edit://
uz je aj na mna nasrata
Thanks ....
Pokiaľ to budeš stále takto nechávať, tak nečakaj, že tie baby sa budú za Tebou trhať - keď neprejavuješ záujem apod. Keď Ti už teraz baba píše, že má iného a ľúbi iba jeho, tak to nemá zmysel - nery sa už cudzému do kapusty. Ešte k tomu, ak si si nechal újsť príležitosť. Radšej dakam opäť choď, ale už to tak nenechajscoors napísal:No takto pacila sa mi jedna baba normalne sme sa zoznamily atd... vidaval som ju v bare atd... kecali spolu .. Chcel som s nou chodit len ja kkt stale to tak nechavam a takto mi utekli uz dve zenskeaj ona chcela so mnou chodit ale nevedel som o tom:D
a dnes som si s nou pisal ze ona ma noveho a ze lubi jeho staleee a iba jeho . Mam sa na nu vy..... alebo bojovat ??? bo som sa snazil na nu zabudnut ale nejde to pls fakt neviete mi pomoct
Ájeje! BabySHAQ No.02??scoors napísal:hh vek sa ani nepytajtemlada ja mam 15 a ona vypada tak na tez na 15
fakt taky kus neneajdete hoci kde tak co vy**bat sa na nu dpc z hlavy ju nemozem dostat
edit://
tak som to myslel ze ked to nechavam na neskor tak proste nezajdem za nou a vybavit todpc
Pokiaľ holka povie, že im to nebude trvať krátko, ale ani nie dlho s jej súčasným priateľom tak je to očividná vec ako im to bude klapať. Je to predsa jasné - holka si necháva otvorené zadné dvierka, keby sa jej hoc" aj pozajtra dakto "zapáčil"...jurik181 napísal:Ale snaz sa dobre usudit to ci im to KLAPE.