Ma to zmysel ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Ma to zmysel ?

Príspevok od používateľa scoors »

No takto pacila sa mi jedna baba normalne sme sa zoznamily atd... vidaval som ju v bare atd... kecali spolu .. Chcel som s nou chodit len ja kkt stale to tak nechavam a takto mi utekli uz dve zenske :D aj ona chcela so mnou chodit ale nevedel som o tom:D :cry: a dnes som si s nou pisal ze ona ma noveho a ze lubi jeho staleee a iba jeho . Mam sa na nu vy..... alebo bojovat ??? bo som sa snazil na nu zabudnut ale nejde to pls fakt neviete mi pomoct

edit://

uz je aj na mna nasrata :D ale ju to prejde dufam :D

Thanks ....
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nechápem tomu stále to tak nechávam... To ako zabudneš na to, že máš o ňu záujem alebo nezabojuješ o ňu, keď to tak cítiš? A zrazu máš záujem, keď už je zadaná. Je to na tebe, či sa rozhodneš zničiť ich vzťah a bojovať o ňu, pasívne čakať, kým sa rozídu alebo na ňu zabudnúť. Ja by som volila prvú možnosť. :?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

kasli na nu, a nabuduce davaj pozor.. :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A prečo je naštvaná?

A moja rada: Nechaj si pootvorené zadné vrátka, ale veľmi sa ňou nezaoberaj. Keď náhodou prestane chodiť s tým, s ktorým chodí a ty nebudeš mať nikoho môžeš sa o niečo pokúsiť. Teraz to nemá zmysel je zahľadená len do toho svojho. :wink:

A ešte taká otázka: vek?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ma to zmysel ?

Príspevok od používateľa jin »

scoors napísal:No takto pacila sa mi jedna baba normalne sme sa zoznamily atd... vidaval som ju v bare atd... kecali spolu .. Chcel som s nou chodit len ja kkt stale to tak nechavam a takto mi utekli uz dve zenske :D aj ona chcela so mnou chodit ale nevedel som o tom:D :cry: a dnes som si s nou pisal ze ona ma noveho a ze lubi jeho staleee a iba jeho . Mam sa na nu vy..... alebo bojovat ??? bo som sa snazil na nu zabudnut ale nejde to pls fakt neviete mi pomoct
Pokiaľ to budeš stále takto nechávať, tak nečakaj, že tie baby sa budú za Tebou trhať - keď neprejavuješ záujem apod. Keď Ti už teraz baba píše, že má iného a ľúbi iba jeho, tak to nemá zmysel - nery sa už cudzému do kapusty. Ešte k tomu, ak si si nechal újsť príležitosť. Radšej dakam opäť choď, ale už to tak nenechaj :wink:

//Edit: Je na Teba nasratá? A divíš sa, keď sa teraz dozvie, že si s ňou nbiečo chcel a aj ona s Tebou a neklaplo Vám to, kvôli Tebe...?
Teraz je jej možno aj ľúto trocha, že si medzitým našla niekoho iného. Inak aký dlhý čas to bol? A správny dotaz - vek?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tak vek by aj mňa zaujímal...Nechaj ju tak...dosť veľa báb chodí po svete...nebuď zahľadený len na tú jednu...a určite by som jej nerozbíjal vzťah..ak ju máš aspoň trochu rád,tak jej dopraješ to svoje "šťastíčko"..a budeš rád,že je rada...ale ak si sebec,tak Ti toto tu píšem nadarmo..

Ešte raz môj názor..Nechaj ju tak!...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

ZitePunkom napísal:ak ju máš aspoň trochu rád,tak jej dopraješ to svoje "šťastíčko"..a budeš rád,že je rada...ale ak si sebec,tak Ti toto tu píšem nadarmo..
Len aby bola rada...
scoors
Medium Expert
Medium Expert

hh vek sa ani nepytajte :D mlada ja mam 15 a ona vypada tak na tez na 15 :D fakt taky kus neneajdete hoci kde tak co vy**bat sa na nu dpc z hlavy ju nemozem dostat :(

tak som to myslel ze ked to nechavam na neskor tak proste nezajdem za nou a vybavit to :D dpc
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

kto neskoro chodí .. hovno dostane
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

scoors napísal:hh vek sa ani nepytajte :D mlada ja mam 15 a ona vypada tak na tez na 15 :D fakt taky kus neneajdete hoci kde tak co vy**bat sa na nu dpc z hlavy ju nemozem dostat :(
tak som to myslel ze ked to nechavam na neskor tak proste nezajdem za nou a vybavit to :D dpc
Ájeje! BabySHAQ No.02??
Počuj no fakt by si sa teraz mal snažiť zabudnúť na ňu. Ajkeď vzhľadom na jej vek je možné, že práve objavila svoj "poteciál" a začína loiviť všetko, čo sa dá. Hneď sa mi totiž dáko nezdal štýl, akým si o nej písal.
No tak a teraz aspoň vieš, že to nemáš nechávať tak - nakoľko to vtedy vybaví za Teba dakto iný..
scoors
Medium Expert
Medium Expert

dpc keby sa to dalo :D :lol: :lol:

edit:/

este mi napisala ze to nebude trvat dlho ale ani kratko s tym dotycnym s ktorym chodi :D tak mam pockat ? :D
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nespoliehal sa na dievca, ktore sa nespolieha na svojho sucasneho priatela... nie to este na teba a s tebou nic nema... ak ste mladsi tak to chapem, u nas to bolo tiez takto:
A:"chces so mnou chodit?"
B: "ano"
A: "dobre"
nikde spolu neboli, ani ziaden dotyk a rozchod po tyzdni...
take su detske vztahy :)
scoors
Medium Expert
Medium Expert

ja vim ale ona uz chodlia s chalanom vyse 1 roka :D tak nefim ci cakat :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

kukaj sa po druhých hladaj novú a keď sa táto uvolní tak skoč po nej...neboj sa možno sa ani nenazdáš a bude volná :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

nevidim dovod preco by si mal cakat ako trubka ...
si najdi inu ...
alebo si len proste uzivaj zivot a ked sa neskor s tym rozide mozno sa date dokopy ale urcite necaka teraz a nemysli kazdy den nato kedy sa rozidu ...
scoors
Medium Expert
Medium Expert

ok ja sa pokusim nanu akotak zabudnut :D
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurik181 »

no nechcem ta odradzat ale zase ja sa pozeram na toto vsetko aj z druhej stranky, zo stranky priatela tvojej kamosky a mozem ti povedat ze to nieje dobry pocit ked ti po nej ide niekto iny.

Tak ak im to klape tak to nechaj tak a nerob im zbytocne problemy...
Ak nie tak sa s nou porozpravaj a skus jej to vsetko vysvetlit a mozno to date do kopy. Lebo je mozne ze ona to berie tym stylom ze hmm ked ma henten nechcel (ty) tak aspon niekoho si najdem. Nech niesom sama. Vsak vsetky kamaratky uz nieco maju tak preco ja nie. V jej veku je to normalne.

Ale snaz sa dobre usudit to ci im to KLAPE.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jurik181 napísal:Ale snaz sa dobre usudit to ci im to KLAPE.
Pokiaľ holka povie, že im to nebude trvať krátko, ale ani nie dlho s jej súčasným priateľom tak je to očividná vec ako im to bude klapať. Je to predsa jasné - holka si necháva otvorené zadné dvierka, keby sa jej hoc" aj pozajtra dakto "zapáčil"...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

tak tuto uz nechaj ist....ale naozaj ked nabuduce sa nieco take naskytne tak skus,vsetci sme ludia tak sa neboj.a uvidis co bude:)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

scoors napísal:este mi napisala ze to nebude trvat dlho ale ani kratko s tym dotycnym s ktorym chodi :D tak mam pockat ? :D
Naozaj chceš chodiť s babou, ktorá napíše takúto vec? :? Aby neskôr toto o tebe nepísala ďalšiemu...
Napísať odpoveď