty, hrdy, ze som slovak a neskutocne stastny. Kiezby ten pocit netrval len par sekund.
:cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nevsimol som si ci to uz v tejto teme je, ak ano dajte vediet, zmazem
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

naozaj pekné video, krásne spomienky.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

t0m4s3 napísal:Nevsimol som si ci to uz v tejto teme je, ak ano dajte vediet, zmazem
Bez komentátora to nemá gule ...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

dnes o 21:30 na Trojke si pozrite zapas :)

//autoeditácia príspevku ( 31 Dec 2008, 23:17 )
aaaaaa, prezival som to ako keby to bolo nazivo , skoro som dostaval infarkt v poslednyhc minutach a ked bol konec tak som sa rozplakal :D:D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

hviezdy už nemame.........nie ako tedy................a nedal bondra nahodou gol 20sekund dokonca namiesto 100??...................ale uvidime konečne sa toho chytil dobry trener nie ty dvaja ko.....ti ........predtym..........myslim ze tento rok aspon do prve 6 by sme sa určite mohli dostať...........a dufam ze aj nejaku medajlu donesieme.....no ale ako ste vraveli určite to už nebude take ako predtym ..................a komentator nemal chybu
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja som pozeral ten dvdrip asi tak pred polrokom mam ho doma na pc
Bol som ako na ihlach ked som to pozeral.. ten pocit byt najlepsim je uzasny, vtedy bol tym parta uzasnych chalanov ktory isli za svojim cielom hlavou a srdcom...
Keby sa to este podarilo... :wink:

Haluz je aj video po zapase, kde Visnovsky povedal take daco: "Tam maju kur*y ruske!"

Imho ten den zili ulice, zil snad kazdy, kazdy mohol s hrdostou povedat SLOVENSKO JE NAJ
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Dufam ze sa zlato este zopakuje.
Napísať odpoveď