v CZ/SK nenajdes nic, inak www.wowhead.comPacho_007 napísal:zdravim pani mam taky problem.Kde by som zohnal navody na questy v CZ alebo SK???mozno to tu aj mate ale nehnevajte sa nehce sami pozerat 91 stran.
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mam radsej osobne www.thottbott.com
ako ludia co je na tych fun-kach take zajimave? zabijem jednu potvoru a som 70 to je troska retro, to tam musi byt 70 asi kazdy, vsetci maju tie najlepsie sety, skratka vsetci su si rovni, jedinecnost postav sa odlisuje tak mozno v texturach tvare a vlasov(ak mam skresleny pohlad tak ma opravte no myslim ze inak to nebude)
co ma ale vazne hneva na ofiku je mentalita niektorych hracov - invity, trady ci duelovanie bez vyzvania alebo opytania sa to sa na free nestavalo az tak casto...
a aby som nezabudol na teba, tak ver ze free servery nikdy sa nebudu rovnat ofikom a to nemyslim len po softverovej castitomek00 napísal:neviem, ja s tebou velmi nesuhlasim, niektore neoficialne serveri uz v terajsej dobe maju dost velky pocet hracov a situacia sa asi odvtedy ako sa zacali vyvijat zlepsila, cize to bude tak ze kto chce tak si to kupi ale nejaky velky naval v buducnosti podla mna nebude. ved to ludi prestane bavit (je to stale o tom istom, je to bude a zabijanie casu ako kazda hraale k teme...) a niekde som cital ze vela ludi na ofikoch ma nejaky super ultra mega equip (ci ako sa to vola) a sa tam pretrcaju... a je to podla mna aj volovinka platit si za to aby som sa mohol hrat na oficialnom ked sa da na neoficialnom, je to skoro rovnake (az na pady a bla bla bla:) ) ale hrat sa to da
mohlo by sa to vyriesti ako s Lineage, ze by nejaky dobrovolnik ukradol z blizzardu ten server a boli by v kybli
co ma ale vazne hneva na ofiku je mentalita niektorych hracov - invity, trady ci duelovanie bez vyzvania alebo opytania sa to sa na free nestavalo az tak casto...
-
blitzkrieg
Professional
ktym invitom, na mensom ale aj na 70 sa mi stalo ze ma niekto invitol a odisiel a po chvile som mal raid grupu v ktorej bolo 60 ludi alebo tak nejak, proste len mi vypisoval your invite decline ten a ten, proste som mal z toho aj problem od GM, zevraj som mal aj nejakeho bota, stalo sa mi to len 2x krat
aj ja som si najprv myslel ze fun je len pre tych co sa radi ukazuju kamaratom v setoch ze pozri co mam, ked ma uz blizzlike prestal bavit tak som isiel na jedno fun a pochopil som ze tam hra vela skusenych hracov (dokonca som sa tam spoznal s jednym chorvatom co hraval na ofiku avsak po tych rokoch to uz pre neho bola nuda povedal) a hra tam vela hracov koli PvP a nie koli vychvalovaniu sam, sice to nie je az take zazivne ako expenie a po nieakom case prestane nudit ale na chvilu sa to da, osobne vsak mam radsej servery, kde si tu postavu vyexpim a ziskam si itemy z chodenia raidov, dungov alebo arenSheep napísal:ako ludia co je na tych fun-kach take zajimave? zabijem jednu potvoru a som 70 to je troska retro, to tam musi byt 70 asi kazdy, vsetci maju tie najlepsie sety, skratka vsetci su si rovni, jedinecnost postav sa odlisuje tak mozno v texturach tvare a vlasov(ak mam skresleny pohlad tak ma opravte no myslim ze inak to nebude)
a aby som nezabudol na teba, tak ver ze free servery nikdy sa nebudu rovnat ofikom a to nemyslim len po softverovej casti
-
Grond
Medium Professional
mna najviac ide porazit ked som v og trebars pred bankou , mi da trade low lvl hunter a zajebe nedas mi 30 goldov na mounta pozeram nanho ci je zdravy ako to je celkom drze .... kebyze je z guildy tak nepoviem ale len tak nahodny clovek ...Kosh napísal:mas absolutnu pravdu, stava sa mi to vela krat, ze niekto da duel len tak, prechadzam za svojimi zalezitostami a naraz duel - alebo plnim nejaky quest, a niekto da invite a ani slovo, nic - ti ludia su snad padnuty na hlavu
-
Hotwire
Addict
take veci su na kazdom realme aj na TH kde hram ja..a este neznasam tych potratov co tam spamuju ze kto kupi goldy za realne prachy....to sa ani neda sledovat chat lebo furt tam vyskoci toto...NuSuey napísal:mno kosh & sheep .. > pokialze hrate obaja na Drak Thule, necudujem sa ze take zazivate .. zvacsa nevyspely hraci, lamy, ultralamy, total newbies tam najdes na kazdom kroku ..
mozno aj preto odporucam realm s LEPSIM rankingom
/edit:a tiez neznasam ze kazdu chvilu ma nejak dement pyta ci ho neboostnem, bud zadarmo alebo tam hodi taku cenu ze co nepokryje ani moju opravu (napr: hey, pls boost me in DM, i will pay 5g!!!, taky typek ide hned do ignore...)