Uz neviem ako si pomoct, prosim skuste to vy !

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Uz neviem ako si pomoct, prosim skuste to vy !

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Takze som tu opet a zakladum tu temu. AKo ste si vsimli neni ti uz tak casto ako to byvalo lebo som si svoje veci chcel riesit sam. Avsak tuna uz dalej neviem co robit ako sa mam zachovat a ako v niektorych veciach konat. Takze chcem vas poprosit o radu a pomoc aj ked viem ze rozhodnutie je v mojij rukach. Takze zacnem :

Ide stale o to iste dievca. Sme spolu uz takmer 7 mesiacov. Zaten cas sme prezili nadherne chvilki spolu prvykrat v zivote som skutocne stastny a ona vravi to iste. Sialene sa, ja by som to nazval ze milujeme , ale tak napisem lubime aby ste zato nezbuzerovali :P . Od zaciatku vztahu nam stale niekto hadze polena pod nohy robi neustale problemy.
Najskor som mal problem ze som bol strasne ziarlivy ale ked vidim kolko chalanou malo o nu zaujem a ma a aj bude mat a vsetkych co sa o nieco pokusali bez milosti odkopla(a medzi nimi boli aj starsi odomna a o dost) Tak uz som si povedal ze jej budem verit.

Problem je ale v jej otcovi a v mojej skole.

Najskor chcem rozobrat tu skolu. Chodim na dobru skolu do BA, nechcem konkretizovat a mam s nou moznost lepsie sa zamestnat ako zo skolou co by som navstevoval v meste v kTOrom byvam :wink: . Ale je to o nervy ze ju vidim iba 2 dni v tyzdni. I ked vsetko toto by sa dalo zvladnut ale je tu ten balvan co stoji v ceste a to je jej OTEC :(

Mam s nim problemy uz od leta, aj sa mi vyhrazal aj ma nenavidel a proste dufal ze to je letna laska ale neni mylil sa. On chcel odomna aby som to ukoncil lebo videl fotos na ktorych sa s nou bozkavam a aj cucflek raz doniesla domov :oops: . Povedal mi ze to mam ukoncit dokonca zimnych prazdnin ale nespravil som tak. Teraz jej povedal ze to ona ma do februara ukoncit. On vsak uz teraz robi opatrenia voci tomu , snazi sa nam skomplikovat zivot ako sa len da, totalne jej zakazuje vychadzky a ked tak uz jej dovoli so mnou byt maximalne hodinku :( cez prazky nemal jak kontrolovat ale teraz to bude zle a neviem si predstavit vidiet ju za tyzden 2 hodiny :smt022 .
Ja som sa s nim vypraval uz par krat aj on s nou a tak on stale tvrdi to iste nikoho nechce vypocut. Ze som prenu moc stary, ze ja si v BA najdem nejaku pipku a potom jej zlomim srdce , a potom hlavne ze ja budem pomaly muz a budem chciet od nieco co mi nemoze dat. Co vsak neni pravda, ked som to nechcel 7 mesiacov tak hadam len rok a pol alebo 2 roky by nebol problem.
A z mojej strany to je uplne genialne: moja mama a otec ju priam zboznuju, vravia mi ze s nou nemam chodit po vonku ze je zima ani po podnikoch ze radsej mame prist k nam domov a je to fantazia vobec nas nevyrusju toleruju nas mamka jej aj spravi jest :) . A ked nemala byt doma tak prichystala 2 porcie aj prenu :cry: a otec ten ma vozil kazdy den zanou 20 km k babke. O to viac by ma mrzelo keby este aj ich ti zranilo a mna zabilo. Ja im stale klamem ze jej rodicia ma maju radi :(

Tak a minule sa stalo ze proste posledny den nechcel ju pustit von tak som prehovoril ze ju pusti a pustil na 1 hodinku :( a neviem co jej robi tak ale proste ma nenechala mu zavolat aby mohla este na pizzu skocit tak ja uz som bol totalne nadne tak som kraviny robil a vyvadzal :( :( :( a ked to videla jej sestra mala jak trpim tak ma objala a bezala zanim a povedala mu vsetko. A povedal ze dobre teda sa so mnou este porozprava .

Tak a tu je teraz ta otazka ako sa mam chovat ked snim pojdem ? ja ho pozvem na caj.
Ako ho mam len presvedcit ?
Ako sa mam spravat ?
Prosim poradte mi vy skusenejsi.

Dakujem
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Hm... Ona ti nemoze dat iste veci, ved budes mat 18 a ona vtedy kolko. 14? Aj to je dost nizky vek na prvy sex si myslim, nediv sa jej otcovi, ze sa o nu boji, ved ma preboha len 12. A nemyslim si, ze v 12 je clovek pripraveny byt s niekym dlho, mat vazny vztah... :?
//Inak, tu sa asi pomoct vazne neda. Ked ti niekto poradi, ze mas kaslat na nu, zrejme sa skor vykasles na taku radu...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Keby za mojou 12 rocnou sestrou chodil chalan ktory ma 16 ako ja tak mu rozbijem hubu :) Takze bud rad ze Ta jej otec nezastrelil gulovnicou :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Asi tak, keby za mojou decrou v takom veku zacal chodit HOCIJAKY chalan, nakopal by som ho do prdele. Tym duplom, keby bol o 4 roky starsi.

// EDIT:
Cize sex sem neplette lebo to nespravim!
Sory, ale ako otec by som Ti toto tazko uveril.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ujo Marky napísal:Keby za mojou 12 rocnou sestrou chodil chalan ktory ma 16 ako ja tak mu rozbijem hubu :) Takze bud rad ze Ta jej otec nezastrelil gulovnicou :D
Si vtipny, nahanas si prispevky ? Dobre vies ze keby som hajzel a chcem len to jedno tak si snou nezacnem. Toto je nieco uplne ine. Ale ked citis potrebuje tak pod mi rozbit hubu :shock:

.I.LoVe.lOvE. napísal:Hm... Ona ti nemoze dat iste veci, ved budes mat 18 a ona vtedy kolko. 14? Aj to je dost nizky vek na prvy sex si myslim, nediv sa jej otcovi, ze sa o nu boji, ved ma preboha len 12. A nemyslim si, ze v 12 je clovek pripraveny byt s niekym dlho, mat vazny vztah... :?
Ja ked budem mat 18 tak ona bude mat 15. A fakt ja od nej nebudem chciet sex. Ja sa aj tak najlepsie s nou citim ked sa objimame a bozkavame. A nemysli si ze neboli prilezitosti, mal som volny byt cely tyzden denne sme tam boli aj 3 hodiny a proste ani jeden z nas tu potrebuje nemal sme sa objimali pozerali tv a hladkali sa pritom a tak. Cize sex sem neplette lebo to nespravim!

Ja potrebujem rady k tomu co som pisal , prosim :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze fizz to dostatocne vystihla... ked vravis ze si zachvilu muz tak sa tak skus spravat... a skus to naznacit aj jej otcovi - pre mna zamna dones daku flasku k nim tak nech ta nevidi, nalej, dones k nemu so slovami ze si vy dvaja potrebujete nieco vyriesit a porozpravaj sa s nim este raz - bud slusny a daj mu jasne najavo ze jeho dceru lubis a tak a ze tym co robi jej kazi nadherny vztah a ak to kvoli nemu budete musiet skoncit ze to nebudes ty kto jej zlomi srdce ale on...

ale musi sa nechat ze 12 je fakt veeeelmi malo na vazny vztah.. ved to este ani v puberte nieje - vies kolko sa toho zachvilu v jej mysleni zmeni? si svoju milovanu ani nespoznas takze bacha
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

možno potom nezlomí srdce jej ani on ani jej otec...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ach spravaj sa normalne nič ineho ti poradit neviem .. lebo zase chces aby sme za teba rozhodli ... skus si sam predstavit tu situaciu (realne) a pozriet sa na to s viacerych uhlov a možnosti a vyber tu najlepsiu ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ako hovoria ostatny ... maximalne chapem jej otca ...
Baby mam pocit ze zas to pojde klasickym stylom jednym uchom dnu druhym von ale aj tak
Ma 12 (mozno 13 aby si sa neurazil) ... je to este mala baba ... a jej otec ma onu strach ... nepoviem keby si ju nasiel v 20 a ona by mala 17 ... to sa este tak ako da ...
Ale ty tu places ako male dieta kvoli tomu ze ju uvidis 2x za tyzden ... ako hovorila fizz hore ... Vidime sa raz za tyzden a zijem ... sice jej volam kazdy den ale aj tak :lol:

Ako sa mas spravat?? Normalne ... bud GentleMan mamine Bombonieru alebo kvety otcovi dobre vino alebo iny druh alkoholu ...
Bud slusne obleceny ... Elegantne nohavice, Kosela, sveter atd...
A ty ho poznas ja ti nebudem radit ako ho mas prehovorit
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Omg zasa otravujes s tym istym a zasa ti sem napise 80 ludi to iste a zasa si budes robit svoje? Co chces vlastne od nas, lebo uz mi fest lezies na nervy. Skoda ze mi vymazali moj prispevok v teme "Nevysvetlitelne spravanie", napisal som ti tam ze si proste debil v pravom slova zmysle a tym je to cele uzavrete a za tym si stale stojim.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Prepacte asi to neujasnil komplet. Mi sa vydavame 2 krat do tyzdna a to teraz ked nam to zatrhne tak sa nebudeme vydavat vobec alebo maximalne v nedelu v kostole . On aj vravi ze ja som sympatak strasny ale ze ona je este mlada a ze ked bude mat 14-15 tak bude rad ak to budem prave ja ked pridem . Ale ja ho chcem nejak presvedcit ze proste mi moze verit uz teraz .
A dalsi problem ze este tento vikend budeme spolu a potom mesiac !!!! spolu nebudeme lebo ona ide na lyzarak a aj ja idem na lyzarak ja tam ist nechcem ale matka mi nedovoli ostat doma

Ako ja vam poviem aj co ona navrhla, proste ze sa akoze rozidime mesiac spolu nebudeme a potom sa budeme stretavat normalne ako kamosi v partii a proti tomu nic nema a takto pockame do jej 14tky, to je nejak rok a pol :(. Ja s tym problem nemam cakat aj xz rokov ale bol by som naivny ze ona dievca co je obletovane chalanmi a aj starsich odomna sa namna zaten rok a pol nevykasle. Co si myslite ? :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Baby..podľa mňa by si mal začať uvažovať nad sebou ako nadňou..Zachvíľkou dokončíš školu..Budeš sa chcieť zamestnať..Tipujem že budeš zháňať čo najlepšie platenú prácu a tú tipujem že nenájdeš v jej okolí..Musíš pochopiť že to dievča bude študovať ešte 6 rokov kým skončí strednú školu.Vtedy ty budeš mať už 22rokov..Ona ešte nevie ani na akú strednú školu chce ísť ani nič,takže možno pôjde na úplne iný kraj svk ako ty..A ak si myslíš že vydržíš s ňou toľkú dobu tak to budeš mať umňa veľký rešpekt..Ja v tom vašom vzťahu do budúcnosti veľa šancí nevidím..Môj názor..
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja som sa tiez stretaval s jednou mojou ex ked sme spolu chodili tak maximalne 1 krat do tyzdna na hodinku dve a aj to bolo niekedy vela .. a zvladal som to ....A čo ze nebudete mesiac spolu ? zruti sa c ely svet ??? blbost ked sa znovu po mesiaci stretnete tak budete stasty ze sa zas vidite ....A soviet tuto ma pravdu ....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Myslim si, ze by si si mal uvedomit, ze to dievca jednoducho je pre teba primlade. Jej otcovi sa necudujem, i ked na druhu stranu, ked dievca otcovi nehovori, ze ma s tebou nejake problemy, ze k nej nie si zly, nechapem tolku nevrazivost voci tebe. Podla mna, tu ti neporadi nikto. Urob to tak, ako to citis. Ostatne, nech ti kazdy povie, co chce, ty si to aj tak spravis po svojom. Vzdy je to tak.

A k tomu, ze sa vidite len 2x za tyzden. Chlape, ja som rok aj stvrt videl svoju priatelku tyzdenne raz a prezil som (to som bol od nej viac, ako 300km). So sucasnou mam take, ze vedla seba nezaspime aj tyzden. Ona ide spat a ja idem do prace. A da sa to prezit, ked sa chce.
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

ono asi srdcu nerozkazez, ale co ja viem...12 je proste primalo na vztah, mozno sa ti zda ze je vyspela a tak, no za tych par kratkych rokov toho IMHO strasne vela pochopi a mozno sa dost zmeni... jej otcovi sa necudujem ani len trochu, za svojou dcerou vidi dieta a ma absolutnu pravdu, aj ked si mily a sympaticky, ako to aj on povedal, 12 je proste primalo.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

p4ra napísal:Myslim si, ze by si si mal uvedomit, ze to dievca jednoducho je pre teba primlade.
...kámo, myslíš, že si to uvedomí...?? :?: ....pochybujem, inak po tom všetkom, čo mu to bolo napísané....a zakladá ďalšiu tému v ktorej sa zasa bude točiť o tom istom :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Myslím si,že to nemá zmysel...ako s vami(neuraz sa)pretože je príliš mladá..a jej otca plne chápem...a nehovor mi,že nebudeš mať chuť na milovanie s ňou?... :hehe: ...rastieš...ani nevieš,čo bude o pol roka.. :D ...nie o rok a pol...viem,že sa mi to ľahko rozpráva,ale ukončil by som to,nakoľko to nemá zmysel...
A ak ma o5 nebudeš počúvať,tak k jej otcovi sa skús správať milo,s úctou...a o jeho dcére rozprávaj s úsmevom so zaľúbeným pohľadom...a správaj sa normálne...nič viac ti poradiť neviem... :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

No podla mna bude mat chalan stastie ak vobec dojde zivi ku chodbe :D Ne to este aby s fotrovcami sedel a tak :P A ked im bude vypravat ze s nou nebude mat sex :D No predstavte si ze ste rodic a co by ste mu spravili :D
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

co keby ste teraz boli len super kamarati? ziadne oblizovacky, drzanie sa za ruky a pod, proste kuknete film, pojdete spolu na prechazku, na pizzu, pojdete ku nim ku vam domov, budete spolu.. len bez telesnych prejavov??.. lebo to je gro celeho problemu podla mna, lebo on ako spravny otec sa boji o svoju dcerenku kt. este par rokov pod zakonom bude, a poviem ti ze moja segra nemohla mat chalana ani v 14tich, jedine ak tajne.. takze ked jej tata presvedcis ze ti ide o to aby si s nou bol a ze ti je s nou fajn aj bez telesnych prejavov, myslim ze si ta viac oblubi. a ak to je taka ozajstna laska ako vravis tak to tie 2 rocky vydzite a budete sa lubit do konca zivota amen..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

braino.swk napísal:co keby ste teraz boli len super kamarati? ziadne oblizovacky, drzanie sa za ruky a pod, proste kuknete film, pojdete spolu na prechazku, na pizzu, pojdete ku nim ku vam domov, budete spolu.. len bez telesnych prejavov??.. lebo to je gro celeho problemu podla mna, lebo on ako spravny otec sa boji o svoju dcerenku kt. este par rokov pod zakonom bude, a poviem ti ze moja segra nemohla mat chalana ani v 14tich, jedine ak tajne.. takze ked jej tata presvedcis ze ti ide o to aby si s nou bol a ze ti je s nou fajn aj bez telesnych prejavov, myslim ze si ta viac oblubi. a ak to je taka ozajstna laska ako vravis tak to tie 2 rocky vydzite a budete sa lubit do konca zivota amen..
Suhlasim. Inak, fizz, nemyslim si, ze priniest flasu dobreho vina (porad sa so svojim otcom alebo niekym kto sa vyzna baby!) bude davat zly signal. Uz chciet pit spolu s nim moze.
Napísať odpoveď