Neviem jak dalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Neviem jak dalej

Príspevok od používateľa ateista »

Mam priatelku sme spolu uz rok a pol vsetko je v poriadku az kym nepridu na radu jej nervy,spravanie a obcas mam pocit ze sa chova napriek svojmu veku dost hrozne.Ma sice uz 18 ale obcas mam pocit ze okolo toho veku len utekala.Sice ja som vzdy chcel byt dieta a ostat tak predsa len si uvedomujem ako sa mam v spolocnosti spravat.A ked sa jej to snazim vysvetlit tak sa bud nastve alebo rozplace alebo mi vypinda.
Popravde neviem co mam snou robit :cry:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nachadzam sa v trochu podobnom probleme len sme obaja starsi, ide o to ze zeny rozmyslaju trochu inak ako muzi a z toho vyplyva ze muzom sa bude vzdy zdat ze zeny sa pozastavuju nad hlupostami a rozmyslaju ako kachnicky (nic proti tebe kachna) a zenam bude stale vrtat hlavou nasa jesitnost.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ako konkrétne sa prejavuje to jej hrozné správanie?
ateista
Light Professional
Light Professional

No ja osobne mam 20 a ona 18
Proste mam pocit ze je obcas az moc detinske vadi jej ked sa jej nevenujem uplne na 100% hned my vycita ze mam radsje kamaratov ako ju.Plus jej vadi najviac ze si snou nepisem po veceroch i ked dobre vie ze ked pridem domov vzdy cakam na nete a az vecer idem von pretoze mam cely dne toho dost a potrebuejm sa vyvetrat a tak
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Skúsila by som sa s ňou ešte raz porozprávať, ale začala by som teda vetou, nehnevaj sa na mňa, nerozčuľuj sa..., ale stále ma trápi tvoje správanie, ktoré je neopodstatnené. A potom jej to povedz ešte raz, že s ňou tráviš dosť času, že sa jej venuješ, ale že potrebuješ byť aj s kamarátmi. Ak nepomôže otvorený rozhovor, keď máte už 20, tak neviem...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ty to nemusis spravit tak, ale ja som rad priamy, takze by som prisiel k nej a povedal jej vtedy, ked zacne o kamaratoch: To skutocne chces, aby som si vyberal medzi tebou a kamaratmi?
ateista
Light Professional
Light Professional

Mam pocit ze to uz je aj tak fuk jej maly mozok to nepochopy a aspon budem mat pokoj menej trapenia :cry:
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

p4ra napísal:Ty to nemusis spravit tak, ale ja som rad priamy, takze by som prisiel k nej a povedal jej vtedy, ked zacne o kamaratoch: To skutocne chces, aby som si vyberal medzi tebou a kamaratmi?
Princip je podla mna dobry, ... povedat nieco v kontexte ... ale zrovna tuto vetu by som nepouzil :)
Navadza ju k tomu povedat "hej, vyber si ... " ... no a potom to moze skoncit vseliak. 8)
Proste jej skus vysvetlit ze ak to pojde takto dalej tak nemozs s nou dalej fungovat ... to co presne povedat ti tu nikto neporadi , lebo ju tu nikto nepozna tak dobre ako ty.

Ved 18 rokov to uz niejde ziadne decko ..., nech je aka chce. .. urcite to nejak zoberie a bude to urcite lepsie ako ked s nou nebudes toto riesit...
No a ked sa ti rozplace, tak jej musis dat aj ty najavo ze ti vadia take emocne vykyvy .... no drzim palce
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

agy, suhlasim, ze to zalezi aj od cloveka. Lenze, ak by ju aj zatlacil k tomu hej vyber si, tak by to aspon viedlo ku konstruktivnemu a priamemu rozhovoru, ktory moze skoncit aj rozchodom, ale aspon by sa zbavil trapenia. Ano, urcite by ho mrzel rozchod, ale to by casom preslo. Aky ma zmysel byt vo vztahu, ked si stale nervozny, no nie?
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

p4ra napísal:agy, suhlasim, ze to zalezi aj od cloveka. Lenze, ak by ju aj zatlacil k tomu hej vyber si, tak by to aspon viedlo ku konstruktivnemu a priamemu rozhovoru, ktory moze skoncit aj rozchodom, ale aspon by sa zbavil trapenia. Ano, urcite by ho mrzel rozchod, ale to by casom preslo. Aky ma zmysel byt vo vztahu, ked si stale nervozny, no nie?
To ano, ibaze hentak by to mohla byt rychlovka ... pocul som uz o takych :)
No a ked s nou hodi rec kde jej vysvetli preco mu vadi to a to... tak sa mozno koli tomu aj rozidu, ale urcite to bude miernejsie., ako ked hodi nejaky rychly odpis.
no a co by bolo po rozchode to sa predvidat neda... ale chalan tu pise asi za ucelom vyhnut sa mu ... tak ho nebudeme navadzat :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ateista: Podľa opisu sa mi zdá byť tvrdohlavá a....nevie mi napadnúť správny výraz. Proste napriek tomu, ako sa správa sa s ňou skúsiť seriózne porozprávať a vysvetliť jej, že potrebuješ čas aj sám pre seba a že sa jej nemôžeš venovať 100% svojho času - to proste nejde. Treba ísť občas von s kamarátmi, alebo zostať večer sám doma. Pokiaľ to nie sú extrémya dostatočne sa jej venuješ, tak by to mala chápať. Vzhľadom na svoj vek...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ateista napísal:Mam pocit ze to uz je aj tak fuk jej maly mozok to nepochopy a aspon budem mat pokoj menej trapenia :cry:
nuž načo si s ňou keď ju sám pokladáš za sliepku ?
Asi sa vie obracať v posteli, že...

:)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja by som jej dal šancu .. jednu a pak druhú a pak by som jej dal jasne na výber ..
bud sa uvedomíš
alebo
so mnou dalej nepočítaj.. p4ra ma pravdu
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ateista napísal:Mam pocit ze to uz je aj tak fuk jej maly mozok to nepochopy a aspon budem mat pokoj menej trapenia :cry:
tak co teda chces? najprv chces radu co mas robit a potom napises ze ti je to fuk...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

triple napísal:ja by som jej dal šancu .. jednu a pak druhú a pak by som jej dal jasne na výber ..
bud sa uvedomíš
alebo
so mnou dalej nepočítaj.. p4ra ma pravdu
Ale schw33k ma vacsiu ... Najprv sa o nu snazi a potom hovori ze jej mozog by to nezvladol :roll:
Vyber si
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ako p4ra napísal spýtaj sa jej to hentak rovno a potom uvidíš čo ti nato povie...keď ťa má rada tak sa začnete normálne baviť atd...a keď sa s tebou rozíde alebo tak....tak uvidíš že ti za nič nestojí
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

ateista: Neviem preco to riesis tu na fore a nie rovno s nou, taketo veci si riesil uz X-krat. Uz ste sa podla mna aj tak udobrili, mam pravdu?? :)
ateista
Light Professional
Light Professional

no to najhorise je zatial zazehnane som zvedavy co ukaze cas

insane ty vseved :P
Napísať odpoveď