Ide stale o to iste dievca. Sme spolu uz takmer 7 mesiacov. Zaten cas sme prezili nadherne chvilki spolu prvykrat v zivote som skutocne stastny a ona vravi to iste. Sialene sa, ja by som to nazval ze milujeme , ale tak napisem lubime aby ste zato nezbuzerovali
Najskor som mal problem ze som bol strasne ziarlivy ale ked vidim kolko chalanou malo o nu zaujem a ma a aj bude mat a vsetkych co sa o nieco pokusali bez milosti odkopla(a medzi nimi boli aj starsi odomna a o dost) Tak uz som si povedal ze jej budem verit.
Problem je ale v jej otcovi a v mojej skole.
Najskor chcem rozobrat tu skolu. Chodim na dobru skolu do BA, nechcem konkretizovat a mam s nou moznost lepsie sa zamestnat ako zo skolou co by som navstevoval v meste v kTOrom byvam
Mam s nim problemy uz od leta, aj sa mi vyhrazal aj ma nenavidel a proste dufal ze to je letna laska ale neni mylil sa. On chcel odomna aby som to ukoncil lebo videl fotos na ktorych sa s nou bozkavam a aj cucflek raz doniesla domov
Ja som sa s nim vypraval uz par krat aj on s nou a tak on stale tvrdi to iste nikoho nechce vypocut. Ze som prenu moc stary, ze ja si v BA najdem nejaku pipku a potom jej zlomim srdce , a potom hlavne ze ja budem pomaly muz a budem chciet od nieco co mi nemoze dat. Co vsak neni pravda, ked som to nechcel 7 mesiacov tak hadam len rok a pol alebo 2 roky by nebol problem.
A z mojej strany to je uplne genialne: moja mama a otec ju priam zboznuju, vravia mi ze s nou nemam chodit po vonku ze je zima ani po podnikoch ze radsej mame prist k nam domov a je to fantazia vobec nas nevyrusju toleruju nas mamka jej aj spravi jest
Tak a minule sa stalo ze proste posledny den nechcel ju pustit von tak som prehovoril ze ju pusti a pustil na 1 hodinku
Tak a tu je teraz ta otazka ako sa mam chovat ked snim pojdem ? ja ho pozvem na caj.
Ako ho mam len presvedcit ?
Ako sa mam spravat ?
Prosim poradte mi vy skusenejsi.
Dakujem