Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
-
ledenaster
Medium Professional
-
Sagittarius
Guru
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ten matematicky vzorec existuje ale musis vsadzat do viacerych stavkovych kancelarii spravidla 3 lebo davas na vyhru, prehru aj remizu, zarobene peniaze su to neni prilis velke pri vklade 10 000Sk mas tak max 1500Sk ak sa zadari
a ten vzorec mam aj ja ak by ste chceli, zajtra vam tu mozem presnejsie popisat na akom principe to funguje, otcov kamarat na tom zaraba ale on vkladmi pod 20 000Sk na zapas nejde
a ten vzorec mam aj ja ak by ste chceli, zajtra vam tu mozem presnejsie popisat na akom principe to funguje, otcov kamarat na tom zaraba ale on vkladmi pod 20 000Sk na zapas nejde
-
hojko
Site Admin
PACO8: To co ty opisujes vyzera ako vlady na tri rozne stavky na jeden zapas v troch roznych stavkovych za predpokladu, ze su zle vypisane kurzy. To znamena, ze aj je na domacich v jednej stavkovej kurz 3.4, v druhej je na remizu napriklad 3.3 a v tretej je na vyhru hosta 3.4, tak sa ti oplati podat na kazdu moznost. Lenze treba ratat s velkym vladok, manipulacnym poplatkom a treba pozorne sledovat zle vypisane stavky, ktore sa stavaju len zriedka, navyse sa casto stane, ze rano sa tie stavky upravia.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Hiei
Amateur
vies preco chcem 5000sk?aby si to ludia cennili a nerozpravali dalej.mne tych 5000 nechyba.lebo z tohto mam ovela viac.ale ked proste mas nieco skvele,chces sa o to podelit s okolim.lebo niektori ludia radi pomahaju inym.prijmam len prvych 20 zaujemcov,potom to uz nehovorim nikomu.mne je uplne jedno ci mi napisete.mne je uplne jedno ci dostanem tych 100 000 od dokopy dvatsiatich ludi.mne nechybaju.lebo mam ten vzorec.proste ked mas v ruke nieco skvele,chces sa o to podelit.niektori ludia su taki.neviem ci to chapes.matko888 napísal:tie tomu moc neverim , ale som zvedavy ci nas o.ebuje , alebo ma pravdu
edit:/ ale nechapem , preco po nas chce 5 litrov za ten vzorrec, ked na nom tak perfektne zaraba , to by mu mohli byt tie nase prachy ukradnute.
a co si myslis?kde je terno?a ine...Sagittarius napísal:A keby taký vzorec existoval tak by už dávno stávkové spoločnosti skrachovali...
Ahoj.nieje to to co si pisal,je to nieco uplne ine.PACO8 napísal:ten matematicky vzorec existuje ale musis vsadzat do viacerych stavkovych kancelarii spravidla 3 lebo davas na vyhru, prehru aj remizu, zarobene peniaze su to neni prilis velke pri vklade 10 000Sk mas tak max 1500Sk ak sa zadari
nepoznam toto ci si pisal.je to prilis komplikovane.nerobil by som to.je to proste komplikovanehojko napísal:PACO8: To co ty opisujes vyzera ako vlady na tri rozne stavky na jeden zapas v troch roznych stavkovych za predpokladu, ze su zle vypisane kurzy. To znamena, ze aj je na domacich v jednej stavkovej kurz 3.4, v druhej je na remizu napriklad 3.3 a v tretej je na vyhru hosta 3.4, tak sa ti oplati podat na kazdu moznost. Lenze treba ratat s velkym vladok, manipulacnym poplatkom a treba pozorne sledovat zle vypisane stavky, ktore sa stavaju len zriedka, navyse sa casto stane, ze rano sa tie stavky upravia.
-
Hiei
Amateur
Ahoj.nepoznam tento sposob.kamarat mi povedal o hojko ze sa tu da pisat ludom.tak som to prisiel napisat par ludom.vsetci pisu strasne komplikovane vzorce ktore ani neviem ci vijdu.ja predam prvym 20tim tuto info.lebo nechcem aby to vedelo vela ludi.tych 5000sk.to je len taky manipulacny poplatok.lebo z toho mas ovela viac.mne je uplne jedno.ci mi odpises.ja som len prisiel na hojko podelit sa s tymto systemom.ziju z toho ludia,zijem z toho ja.je mi uplne jedno ci to ches.vlastne sa mi to ani neche predavat.lebo 5000sk je pre mna malo za tuto info.ja len chcem pomoct 20tim ludom ako zbohatnutSagittarius napísal:PACO8: O tomto viem, ale neverím, že týmto zarobil niekto na Mercedes. A ešte som čítal, že existuje systém na isté výhry v Niké pri rozpisoch, že za vklad 18 000 Sk sa dá vyhrať 30 000 Sk (resp. takmer istý spôsob).
ale aj tak napis pre istotu niaky tiket a ked vyde taak uverimEx_Hiei napísal:Ahoj.nepoznam tento sposob.kamarat mi povedal o hojko ze sa tu da pisat ludom.tak som to prisiel napisat par ludom.vsetci pisu strasne komplikovane vzorce ktore ani neviem ci vijdu.ja predam prvym 20tim tuto info.lebo nechcem aby to vedelo vela ludi.tych 5000sk.to je len taky manipulacny poplatok.lebo z toho mas ovela viac.mne je uplne jedno.ci mi odpises.ja som len prisiel na hojko podelit sa s tymto systemom.ziju z toho ludia,zijem z toho ja.je mi uplne jedno ci to ches.vlastne sa mi to ani neche predavat.lebo 5000sk je pre mna malo za tuto info.ja len chcem pomoct 20tim ludom ako zbohatnut
-
erytrocyt
VIP
Ex_hieia poznám osobne. Urážate ho tu, ale toto čo píše je pravda. To auto ktoré spomenul naozaj má. Je to obrovská luxusná škatuľa s obrovským výkonom a spotrebou, ale má ju . Naozaj existuje niečo také, na čom sa dá zbohatnúť. Ako, to už ja neviem. Jedno čo viem, že stávkové kancelárie už vyžmýkal dosť a nepočíta s tým, žeby prestal.
-
t0m4s3
Admin
Musim sa priznat, uz asi hodinu mi beha po rozume erytrocytove "nakopnutie". Ak je skutocne pravda to co hovoris, zaujimalo by ma par veci. Za prve, preco by sa chcel clovek, ktory si stavkovanim zarobil na mercedes podelit s ostatnymi o takom niecom za par supov (v porovnani s moznymi vyhrami). Dalej by ma zaujimalo, aka je potrebna pociatocna investicia, kolko casu nieco take zaberie a hlavne ako rychlo dokaze dany system generovat peniaze (priklad. 10k na jeden tiket spravi 20k). A dalej by ma zaujimalo ci je to skutocne neotrasitelna istota, tzn. beriem iba 100%, 99,99% ma nezaujima.
-
erytrocyt
VIP
t0m4s3: a čo ja viem? opýtaj sa jeho
Neviem presne ako to robí, ide o štýl podávania, to je asi všetko čo sa mi z neho podarilo vytiahnuť.
netušímt0m4s3 napísal:Za prve, preco by sa chcel clovek, ktory si stavkovanim zarobil na mercedes podelit s ostatnymi o takom niecom za par supov (v porovnani s moznymi vyhrami)
-
Hiei
Amateur
odkaz pre zaujemcov:vsetci co ste mi poslali tel.cisla na icq napíšte este raz.omylom sa mi vymazali.mi-chau napísal:krucinal a to nevies pouzit nasilie??
je nemožné prehrať.dnes som to niekomu predal.miesto 5 mi dal 10 tisic a s úsmevom odišiel.mam z vas pocit ze nemáte zmysel pre pomoc druhym ludom.ja nam a preto tam to poviem.veď hojko by malo byt hlavne o pomoci nie?a vi sa smejete ked tu chcem pomoct?hlavne ked som si všimol ze vam to potvrdil moderátor erytrocit.t0m4s3 napísal:Musim sa priznat, uz asi hodinu mi beha po rozume erytrocytove "nakopnutie". Ak je skutocne pravda to co hovoris, zaujimalo by ma par veci. Za prve, preco by sa chcel clovek, ktory si stavkovanim zarobil na mercedes podelit s ostatnymi o takom niecom za par supov (v porovnani s moznymi vyhrami). Dalej by ma zaujimalo, aka je potrebna pociatocna investicia, kolko casu nieco take zaberie a hlavne ako rychlo dokaze dany system generovat peniaze (priklad. 10k na jeden tiket spravi 20k). A dalej by ma zaujimalo ci je to skutocne neotrasitelna istota, tzn. beriem iba 100%, 99,99% ma nezaujima.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe