Vymenny pobyt (RUSKO)
-
baal
Vymenny pobyt (RUSKO)
ahojte chcel by som s Vas spytat ci ma niekto skusenosti s vymennymi pobytmi v hociakych krajina . mna laka rusko zdokonalit si anglinu a rustinu sa naucit .najlepsie by som chcel nejaku agenturu alebo nieco take co organizuje taketo pobyty lebo na vlastnu past by som tam nechcel ist . prosim vyjadrite sa dakujem 
-
baal
ak povedz tym tvojim kamaratom nech zistia ako je to u nich na skole a ci ti ich skola nevie zabezpecit nejaky vymenny pobyt ... potom uz len staci aby to zobrala tvoja skola na SVK ...baal napísal:aha okej ... ja to mam zatial tak ze ma pozvali kamarati z ruska ze mam prist a mojej strednej to nestaci ze mam len tak prist a za to hladam nieco take aby to bolo legalne aj skole .
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
cekni dobrovolnice letne tabory v zahranici,.. www.inex.sk
sice este nemaju program na toto leto, ale sak im napis ci spolkupracuju aj s ruskom,..
ja som takto bol v nemecku toto leto, a akoze da best,... krasne bolo,... take spomienky, az sa mi slzicky leju
sice este nemaju program na toto leto, ale sak im napis ci spolkupracuju aj s ruskom,..
ja som takto bol v nemecku toto leto, a akoze da best,... krasne bolo,... take spomienky, az sa mi slzicky leju