Vztah - nevie co chce?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jurino88
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

smarton presne tak moja rec k+
rovno na vec
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

Maki mozno viete co treba, ale ja nie, prezradis mi to?

Jurino na tej party sme sa videli tak vaznejsie prvy krat v zivote, predtym som sa s nou stretol asi len v autobuse a jednej krat na jednom podujati, cele to trvalo par minut, navyse tam nebola sama a boli tam jej kamarati a kamaratky, takze sa okrem normalneho rozpravania nic nedalo. Ta party prebiehala uz inak, prisla za mnou na chodbu, pekne sa usmievala a ja som nevedel co chce, prislo mi to divne, ze ked sa vidime takto zoci-voci z blizka prvykrat, ze by uz mala zaujem o nieco. Preto som si radsej drzal odstup, ale ako som napisal, keby dosiel co i len najmensi naznak od nej, tak to vyuzijem, ale z toho co sa dialo mi nic ako naznak nepripadalo.

Smarton pises tu o alkohole, nebol som opity, mal som nejake to poldeci v sebe, takze som sa snazil pit velmi s mierou, pretoze som siel na tu party najma kvoli nej a chcel som byt pri zmysloch. Mozno keby som toho viacej popil, tak mam zmyslov menej, ale odpadli by aj zabrany. Teraz vsak uz darmo budem plakat nad rozliatym mliekom, co sa stalo sa uz stalo a asi tazko sa to zmeni, teda minimalne ta party je uz za nami a netreba na to mysliet.

Ako to cele bude prebiehat v nedelu netusim, najskor by som sa jej rad ospravedlnil za ten stvrtok, za to moje spravanie a za vsetko co som vtedy spravil, najma ked som odisiel, hoci sa ma pytala, ci ten odchod myslim vazne. Ked som sa potom o 10 minut vratil, uz to nebolo ono, ale to je teraz jedno. Co sa bude diat potom netusim, mam jej dat jednu vec (je to hmotna vec), ktoru som jej slubil, takze to by ju mohlo potesit a co sa zomelie dalej necham asi na osud.
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

....bol som v stredu v meste na stefanskej diskoteke bola tma kamaratka fakt super je ako moja sestra a mala tam jednu kamaratku vzivote som ju nikdy nevidel ako som sa rozpraval stou mojou kamoskou v tom ma zacala sledovat siel som za nou ci ide tancovat a ona oki z tancovania sa stal maraton bozkov ....keby som bol ostal dlhise ...no kazdy si domysli..zacala ma vyzliekat v boxe a tahala ma na wc ..skoda musle som byt o 2doma ...cize som siel navec na druhy den sa chcela stretnut :D skoda ze ja uz nie bral som to skor ako nevinne pobavenie (mal som sice trosku vypite ale len do nalady..ona ma 19 a ja 16 )...a vsetko je o tom ze som siel hned na vec pokial nebudes chciet spoznavat nespoznas a niekedy to bude trvat dlho a nakoniec stoho nic nebude ...

a musim regovat v 18 rokoch je niekedy baba vyspela niekdedy decko pokila je vyspela po psychickej stranke moze jej prist tvoje spravanie detske :idea: lebo 20rocny chalan co sa pita baby ci jej moze dat pusu no...neviem asi zijem inu dobu
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jumbojet: prezradim... musis ju lepsie spoznat a uvedomit si co chces... lebo ako to tu tak citam tak ona je nerozhodna no ty tiez... ked budes vediet co chces daj to presne najavo a uvidis na com si... lebo ked ty mas nerozhodne reakcie na nu - ako moze mat ona rozhodne na teba ked tiez nevie co? ked budes vediet co chces tak za tym chod...a snaz sa... myslim,ze z jej strany tam musia byt dake sympatie, inak by nerobila co robi a nespravala sa ako sa sprava... a podla mna teda mas dost sancu na nieco ak to teda chces
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no jo maki mas pravdu musi vediet co chce ja by som siel kruto na vec a opytla sa ci teda tento ak sa da povedat vztah bude neak pokracovat ak nie naco to natahovat a zbytocne sa trapit :(
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Ako som uz pisal, prisla nedela a stretli sme sa. Nie ze by sme to planovali, ale bolo to na jednom podujati. Stal som s kamaratom a zrazu ma niekto poklepal po pleci, otocim sa a tam ona s kamaratkou. Dal som jej nieco co som jej slubil, prilis sme sa ani nerozpravali, skor som sa rozpraval s jej kamaratkou, potom chvilu s nou. Cely cas som mal pritom ruky v zadnych vreckach, ked odchadzali, tak ma objala, ja som vsak nestihol ani ruky z vrecka vytiahnut a uz sli prec. Este nieco zafrflala, ze ziadna odozva alebo co, nepocul som to poriadne alebo bola to narazka na to, ze som mal aj pri tom objati ruky vo vreckach. Teraz som sa pytal jej kamaratky na ICQ, ze co malo znamenat to objatie a vraj to je ich pozdrav, lenze ked som sa pytal preco som ho nedostal aj od nej, tak vraj nevie ci moze :D

Teraz som z toho este viacej mimo, nechapem, ale zase som rad, ze som si mozno zachoval chladnu hlavu a ustal to bez emocii.
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Aby toho nebolo malo, bol som dnes na Silvestra v Tescu, ked som odchadzal, tak prave vchadzala, pozdravili sme sa, pristavila sa a pytala co som bol kupovat a tak. Pytal som sa co dnes vecer, vraj ide do mesta, ja na to, ze ved ja tiez idem a ze mozno sa stretneme..., pozdravili sme sa a siel som domov.

Nedalo mi to pokoja a tak som zavolal jej najlepsej kamaratka s ktorou sa poznaju od detstva, su spoluziacky a su tak den co den spolu, tyzden za tyzdnom, rok po roku. Celkom fajn som sme cez telefon pokecali, pytal som sa co a ako a ze ona sama nevie, ze jej to pride dost komplikovane, ako keby sama nevedela co chce. Na zaciatku to vyzeralo podla nej nadejne, ale ze nevie preco teraz tak vycuvala. Pripada jej to, ako keby sa zlakla vztahu alebo co, ze jej hovorila, ze konecne moze mat normalneho a pohodoveho chalana, ze co blazni..., vraj sa kvoli tomu aj pohadali, ale k nicomu nedospeli. Pytala sa jej, ze preco ma takto namotavala a preco to potom takto dopadlo, ze ani sama nevedela co na to povedat, co sa deje a aky to malo zmysel..., ze je z toho mimo. Taktiez som sa pytal na tu rychlost a ci nemohla nieco naznacit a povedala, ze to je prave u nej problem, pretoze ona je taka uz od malicka, ze vzdy caka co sa stane alebo nestane, teraz sa vsak nic nestalo a ako keby bola sklamana. Pokecali sme si asi 20 minut do telefonu, povedala mi, ze podla nej som nespravil ziadnu chybu a ze vsetko islo pekne, pomaly, romanticky, ale preco to takto dopadlo netusi. Slubila, ze ked sa nieco nove dozvie, tak sa mi ozve a povie mi, pretoze to trapi aj ju, ze to takto dopadlo.

Dnes vecer idem do mesta na Silvestra, lenze ocakavam, ze to tam bude dost plne a asi tazko ju tam niekde stretnem, ale ak by sa podarilo, tak viem co spravim ako prve :smt008
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

bracho drzim palce nech to vide :wink:
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

:cry:
Asi tymto jednym smajlikom by som to zhodnotil. Par minut pred polnocou som ju videl ako dobehla na namestie a tak som sa presunul trochu k nim. Po polnoci som siel zazelat k novemu roku vsetko naj. jej kamaratom a aj par kamaratkam, ktore poznam, zrazu na mna skocila a objala ma, potom sa diva a ze to je co? Ze to musi byt poriadne a tak sme si to este raz zopakovali. Ked dosli dalsi, tak som si vsimol, ze to robi s kazdym a tak mi bolo jasne, ze to co mi povedala jej kamaratka, ze to je ich pozdrav, tak to bola pravda.

Tancovala, tancovali jej kamarati, kamaratky a kedze ja netancujem, tak som sa len dival, pozeral som na podium, na ludi okolo a na nu, aj ked som sa prilis na nu nezamerieval (vysvetlenie nizsie). Asi tak o tristvrte na dve v noci som sa rozhodol, ze pojdem s kamaratom domov, tak som sa chcel ist s nou a jej kamaratkou rozlucit, lenze boli v dave a tancovali...... a ani neviem ako, tancoval som s jej kamaratkou (s tou s ktorou som poobede volal). Ked skoncila pesnicka, tak ze idu spat do baru, ja ze idem domov, objali sme sa a isiel som. V tom vola kamarat, ze sedi v taxiku na ceste domov, pretoze som nedvihal telefon (pri tancovani som necitil vibracne zvonenie), rozhodol som sa ze pojdem spat a pojdem do baru. Vonku telefonovala jedna baba, tak som ju poprosil, ci by mi ju zavolala, ona ze velmi rada a ze nemam zac, ze drzi palce.

Isiel som tam s jasnym cielom, pobozkat ju a povedat jej do oci, ze co citim, lenze to neslo. Prisla vysmiata, objala ma a ze pocuva. Nedokazal som to zo seba dostat, pretoze sa na mna nepozerala, len obcas hodila na mna ockom a ked som sa dival na nu, tak sa spytala ze ci "zase?". To "zase?" znamenalo to, ze ked sme boli vo stvrtok spolu a rozpravali sme sa, tak jej strasne vadilo, ked som sa na nu dival. Pytal som sa co odisli, kam idu a tak... a potom som sa pytal, ze no co? Pochopila a povedala, ze mi to uz vysvetlila vo stvrtok a zahlasila to asi nasledovne: "Uz som ti to vysvetlila, ja som je***, nechcem ta zranit a trapit, ani nechcem aby si ma zacal nenavidiet", na to som jej odpovedal, ze: "To si uz davno spravila. Co tie pekne dva tyzdne, pekne namotavanie a podobne?". Odpovedala: "To su moje nalady, uz som ti povedala, ze som je***. Zajtra zase diskoteka". Na to sa jej pytam, ze co teraz, ked je zajtra diskoteka, ze co to ma znamenat a ona na to: "Zajtra diskoteka, o tyzden dalsia, potom dalsia. Dival si sa na mna ked som tancovala, videla som ta." Tuto cast som prilis nepochopil, aj ked je pravda, ze tancovala mozno s piatimi ludmi, mozno aj viacej, ale nic sa nedialo.

Nedokazal som to pochopit, snazil som sa jej vysvetlit, teda pytat vysvetlenie od nej, ale k nicomu sme nedospeli. Za tych 5-7 minut co som tam s nou stal som dostal dostatocne vysvetlenie a myslim, ze mi to povedala dost jasne, ze to ostane len v kamaratskej rovine a nic viac z toho nebude. Potom ma opat objala a ze uz pojde dnu, lebo jej je zima. Ja som tam ostal stat, oprel som sa o stenu a zacal rozmyslat. Ona sa na mna pozerala a povedala, ze mam na nu radsej zabudnut, ze je je*** a nechce ma takto trapit, ze to bude takto lepsie..... pozrel som sa na nu, povedala ahoj a cakala co spravim. Neostavalo nic ine ako odzravit a odist, potom isla aj ona. Po odchodne od nej som siel takmer so slzami v ociach a kracal ako mumia so zatvorenymi ocami, nic som nevnimal a len som kracal a kracal.

Dnes som jasne pochopil, ze ten problem nie je vo mne - ze som bol pomaly alebo opatrny, ale ten problem je v nej, pretoze podla tohto spravania si nedokazem mysliet nic ine, ako to, ze vztahy nie su pre nu, radsej si uzije s desiatimi ludmi na diskoteke, nechce nikoho zranit (aj napriek tomu to robi) a chce ostat volna, navyse sama nevie co a koho poriadne chce. Preto mi neostava nic ine ako skusit na to zabudnut, aj ked to bude tazke, pretoze sa budeme stretavat aj nadalej, ale musim sa o to pokusit, musim skusit mysliet na nieco ine, dat sa do kopy a casom sa uvidi. Mozno to sama casom pochopi a zmeni nazor, ozve sa a uvidi sa potom, ale to zrejme este nejaky ten rocik potrva.

Ak by mal este niekto napad ako zabojovat alebo o co sa skusit, tak napiste, budem za to velmi vdacny, aj napriek tomu, ze to vyzera uz viac ako stratene. Snad to cas vsetko coskoro vylieci a zahladi sposobene rany.

Vsetkym zelam stastny novy rok a nech je stastejsi ako ten moj. Pevne dufam, ze neplati "Ako na novy rok, tak po cely rok".
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kasli na to.. neverim ze to bola z tvojej strany skutocna laska ale len normalny zmot, o 2 tyzdne najneskor bude dobre,neboj sa... bud rads ze ste sa nedali dokopy lebo vyvadzala taketo.. si predstav ze by ste boli spolu a by si cely cas bol na vazkach ze ci sspolu este chodite alebo nie, co spravi zajtra a tak... takto je to lepsie... neboj, najdes inu, menej je***, romantickejsiu a bude vsetko ok ;) drzim palce
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Kedze som slubil ze popisem co a ako, tak teraz len tak strucne napisem co nove sa udialo. Neudialo sa asi nic, nebol som s nou od Silvestra a som ciastocne aj rad. V najblizsich dnoch ju asi stretnem a ako sa budem tvarit vobec netusim, par krat sme popisali cez ICQ, ale vobec nic som neriesil ohladom toho co bolo, skor sme si posielali vtipy, pisala ze bola boardovat a tak, cize cisto ako medzi kamaratmi.

Stretol som dnes kamarata co ju pozna a pytal sa ma ze ako mi to s nou ide, neviem sice odkial to vedel ale aspon som ho uvidiel na pravu mieru. Potom som sa ho pytal na nu a tiez potvrdil, ze tie diskoteky su jej problem a tam by to aj tak skoncilo, pretoze ona sa rada zabava a za jej jedinu a zaroven najvacsiu zabavu patri diskoteka. Ked je na diskoteke, tak tancuje s kazdym kto ide okolo, nevsima si kamaratov, jednoducho ignoracia z jej strany. Taktiez aj on povedal, ze ju treba nechat nech sa vysanti a potom sa zmeni. Dnes isla udajne tiez na diskoteku, tak som zvedavy co sa tam udialo.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

jumbojet , je úplne zbytočnú sa týmto trápiť, pretože. keď už ona sama ti povedala, že je je****, tak to fakt nemá zmysel..... a ako si sám napísal, nie je chyba v tebe ale v NEJ...a z toho, že "ako na Nový rok, tak po celý rok..." si hlavu nelám....a sám mi dáš za pravdu, že láska musí byť z oboch strán a nie len z tvojej :wink:
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Jasne DonLuca, viem co mi povedala, ale zaroven to vnimam aj tak, ze to mozno chcela pre moje dobro a tak mi to povedala, aby som sa este viacej nenamotal a nebol z toho mimo podstatne dlhsi cas. Tazko povedat, uz som z toho v pohode, presiel tyzden a uz to ani tak nevnimam. Dnes ked som ju stretol medzi kamaratmi, tak som sa snazil na nu radsej ani nepozriet, ale ked som odchadzal, tak som sa musel a vtedy sa usmiala a zakyvala. Potom som ju este neskor stretol a spravila to iste, zase mi na den ci dva pomotala hlavu. Na ICQ som s nou uz ani nepisal, teda vcera par minut a dnes chvilu, ale strasne dlho odpisovala, musel som cakat kym nieco odpise. Neviem ci nieco robila alebo co, ale takto sa za ten mesiac nikdy nespravala a vzdy hned odpisala. Asi by bolo lepsie jej nic dlhsie nepisat, ved sa mozno ozve aj sama.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jumbojet napísal:Jasne DonLuca, viem co mi povedala, ale zaroven to vnimam aj tak, ze to mozno chcela pre moje dobro a tak mi to povedala, aby som sa este viacej nenamotal a nebol z toho mimo podstatne dlhsi cas. Tazko povedat, uz som z toho v pohode, presiel tyzden a uz to ani tak nevnimam. Dnes ked som ju stretol medzi kamaratmi, tak som sa snazil na nu radsej ani nepozriet, ale ked som odchadzal, tak som sa musel a vtedy sa usmiala a zakyvala. Potom som ju este neskor stretol a spravila to iste, zase mi na den ci dva pomotala hlavu. Na ICQ som s nou uz ani nepisal, teda vcera par minut a dnes chvilu, ale strasne dlho odpisovala, musel som cakat kym nieco odpise. Neviem ci nieco robila alebo co, ale takto sa za ten mesiac nikdy nespravala a vzdy hned odpisala. Asi by bolo lepsie jej nic dlhsie nepisat, ved sa mozno ozve aj sama.
...a možno by bolo aj dobré, keby si si ju prestal idealizovať, čo podľa mňa robíš a v nič už nedúfať. Nepísať na ICQ prvý a takpodobne. Ak predsalen niečo bude chcieť, tak Ti dá dosť jasne najavo - a Teba to môže iba milo prekvapiť :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Dokladne som prestudoval celu temu a zistil asi nieco takehoto:

jumbojet podla mna si sa zachoval viac ako spravne, ta holka mi pripada dost namyslena a je diskofilna, ocividne ju bavi vodit ludi za nos, tak ako tahala teba, v ten vecer bola podla mna len "vo vare" a mozno si ju zaujal svojim vzhladom, tak akoze chcela od teba bozky, potom vsak asi zistila ze si sa do nej tak trochu zamiloval a z toho zjavne chcela vycuvat, pretoze zistila ze s nou chces riesit nejaky vztah a mozno si nanu urobil dojem taky, ze vztah ktory by ta uspokojil ti dat nevie - to podla mna sposobovalo u nej nervozitu ked ste sa bavili osobne, no myslim ze ani za pocitacom sa netvarila nejak inak
zrejme ma slabu povahu a bala sa ti do oci povedat ze ta nechce, tak sa tvarila ze nevie co chce a cakala ze zo vztahu odstupis prvy, potom jej vsak dosli slova a povedala ti ze jej je*e

mozno sa mi to hovori lahko ale vymaz jej telefonne cislo, ICQ ignore a proste prerus s nou vsetky styky, na ulici sa jej pozdrav a chod dalej, mozno sa raz uvedomi a bude chciet chlana takeho jak si ty a zacne ta otravovat ako vazne ti hovorim aj keby sa ten vztah nejak rozbehol tak z tvojich postov bolo citit ze rozdiel vo vasom rozmyslani a zdasa aj IQ je tak velky, zeby ten vztah dlho nevydrzal, vela zdaru v dalsich vztahoch a nenechaj sa oblbnut laskou na prvy pohlad, vazne to neskorsie trapenie zato nestoji :)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Napisal som jej nic, premohol som sa a povedal som si, ze to tak bude lepsie. Teraz vecer sa mi sama ozvala a poslala mi toto:
1.Strasne ta milujem
2.Mam ta rad
3.Neznasam ta
4.Nepis mi
5.Chcem od teba pusu
6.Chcem stebou spat
7.Lutujem to co som spravil/a
8.Odpusti mi
9.Si super kamos/ka
10.Chcem s tebou chodit
11.Chces ma??

Chcela odo mna odpoved, lenze som nevedel co vybrat a tak som jej poslal vsetky cisla okrem bodu 3 a 4. Potom pisala, aby som sa rozhodol len pre jedno, ale nedokazal som si vybrat len jedno a tak som jej vysvetloval, ze tych cisiel je tam viacej co sa jej pacia a jedno sa vybrat neda. Ked som sa pytal na jej vybre voci mne, tak ze to bude najskor cislo 8, ale nevedela ani sama preco ho vybrala.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

uff, v tomto rozhodni sam, tam uz hraju city, naco sa citis vies najlepsie ty

ale ta holka ozaj nie je uplne normalna
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hm, myslim, ze teraz to chce len neake to pozvanie na dobry cajik, spachat neake to prekvapko s peknou kvetinkou a potom... hm... :smt008

;)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

City, necity, caj, necaj, je to vsetko inak. Po tom ako som napisal svoj posledny prispevok sme este spolu pisali a dost sme sa pohadali. Islo o to, ze ma od nedele chalana, co by bolo v pohode, ved je to jej rozhodnutie. Lenze mala na ICQ v statuse, ze ma obavy co bude dalej, tak ma zaujimalo co ten status znamena, nechcela prezradit a potom povedala, ze ma chalana a ze sa boji ako to dopadne. Na to som sa zacal pri pocitaci strasne smiat a musel som jej to aj napisat, ze ma uplne rozosmiala, pretoze ma den chalana a uz sa boji co bude. Na to sa do mna dost pustila, ze ako ja zijem, aky mam zivot, lenze som bol na odchode a nemal som cas jej odpisat, tak som jej zavolal, volali sme spolu asi 10 minut, ako tak sme to vydiskutovali a pochopila, ze sa dost mylila. Neviem o co jej islo, pripadala mi dost podrazdena. Potom ked som v pondelok dosiel domov, tak som jej napisal este k tomu co sme volali, dost som toho pospisal, na konci som jej porial vela stastia a nech jej to s tym chalanom vyjde. Ona mi na to este v noci odpisala, ze jej zivotny omyl bol ten, ze mi vobec prvykrat odpisala na ICQ a podobne..... a ze neveri, ze to s tym jej stastim myslim uprimne.

V utorok sme sa stretli a uplne v pohode, ako keby sa nic nedialo, dokonca bola aj s chalanom, bral som to normalne. Vecer som jej poslal fotku co chcela, podakovala, rozlucila sa a sla spat.

Prisla streda a nieco ju zaujimalo ohladom mna, lenze som sa na tu temu prilis nechcel rozpravat, tak som jej to vysvetlil, ale nedalo jej to pokoja a tak som jej velmi strucne a okrajovo napisal co chcela vediet. Potom sa opat do mna pustila kvoli uplnej hovadine, vsetko mi to pripadalo ako keby si potrebovala na mne vybit zlost a ako keby som ja bol hlavnou pricinou jej problemov, ale ked som jej dal uz konkretne otazky, tak zacala pisat ake mam hlupe otazky a ze nema naladu na take hluposti, potom uz neodpisala.

Ciastocne z toho co pisala aj mala pravdu, tak som sa jej dnes ospravedlnil, ale teraz podvecer sa ukazalo, ze aj ja som mal pravdu a ked som sa jej spytal, ze ci mi nechce k tomu nieco povedat alebo sa ospravedlnit, tak odpisala strucne: nie.

Asi ju bude lepsie presunut na ICQ do skupiny v ktorej uzivatelov nemam zobrazenych alebo ju uplne zmazat, lebo v poslednom case sa sprava dost divne a pripada mi to, ze ja za vsetko mozem a ze ja som ten hlavny problem kvoli komu ma ona problemy.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Toto mi už začína pripadať, ako keby mala max. 16 r., pretože sa tak dokonale správa. To, že si našla chalana mi pripadá, ako keby to spravila z trucu. Možno nie je úplne vyrovnaná s tým, že váš "vzťah" sa vyvinul tak, ako sa vyvinul (najprv možno niečo a potom to šlo dole vodou). :roll: Pochybujem, že tento jej vzťah vydrží viac ako mesiac a nechápem, prečo ťa neustále otravuje na ICQ. Možno vymazať si ju z contact listu (pokiaľ to dokážeš urobiť), bude najlepšie riešenie. :)
Napísať odpoveď