Aky mate nazor na homosexualov?
-
intelygent
Light Expert
homici su roznasaci pohlavnych chorob... su castymi obyvatelmi nemocnic... trpia castymi neurozami, komplexmi... velke percento samovrazd... su sexsualne uchylny, zvrhly sadisticky... vecsina psychologov vam povie ze homici neziju stastnym zivotom... ziju prevazne plykym zivotom ubeheho sexsualneho devianta... homik podla statistik ma od 20 po 100 sexualnych partnerov za rok... normalny heterak ich nema za zivot ani 8... na to ze ich je len par percent na svete vo vezniciach sa ich pomer rapidne zvisuje... v zenskich vezniciach tvoria lesby az 50%... kvoli ich zdravemu mierumilovnemu zivotu sa vecsina homikov nedozije ani 50 rokov... zakladaju rozne pochybne spolky ako napriklad NAMBLA o legalizacii pedofilnej lasky... ini ziadaju aby sa deti ucili od 4 rokov analnemu sexu aby mohli mat sex do 8 rokov kym neni neskoro... v holadnsku mozete zas vidiet mnozstvo dekadentnych homosexsualnych umelcov kde ich symbolom umenia su fekalie...
homosexuali nie su taky laskyplny, duchaplny, ohladuplny a neviem cim su vsetkym moznym plny ako sa to dneska zvikne ukazovat v televizii a literature... v jednej veci sa asi zhodneme cim su homici extremne plny...
ako je to pekne ze sa snazite byt vsetci velky filantropovia a moralisti je to cnostne... lenze pred niktorimi vecami si zakryvat oci a usi neda... cenzura aj dnes existuje v televizii a literature... preco sa napriklad neucime v dejepise ze napoleon caligula, julius cesar, alexander velky a ini velky dobyvatelia a despoti boli homosexsuali? uz by to priam do oci bilo ze nieco s nimi nie je tak celkom v poriadku...
homosexuali nie su taky laskyplny, duchaplny, ohladuplny a neviem cim su vsetkym moznym plny ako sa to dneska zvikne ukazovat v televizii a literature... v jednej veci sa asi zhodneme cim su homici extremne plny...
ako je to pekne ze sa snazite byt vsetci velky filantropovia a moralisti je to cnostne... lenze pred niktorimi vecami si zakryvat oci a usi neda... cenzura aj dnes existuje v televizii a literature... preco sa napriklad neucime v dejepise ze napoleon caligula, julius cesar, alexander velky a ini velky dobyvatelia a despoti boli homosexsuali? uz by to priam do oci bilo ze nieco s nimi nie je tak celkom v poriadku...
-
Začiatok Konca
Professional
Dobre s spýtam sa ťa takto..koľkých homosexuálov,dokonca koľko homosexuálnych párov poznáš?..keď niečo takéto môžeš tvrdiť..Nemyslím,že všetko,čo si písal je pravda...a myslím si,že keby si má dieťa vybrať medzi rodinou -alkoholik fotrík bijúci deti i vlastnú ženu..a ich matka je tiež pofidérna..A na druhej strane je slušne vyzerajúci homosexuálny pár..vieš,to je ako s každým iným...všetci sme nejakí a myslím si,že sexuálna orientácia(nie sexuálna deviácia)neovplyvňuje morálne hodnoty daného človeka(týmto príspevkom sa homosexuálov nezastávam..len tvrdím,že vždy je aj iný pohlad na vec a na ľudí-nie len cez tie vaše klapky...) 
//samozrejme,že keby mu dáme na výber aj slušne vyzerajúcu heterosexuálnu rodinu,rozhodne sa pre ňu..ale ide o to,že nie všetci gayovia sú sex.devianti..ako si napísal...

//samozrejme,že keby mu dáme na výber aj slušne vyzerajúcu heterosexuálnu rodinu,rozhodne sa pre ňu..ale ide o to,že nie všetci gayovia sú sex.devianti..ako si napísal...
-
intelygent
Light Expert
zase prispevok bez nejakych faktov... ako vecsina prohomosexualov co pisu v tejto teme...
a ano pravdu mas ze nie vsetci homici su sex. devianti ale vecsina...
a myslim si ze dieta si rodinu nevybere... ako si si nevybral ty ani ja ani nikto z nas... ako aj pravo na zivot si si nevybral... teda ja osobne som nic o tom nehovoril ani som nepisal jeziskovi ze chcem ist na ten prehnity svet v den medzinarodneho dna malomocnych... a akurat v ten rok poznaceny cernobilom... no a vidis stalo sa...o mojej existencii rozhodlo len to ze som plaval kraula a ostatny zabu...
a myslim si ze dieta si rodinu nevybere... ako si si nevybral ty ani ja ani nikto z nas... ako aj pravo na zivot si si nevybral... teda ja osobne som nic o tom nehovoril ani som nepisal jeziskovi ze chcem ist na ten prehnity svet v den medzinarodneho dna malomocnych... a akurat v ten rok poznaceny cernobilom... no a vidis stalo sa...o mojej existencii rozhodlo len to ze som plaval kraula a ostatny zabu...
zaujimave, ze prohomosexualni disktuteri maju jeden z najvacsich argumentov popisovanych takto: slusny homosexualny par vs. deviantny/popripade delikventny heterosexualny par
-> to kazdy heterosexualny par konzumuje alkohol, aplikuje v domacnosti sustavne psychicke a fyzicke tyranie? jednoznacne nie a tento argument je riadne chaby...
a skuste pouzit aj empatiu, ako by ste sa vy citili s dvoma ockami?
-> to kazdy heterosexualny par konzumuje alkohol, aplikuje v domacnosti sustavne psychicke a fyzicke tyranie? jednoznacne nie a tento argument je riadne chaby...
Jimino: tak ako su "zlé" heterosexuálne páry tak su aj "zlé" homosexuálne. A naopak.
Skôr by som povedal, ze homofobovia tu prezentuju všetkých homsexuálov ako zvrátencov a čojaviem čo...
osobne-nemám nič proti zhýralému a pôžitkárskemu spôsobu života u heterosexuálov, nevadí mi teda ani u homosexuálov. Takíto ludia však zrejme o dieta nemaju zaujem, o to by mali zaujem skôr tí z tej druhej skupiny.
Skôr by som povedal, ze homofobovia tu prezentuju všetkých homsexuálov ako zvrátencov a čojaviem čo...
osobne-nemám nič proti zhýralému a pôžitkárskemu spôsobu života u heterosexuálov, nevadí mi teda ani u homosexuálov. Takíto ludia však zrejme o dieta nemaju zaujem, o to by mali zaujem skôr tí z tej druhej skupiny.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
zaujimave, ze antihomosexualni diskuteri maju jeden z najvacsich argumentov popisovanych takto: slusny heterosexualny par vs. homosexual, ktory antihomosexualneho diskutera obtazuje, dava mu navrhy, obchytkava ho, sexuje na verejnosti(pritom takychto homosexualov je z celej skupiny homosexualov pramalo)..ano aj ja ked vidim v Zakysanke Feriho Mikloska a tu(toho) jeho(jej)atrapu nie je mi vsetko jedno, ale kolko takych v skutocnosti je?jimino napísal:zaujimave, ze prohomosexualni disktuteri maju jeden z najvacsich argumentov popisovanych takto: slusny homosexualny par vs. deviantny/popripade delikventny heterosexualny par
o pycovi sa hovori, ze je homosexual..aj keby bol, vesia to niekomu na nos??..a drviva vacsina homosexualov taka je! vase argumenty su riadne chabe..
už sa teším ako na toto niekto postne nejaký fest odborný výskum zo šesťdesiatych rokov ktorý bude dokazovať, že homosexualita je v 99.9% pripadov spojená so sexuálnymi deviáciami ako pedofilia, zoofilia a pod.Key5ers0ze napísal:zaujimave, ze antihomosexualni diskuteri maju jeden z najvacsich argumentov popisovanych takto: slusny heterosexualny par vs. homosexual, ktory antihomosexualneho diskutera obtazuje, dava mu navrhy, obchytkava ho, sexuje na verejnosti(pritom takychto homosexualov je z celej skupiny homosexualov pramalo)..ano aj ja ked vidim v Zakysanke Feriho Mikloska a tu(toho) jeho(jej)atrapu nie je mi vsetko jedno, ale kolko takych v skutocnosti je?
o pycovi sa hovori, ze je homosexual..aj keby bol, vesia to niekomu na nos??..a drviva vacsina homosexualov taka je! vase argumenty su riadne chabe..
-
Začiatok Konca
Professional
Keďže viem,že si tento príspevok mieril na mňa,tak ti len poviem,že niesom prohomosexualna osoba,nakoľko som čisto heterosexuálny..a milujem svoje dievča...Ale skôr by si si mal prečítať moje príspevky pred tým,aby si v tej tvojej hlavičke pochopil,ako som to myslel...intelygent napísal:zase prispevok bez nejakych faktov... ako vecsina prohomosexualov co pisu v tejto teme...
zaujimave ze prohomosexualni diskuteri maju ppci znalost homosexualneho prostredia ....ja nemam skusenost s takymto prostredim ..vsade okolo mna su normalne hetero-rodiny(ano, homosexualne zvazky nepovazujem za rodinu, max. spoluzitie jak na tabore) takze ak sa vyjadrim niekedy zle poprosim aby ma znalci opravili
dpc a dookola
Key5ers0ze:
napadas argumenty druhych "pycom" ??
..co ti ebe ...idem uz
dpc a dookola
Key5ers0ze:
napadas argumenty druhych "pycom" ??
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ppc zaujimave,ze sa vyjadrujes o homosexualite a homosexuala si videl tak maximalne v smotanka..hmm? ano mam znalosti z homosexualneho prostredia, poznam homosexualov a na ziadneho z nich by si to nepovedal..a mozno su aj v tvojom okoli len to nepriznaju takemu faganovi, ktory nema ani za stipku empatieSRneC napísal:zaujimave ze prohomosexualni diskuteri maju ppci znalost homosexualneho prostredia ....ja nemam skusenost s takymto prostredim ..vsade okolo mna su normalne hetero-rodiny(ano, homosexualne zvazky nepovazujem za rodinu, max. spoluzitie jak na tabore)
ale ak by pochopenie aj tak neprislo vysvetlim: na pycovi som chcel poukazat, ze drviva vacsina homosexualov taka je, nedozvies sa ci homosexualmi naozaj su alebo nie su...
cim argumentujes ty?tym, ze homosexualov nepoznas?
ked uz tak cekujes moje zazemie tuna tak skus si pozriet aj datum tych mojich zajebovKey5ers0ze napísal:...
zacal si argumentovat pycom pokracujes mojim profilom ...nabuduce skus nieco z mrazika... tam boli tiez fajn hlasky
BACK 2 TOPIC: nedavaj sem v kuse svoje spomienky na normalnych gayov, mozno to tak nevyzera, ale ak aj poznam vo svojom okoli gayov, a keby sa mi daky z nich zdoveril takemu neempatickemu trulovi ako som ja (lol) , tak nemam problem sa s nim bavit dalej.
a pre tvoju informaciu homosexualov poznam ... vyjadril som sa ohladom homosexualnych spoluziti a "rodin" a s takymi v kontakte niesom ..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Srnec, nechápem ani najmenej, čo máš proti registrovaným partnerstvám?
a vy všetci ste obyčajní pokrytci, ste ako staré babky čo sa prežehnávajú a hromžia keď viadia na ulici objímajúci sa pár-ibaže vy nehromžíte na heterosexuálne, iba na homosexuálne páry. Čo je na tom tak strašne poburujúce a čím vás to tak neuveriteľne uráža, to neviem...
a vy všetci ste obyčajní pokrytci, ste ako staré babky čo sa prežehnávajú a hromžia keď viadia na ulici objímajúci sa pár-ibaže vy nehromžíte na heterosexuálne, iba na homosexuálne páry. Čo je na tom tak strašne poburujúce a čím vás to tak neuveriteľne uráža, to neviem...
ja tiez nemam nic proti registrovanym partnerstvam ani homosexulanym parom, ale tie registrovane partnerstva by nemali mat moznost vychovavat deti(neviem jak je to unas)no ale az by som ja musel zit s pozadim dvoch ocov alebo dvoch matiek tak si dam sluckuSepiroth napísal:Srnec, nechápem ani najmenej, čo máš proti registrovaným partnerstvám?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja to neviem povedat takto presne dal by som si slucku ak by som mal dvoch homosexualnych rodicov, ktori by mi dali sancu na studium a vytvorili mi dobre podmienky alebo by som si dal slucku ak by som zil v decaku a mal sancu stat sa tak maximalne zlodejickom..Sheep napísal:ja tiez nemam nic proti registrovanym partnerstvam ani homosexulanym parom, ale tie registrovane partnerstva by nemali mat moznost vychovavat deti(neviem jak je to unas)no ale az by som ja musel zit s pozadim dvoch ocov alebo dvoch matiek tak si dam slucku
Sepiroth:
popravde by mi netrhalo zily kebyze sa to schvali ..budu mat daky papierik, budu zit spolu ako predtym, ziskaju par rozumnych vyhod vid napr. navsteva v nemocnici ...
a Key5ers0ze:
napadaj posty nie userov
to s pycom som pochopil, ale taky argument da moja sestra siedmacka...neviem preco si to beries az tak k telu co som o tom napisal
popravde by mi netrhalo zily kebyze sa to schvali ..budu mat daky papierik, budu zit spolu ako predtym, ziskaju par rozumnych vyhod vid napr. navsteva v nemocnici ...
a Key5ers0ze:
napadaj posty nie userov