Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
110100
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

ffnatic napísal:bojové umenie:)
ja chodím na thajský box a nebojím sa nikoho!!! 8)
som zvedavy ci by si nieco take hadzal keby proti tebe isli 4 holohlavy s boxerami v ruke a teleskopami za opaskom :D
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

110100 a rýchle nohy ti nič nevravia.....vieš niekedy treba aj rozum zapojiť!! :lol:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Taky co sa neboja nikoho najcastejsie dostanu na kakac :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

"Kup si revolver a prve dve komory nabi plynovym nabojom a dalsie ostrymi. Vtedy mas alternativu co dalej ..." dobry napad, no ja osobne by som bol schopny zabitia len ak by dotycny ohrozoval moju rodinu, inac radsej ostanem verny kaseru s napisom Antidog... inac, da sa do plynoveho revolveru napchat ostry naboj? Nemyslim, no mozem sa mylit. Cize ak si mam v 21 rokoch na zbrojny preukaz kupovat zbran s tym, ze do nej budem ladovat plyn v kombinacii s ostrymi, to uz radcej cisto ostre... inak zbrojak mam v plane 8)
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

ffnatic napísal:110100 a rýchle nohy ti nič nevravia.....vieš niekedy treba aj rozum zapojiť!! :lol:
:evil:

CHLAPE
na chvilu zabrzdi a spytaj sa sam seba co ma spolocne "thajský box a nicoho sa nebania" spolocne s utekanim :?:
dobehol si sa :smt022 vieš niekedy treba aj rozum zapojiť!!
okrem toho behat vie kazdy a zrovna mne to hovorit nemusis

Ujo Marky napísal:Taky co sa neboja nikoho najcastejsie dostanu na kakac :D
Stoporko napísal:inak zbrojak mam v plane 8)
suhlasim s vami :wink: :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Stoporko napísal:pani co sa do zbrani vyznaju dosli k zaveru ze ak obranca vytiahne plynovku, utocnik ho zlozi ozajstnym gunom a pred sudom sa moze vytacat ze on nevedel ze je to plyn...blabla
Tak si myslím, že sa zhodli správne...každý, človek by tak reagoval, ak by mal za opaskom ostrý quér a niekto by na neho vytiahol (hoc len čistú napodobeninu) v tej chvíli by si to tretlec určite nezisťoval, ale potom by mu to už nepomohlo :?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Stoporko napísal:"Kup si revolver a prve dve komory nabi plynovym nabojom a dalsie ostrymi. Vtedy mas alternativu co dalej ..." dobry napad, no ja osobne by som bol schopny zabitia len ak by dotycny ohrozoval moju rodinu, inac radsej ostanem verny kaseru s napisom Antidog... inac, da sa do plynoveho revolveru napchat ostry naboj? Nemyslim, no mozem sa mylit. Cize ak si mam v 21 rokoch na zbrojny preukaz kupovat zbran s tym, ze do nej budem ladovat plyn v kombinacii s ostrymi, to uz radcej cisto ostre... inak zbrojak mam v plane 8)
Ja som to pochopil tak že do ostrého revolveru môžeš napchať aj plynové, ale opačne to nejde. Plynová by s ostrým nábojom neúčinkovala pretože má menšiu rýchlosť. Aj keď zbraniam moc nerozumiem, ale určite sa nájde niekto kto to potvrdí alebo vyvráti.

Tam ide o to, že pri čisto plynovej zbrani vlastne riskuješ že na teba človek vytiahne ostrý kvér a v tom páde si skončil :samovrazda: V tomto smere je plynová pištol fakt kravina (samozrejme je tu možnosť že chceš plynovku na obranu napr. proti čoklom, ten pištol nevitiahne)
Kdežto v nabíjaní ostrého revolveru na začiatok plynovými už zmysel vidím, máš šancu ubrániť sa bez toho aby si ho zabil a neriskuješ právne opletačky v prípade zabitia útočníka, na druhej strane máš stále možnosť reagovať ak vytiahne aj on zbraň.
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

Mateq napísal:Ja som to pochopil tak že do ostrého revolveru môžeš napchať aj plynové, ale opačne to nejde. Plynová by s ostrým nábojom neúčinkovala pretože má menšiu rýchlosť.
nie nie, tam ide o to, ze plynova pistol ma v hlavni akusi priehradku, cez ktoru by ostry naboj neprsiel, pripadne by znehodnotil pistol. Ta priehradka je tam aj na lepsie rozptylenie nervoveho plynu v hlavni..
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Lucasss napísal:no o tej pistoli som ryzmyslal aj ja, ale tusim to davali aj minule v telke...co by si robil keby na niekoho vytiahnes hentu "napodobeninu" a on na teba vytiahne ozajstny kver ???? :roll:
AAAAMEN
pred tym ako si niekto kupite plynovku, zamyslite sa nad tym! poznam cloveka na ktoreho jeden podgurazeny vytiahol plynovku. a poviem vam, taketo situacie nikdy nedopadnu dobre, a to pre obe strany... no ten s plynovkou je na tom vzdy horsie :!:

Edit:// co sa tyka toho revolvera, tak isto si aj do pistole nemusis dat prve dva ostre :wink: a podla mojho nazoru, pistol ma vacsi zastrasovaci efekt... :wink: teda pokial nenosite na pase revolver .357 Magnum so 6 palcovou hlavnou ako jeden znami :wink:
Carkiller
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Carkiller »

Tak ti poviem ze ked je ich vela ,nieje nic ucinejsie ako rychle nohy a rychle prsty na mobile na 158. Ale ked uz tak ja som mal kedisy kratky asi 30cm drat z vysokonapetoveho vedienia zo stoziaru. Pouzil som ho 2krat a pomohol. No a potom nosievam v aute asi polmetrovy kus tvrdej hadice ktora sa pouziva dneska miesto ocelovych rur v domoch na rozvod vody. Neviem presne ako sa to vola to mi otec splasil. Jeto tvrde ale zaroven nepolames s tym kosti ako v pripade bejzbolky. Raz som z tym svihol mlademu zasranovi co mu ocko pozical novucicke auticko a skoro domna vletel a este drzo skakal domna bo ja mam skodu 120,a chlapec mal roztatu kozu na chrbte cez tricko :lol: ale to som dal aj velku silu do toho. Najlepsie to je pouzit na ruky ,zadok, nohy a najlepsie je sa vyhybat konfliktom !!!
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

bicykel nedobehnu :lol: ...pouzivaj daaky stary keby predsa :P ...toho ti nebude luto
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja nosim vo vreku motylik... a viem to s nim dobre... takze nieje problem zranenia sameho seba... ale to nosim len preventivne. .k ziadnej skupine sa neradim takze nebezpecenstvo utoku nieje take vysoke ako u punkacov hipikov a pod.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

este k tej kombinacii davat do normalnej zbrane ako prvy plynovy naboj: modelova situacia - podnapity nadrzany chlapik sa chce velmo bit. Vy nanho vytiahnete gun, no nechcete mu ublizit, tak mate v prvej komore alebo na vrchu zasobnika plynovy naboj. On zbada nebezpecie, vytiahne svoju CZ75 a ste prinajlepsom s priestrelom hrude v nemocnici. Preco? lebo vtedy je uz plyn na nic a kym nastavite dalsiu komoru v revolveri, resp. vystrelite zbytocne aby ste sa v zasobniku poloautomatickej pistole dostali ku ostremu naboju... mozete byt mrtvi :?

inac, na nete som narazil na zaujimavu vecicku, pozna niekto?
http://www.obrana.cz/obrana.cz/sindex.p ... &akc=kateg
jedna sa o kombinaciu ele.paralyzera a slzaku v jednom, skoda len ta velkost... a aj tak je lepsie snazit sa bitkam predchadzat.
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

namiesto hentakych gycov bych si na diskoteku zobral nabity zalozny zdroj a 24kV VN trafo z televizora a mam paralyzer :lol: tie paralyzery z obchodov mas neviem kolko stotisic voltov a pritom to cloveka len posadi na zem na 30 sekund... a ten sa bez akychkolvek tazkosti preberie
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

skus to na sebe a potom napis vysledok ;) podla mna tych 500kV spravi viac ako keby to malo len niekoho posadit... navyse 24kV a 500kV je tusim dost rozdiel a ak ma pamat neklame, tak 500kV je predsa len o chlp viac. takze taky paralyzer moze byt aj ucinny :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Predomnou to skusali typci z army shopu, ked to dostanes do ruky nemozes sa chvilku potom hybat a otrase Ta to jak prasa. Do brucha to bolo to iste len dlhsi efekt a ked si to davali do krku tak po 2 sekundach odpadavali ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja mam Skusenosti jedine z VN Trafa na Anode Farebnej Telky (25kV 2mA)
Ked som videl spoluziaka po tom ako sa mu to zotrvacnostou oprelo o ruku ... Nechcite zazit ...
Co mi rozpraval ... Sleha do ruky na styl drbol do mna vlak
Lezal asi 2minuty na zemi ... Oci siroko otvorene ... Cely spoteny ale pritom uplne ladovy a bledy ... a trosken si cvrkol ...
Sice to uz je tvrde napatie 2mA
Ale neviem neviem jak by dopadlo keby si do neho pustil 500kV
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

No tie volty urcuju "trasenie" a zastavenie funkcije svalstva, tie velke cisla su velmi maly rozdiel. Ampere urcuju tzv. "palenie" ale to uz tusim pri 6mA alebo tak niak hrozia popaleniny..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Volty urcuju Preskokove napatie a Silu prierazu oblecenia ... "trasenie" Urcuje Frekvencna zlozka ... Prud urcuje mnozstvo toho prudu ktore cez teba pretecie a tym aj silu Paralyzacneho efektu ... Nad 10mA uz pomali smrtelne pokial uzavres okruh v blizkosti srdca ... Palit ta moze aj 600V 1uA pokial nemas priamy dotyk ale preskok napatia.
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

ale aj tak bych nechcel dostat slehu z paralyzera alebo vn trafa, len vravim ze vn trafo dokaze zranit s vacsou pravdepodobnostou ako paralyzer...
Napísať odpoveď