som zvedavy ci by si nieco take hadzal keby proti tebe isli 4 holohlavy s boxerami v ruke a teleskopami za opaskomffnatic napísal:bojové umenie:)
ja chodím na thajský box a nebojím sa nikoho!!!
Sebaobrana - spreje, paralyzery...
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
"Kup si revolver a prve dve komory nabi plynovym nabojom a dalsie ostrymi. Vtedy mas alternativu co dalej ..." dobry napad, no ja osobne by som bol schopny zabitia len ak by dotycny ohrozoval moju rodinu, inac radsej ostanem verny kaseru s napisom Antidog... inac, da sa do plynoveho revolveru napchat ostry naboj? Nemyslim, no mozem sa mylit. Cize ak si mam v 21 rokoch na zbrojny preukaz kupovat zbran s tym, ze do nej budem ladovat plyn v kombinacii s ostrymi, to uz radcej cisto ostre... inak zbrojak mam v plane 
ffnatic napísal:110100 a rýchle nohy ti nič nevravia.....vieš niekedy treba aj rozum zapojiť!!
CHLAPE
na chvilu zabrzdi a spytaj sa sam seba co ma spolocne "thajský box a nicoho sa nebania" spolocne s utekanim
dobehol si sa
okrem toho behat vie kazdy a zrovna mne to hovorit nemusis
Ujo Marky napísal:Taky co sa neboja nikoho najcastejsie dostanu na kakac
suhlasim s vamiStoporko napísal:inak zbrojak mam v plane
-
DonLuca
Medium Star
Tak si myslím, že sa zhodli správne...každý, človek by tak reagoval, ak by mal za opaskom ostrý quér a niekto by na neho vytiahol (hoc len čistú napodobeninu) v tej chvíli by si to tretlec určite nezisťoval, ale potom by mu to už nepomohloStoporko napísal:pani co sa do zbrani vyznaju dosli k zaveru ze ak obranca vytiahne plynovku, utocnik ho zlozi ozajstnym gunom a pred sudom sa moze vytacat ze on nevedel ze je to plyn...blabla
-
Mateq
Medium Professional
Ja som to pochopil tak že do ostrého revolveru môžeš napchať aj plynové, ale opačne to nejde. Plynová by s ostrým nábojom neúčinkovala pretože má menšiu rýchlosť. Aj keď zbraniam moc nerozumiem, ale určite sa nájde niekto kto to potvrdí alebo vyvráti.Stoporko napísal:"Kup si revolver a prve dve komory nabi plynovym nabojom a dalsie ostrymi. Vtedy mas alternativu co dalej ..." dobry napad, no ja osobne by som bol schopny zabitia len ak by dotycny ohrozoval moju rodinu, inac radsej ostanem verny kaseru s napisom Antidog... inac, da sa do plynoveho revolveru napchat ostry naboj? Nemyslim, no mozem sa mylit. Cize ak si mam v 21 rokoch na zbrojny preukaz kupovat zbran s tym, ze do nej budem ladovat plyn v kombinacii s ostrymi, to uz radcej cisto ostre... inak zbrojak mam v plane
Tam ide o to, že pri čisto plynovej zbrani vlastne riskuješ že na teba človek vytiahne ostrý kvér a v tom páde si skončil
Kdežto v nabíjaní ostrého revolveru na začiatok plynovými už zmysel vidím, máš šancu ubrániť sa bez toho aby si ho zabil a neriskuješ právne opletačky v prípade zabitia útočníka, na druhej strane máš stále možnosť reagovať ak vytiahne aj on zbraň.
-
aquafresh1
Star
nie nie, tam ide o to, ze plynova pistol ma v hlavni akusi priehradku, cez ktoru by ostry naboj neprsiel, pripadne by znehodnotil pistol. Ta priehradka je tam aj na lepsie rozptylenie nervoveho plynu v hlavni..Mateq napísal:Ja som to pochopil tak že do ostrého revolveru môžeš napchať aj plynové, ale opačne to nejde. Plynová by s ostrým nábojom neúčinkovala pretože má menšiu rýchlosť.
AAAAMENLucasss napísal:no o tej pistoli som ryzmyslal aj ja, ale tusim to davali aj minule v telke...co by si robil keby na niekoho vytiahnes hentu "napodobeninu" a on na teba vytiahne ozajstny kver ????
pred tym ako si niekto kupite plynovku, zamyslite sa nad tym! poznam cloveka na ktoreho jeden podgurazeny vytiahol plynovku. a poviem vam, taketo situacie nikdy nedopadnu dobre, a to pre obe strany... no ten s plynovkou je na tom vzdy horsie
Edit:// co sa tyka toho revolvera, tak isto si aj do pistole nemusis dat prve dva ostre
Tak ti poviem ze ked je ich vela ,nieje nic ucinejsie ako rychle nohy a rychle prsty na mobile na 158. Ale ked uz tak ja som mal kedisy kratky asi 30cm drat z vysokonapetoveho vedienia zo stoziaru. Pouzil som ho 2krat a pomohol. No a potom nosievam v aute asi polmetrovy kus tvrdej hadice ktora sa pouziva dneska miesto ocelovych rur v domoch na rozvod vody. Neviem presne ako sa to vola to mi otec splasil. Jeto tvrde ale zaroven nepolames s tym kosti ako v pripade bejzbolky. Raz som z tym svihol mlademu zasranovi co mu ocko pozical novucicke auticko a skoro domna vletel a este drzo skakal domna bo ja mam skodu 120,a chlapec mal roztatu kozu na chrbte cez tricko
ale to som dal aj velku silu do toho. Najlepsie to je pouzit na ruky ,zadok, nohy a najlepsie je sa vyhybat konfliktom !!!
-
Stoporko
VIP
este k tej kombinacii davat do normalnej zbrane ako prvy plynovy naboj: modelova situacia - podnapity nadrzany chlapik sa chce velmo bit. Vy nanho vytiahnete gun, no nechcete mu ublizit, tak mate v prvej komore alebo na vrchu zasobnika plynovy naboj. On zbada nebezpecie, vytiahne svoju CZ75 a ste prinajlepsom s priestrelom hrude v nemocnici. Preco? lebo vtedy je uz plyn na nic a kym nastavite dalsiu komoru v revolveri, resp. vystrelite zbytocne aby ste sa v zasobniku poloautomatickej pistole dostali ku ostremu naboju... mozete byt mrtvi
inac, na nete som narazil na zaujimavu vecicku, pozna niekto?
http://www.obrana.cz/obrana.cz/sindex.p ... &akc=kateg
jedna sa o kombinaciu ele.paralyzera a slzaku v jednom, skoda len ta velkost... a aj tak je lepsie snazit sa bitkam predchadzat.
inac, na nete som narazil na zaujimavu vecicku, pozna niekto?
http://www.obrana.cz/obrana.cz/sindex.p ... &akc=kateg
jedna sa o kombinaciu ele.paralyzera a slzaku v jednom, skoda len ta velkost... a aj tak je lepsie snazit sa bitkam predchadzat.
-
Shark NX
Addict
Ja mam Skusenosti jedine z VN Trafa na Anode Farebnej Telky (25kV 2mA)
Ked som videl spoluziaka po tom ako sa mu to zotrvacnostou oprelo o ruku ... Nechcite zazit ...
Co mi rozpraval ... Sleha do ruky na styl drbol do mna vlak
Lezal asi 2minuty na zemi ... Oci siroko otvorene ... Cely spoteny ale pritom uplne ladovy a bledy ... a trosken si cvrkol ...
Sice to uz je tvrde napatie 2mA
Ale neviem neviem jak by dopadlo keby si do neho pustil 500kV
Ked som videl spoluziaka po tom ako sa mu to zotrvacnostou oprelo o ruku ... Nechcite zazit ...
Co mi rozpraval ... Sleha do ruky na styl drbol do mna vlak
Lezal asi 2minuty na zemi ... Oci siroko otvorene ... Cely spoteny ale pritom uplne ladovy a bledy ... a trosken si cvrkol ...
Sice to uz je tvrde napatie 2mA
Ale neviem neviem jak by dopadlo keby si do neho pustil 500kV
-
Shark NX
Addict
Volty urcuju Preskokove napatie a Silu prierazu oblecenia ... "trasenie" Urcuje Frekvencna zlozka ... Prud urcuje mnozstvo toho prudu ktore cez teba pretecie a tym aj silu Paralyzacneho efektu ... Nad 10mA uz pomali smrtelne pokial uzavres okruh v blizkosti srdca ... Palit ta moze aj 600V 1uA pokial nemas priamy dotyk ale preskok napatia.