Vymenny pobyt (RUSKO)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
baal

Vymenny pobyt (RUSKO)

Príspevok od používateľa baal »

ahojte chcel by som s Vas spytat ci ma niekto skusenosti s vymennymi pobytmi v hociakych krajina . mna laka rusko zdokonalit si anglinu a rustinu sa naucit .najlepsie by som chcel nejaku agenturu alebo nieco take co organizuje taketo pobyty lebo na vlastnu past by som tam nechcel ist . prosim vyjadrite sa dakujem :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pochybujem ze nejaka agentura bude robit pobytu v Ruksu... neperspektivne, malo nas takych blaznov :)

Skor by som sa pripadne poobzeral po neakej vysokej (ak sa chystas) ktora ma dobre vztahy s ruskimi skolami a robi vymeny.
baal

aha okej ... ja to mam zatial tak ze ma pozvali kamarati z ruska ze mam prist a mojej strednej to nestaci ze mam len tak prist a za to hladam nieco take aby to bolo legalne aj skole .
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

baal napísal:aha okej ... ja to mam zatial tak ze ma pozvali kamarati z ruska ze mam prist a mojej strednej to nestaci ze mam len tak prist a za to hladam nieco take aby to bolo legalne aj skole .
ak povedz tym tvojim kamaratom nech zistia ako je to u nich na skole a ci ti ich skola nevie zabezpecit nejaky vymenny pobyt ... potom uz len staci aby to zobrala tvoja skola na SVK ...
baal

oki doki nieco zriesim .
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

cekni dobrovolnice letne tabory v zahranici,.. www.inex.sk
sice este nemaju program na toto leto, ale sak im napis ci spolkupracuju aj s ruskom,..
ja som takto bol v nemecku toto leto, a akoze da best,... krasne bolo,... take spomienky, az sa mi slzicky leju :)
Napísať odpoveď