Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

-=wolf=- napísal:aj ja som si najprv myslel ze fun je len pre tych co sa radi ukazuju kamaratom v setoch ze pozri co mam, ked ma uz blizzlike prestal bavit tak som isiel na jedno fun a pochopil som ze tam hra vela skusenych hracov (dokonca som sa tam spoznal s jednym chorvatom co hraval na ofiku avsak po tych rokoch to uz pre neho bola nuda povedal) a hra tam vela hracov koli PvP a nie koli vychvalovaniu sam, sice to nie je az take zazivne ako expenie a po nieakom case prestane nudit ale na chvilu sa to da, osobne vsak mam radsej servery, kde si tu postavu vyexpim a ziskam si itemy z chodenia raidov, dungov alebo aren
asi tak.:) ja hrávam iba kvôli PvP, na kryhe kde hrávam sa sety ani nič také kúpiť nedá, musis chodit raidy, plnit Q a cojaviem co... ale mna PvE už vôbec nebavi, mám dáky equip co sa celkom dá a chodim PvP, ked bude dost honorov zmením si ich za Arena Pointy (AP nefun guju takze GM meni honory za AP) a kupim si gladiator set. :)
Inak, nevidim absoliutne nič zle a odveci na tom, čo napísal Schyzo. Neviem, vy tu už doňho rýpete len z princípu. no a? vy ste písali o nejakých debiloch a on napísal ešte o dákych ďalších, čo je na tom? Ake pletenie jablk s hruskami?
Normalne predsa napísal, ze s vami suhlasi, co sa týka týách dmntov co ti davaju invite, zobru o prachy atd. atd. a napísal este o dalsich, co navrhuju predaj G za prachy, boostpvanie a co ja viem co, co je už nielen lamerske, ale aj proti pravidlam... pokiaľ viem, tak Blizzard predavanie uctov, goldov, expenie a vsetky podobne spôsoby zarábania skutočných peňazí cez túto hru stíhe a trestá BANmi.
mackopuf-z toho opisu by som povedal, ze freez serveru, ale neviem no. hras non-offi ci offi?
mackopuf
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mackopuf »

zdrawim
chcel by som vediet ci je to bug alebo je chyba u mna , respektive ako ju vyriesit........pri vacsine npc sa mi stava ze hra akoby zamrzne (mozem sa hybat, ale nic ine, logout nejde pomaha jedine rr hry).
Ak by mi dakto vedel poradit ako tieto chyby odstranit alebo by mi vedel aspon ciastocne pomoct tak by som bol rad.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

mackopuf napísal:zdrawim
chcel by som vediet ci je to bug alebo je chyba u mna , respektive ako ju vyriesit........pri vacsine npc sa mi stava ze hra akoby zamrzne (mozem sa hybat, ale nic ine, logout nejde pomaha jedine rr hry).
Ak by mi dakto vedel poradit ako tieto chyby odstranit alebo by mi vedel aspon ciastocne pomoct tak by som bol rad.
hras na ofiku ci free, ak je to free tak fun alebo normalny server?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

zrejme mas problem s pripojenim k internetu .. respektive sa nachadzas na nejakom strasne zalagovanom free servri ;)
mackopuf
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mackopuf »

hrawam wow na kryhe, blizzlike
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Hehe to o dueloch,invitoch,tradoch atd ....

Niekedy ma tie veci dost zarazaju.

Ked vidim trade tak ma napadne hmm ten chce asi otvorit Lockbox,tak otvorim.Najlepsie je ze niekto pribehne hodi trade a tam lockbox a nic a caka kym otvorim ani nic nepovie :D

Ked dostanem potvrdenie na duel tak potvrdim,to ma nehneva.Rad si "zmeriam sily" :D

Ked chce niekto neznamy napr. goldy tak mu dam max do 10g ptz viem ze he nepoznam a nemusi mi to vratit.

Ak je to znamy tak mu poziciam aj viac ak ho poznam a viem ze to vrati do jedneho ;-)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

NuSuey napísal:mno kosh & sheep .. > pokialze hrate obaja na Drak Thule, necudujem sa ze take zazivate .. zvacsa nevyspely hraci, lamy, ultralamy, total newbies tam najdes na kazdom kroku ..

mozno aj preto odporucam realm s LEPSIM rankingom :)
no ja som si Drak Thul vybral inak ciste nahodou(mi napisalo ze som bol zaradeny na Drak Thul, tak som len potrvdil), necakal som ze tam bude zit tak vela cechov a slovakov, to ze tam budu lamy s tym som ratal to su na kazdom serveri, ale ked uz som tam zacal hrat tak nebudem teraz platit 20EUR za prehodenie postavy na druhy server kde to moze byt inak uplne rovnake

- myslim ze vsetci hraci maju rovnake pravo si tu "uzit" kedze je to platena sluzba

//inak neviem ci kosh hra na Drak Thul, ja som to pisal za seba :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

sheep - ja som mu to pisal pm :-) - a ja hram este aj na takom co sa vola Auchindoun (ci tak nejak) - tam je to dost dobre, pretoze je to novy server, zalozeny niekedy v roku 2007 - dokonca podla stranky realmhistory Black Temple tam nikto este ani raz nedal - cize mlady, v podstate este zacinajuci server s medzinarodnou komunitou

- ale chystam sa aj na Kazaak (ci ako sa to pise :-)) ) - ten je tiez vraj dobry

a nemusis prehadzovat postavu, staci proste zacat odznova za nieco radikalne odlisne ako je to za co hras teraz :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

casom by som planoval prejst na ofik ... ale prv sa chem naucit co a ako .. aby som na ofiku neotravoval ... lebo zas moja ang je moc lamava..
a ked vravite ze su tam CZ / SVK ludia tak kazdeho otravovat...

takze kolko by som platil ?
je vela serverov ( ofik ) ktore sa najviac oplatia podla štatzstyk ...
kedze idem sam * chalanov s ktorymi hravam asi este nepojdu ... * takze tam pridem sam a co Guilda zoberu ma ? :)
beha tam vela hracov ?
su aj tam namyslene 60-70 lvl ?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ak chces platit kartou, tak nejakych 12,99 euro za mesiac, pri vecsej platbe naraz je to lacnejsie - da sa to platit aj predplatenymi kuponmi, to vychadza nejakych 450 - 500 korun mesacne

jasne ze ta guilda zobere, hociaka

konkretne na drak thule beha vela hracov, par krat sa stane, hlavne v spicke, ze server je plny a cakas v rade na pripojenie

namyslene 60 - 70 lvl su vsade, ale asi extra na drak thule, kedze je to jeden zo starsich serverov, kde je vela 60 - 70 lvl hracov
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

R1k1nko myslim ze o guildu nudza nebude denno denne je chat zahlcovany spravami "Guilda taka a taka hlada hracov" "Zacinajuca guilda..." atd...
Kosh nemam ani nejaky extra vysoky lvl lebo nehram tu dlho, ale zanic ine by som uz aj tak nesiel hrat, spoznal som tam uz niekotrych fajn ludi takze koli nejakym lamkam nemusim nikde prestupovat :) .
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

aruN napísal:Hehe to o dueloch,invitoch,tradoch atd ....

Niekedy ma tie veci dost zarazaju.

Ked vidim trade tak ma napadne hmm ten chce asi otvorit Lockbox,tak otvorim.Najlepsie je ze niekto pribehne hodi trade a tam lockbox a nic a caka kym otvorim ani nic nepovie :D

Ked dostanem potvrdenie na duel tak potvrdim,to ma nehneva.Rad si "zmeriam sily" :D

Ked chce niekto neznamy napr. goldy tak mu dam max do 10g ptz viem ze he nepoznam a nemusi mi to vratit.

Ak je to znamy tak mu poziciam aj viac ak ho poznam a viem ze to vrati do jedneho ;-)
kua asi si pravim 50 000 altikov a s kazdym ta anonymne budem otravovat o goldy das mi 50 000x 10g = 500 000g celkom slusny balik xD
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dnes som dal stahovat novy patch a co nevidim ze to nejde,stale mi to stoji na nule a nie a nie sa pohnut,pise mi ze tracker is not responding,a ze moj pc appears to be behind firewall.

Firewall mam zapnuty a nastaveny aj na blizz no stale to nejde :? ,mozno ze som niekde nieco zlamil ale neviem co.Ak vie niekto ako to vyriesit tak nech napise.

Vopred dik
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

kukni wow fora mozno bude mat niekto rpbolem ako ty a bude tam niake riesenie :-)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

takto ti poviem, ten BD je trapas, ked mi to die cez en necham to, ked nie idem normalne na ofik fora alebo da troubleshoting, a preklikam sa k oficial mirrorom
Pocky ked pridem tak ti na to dam link,
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mam to nadstavene presne do detailu ako to bolo na blizz fore.No stale mi pise to iste.Tracker is not responding a your computer appears to be behind firewall.Fakt uz neviem co mam spravit,asi som lama,ucite to bude nejaka malickost ktoru prehliadam.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

aruN napísal:Mam to nadstavene presne do detailu ako to bolo na blizz fore.No stale mi pise to iste.Tracker is not responding a your computer appears to be behind firewall.Fakt uz neviem co mam spravit,asi som lama,ucite to bude nejaka malickost ktoru prehliadam.
blokujuci firewall?:D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

kukiak napísal:blokujuci firewall?:D
ved napisal ze ma povoleny vo firewalle ten downloader
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ano mam,toto iste mi robilo uz minule len neviem ako sa to dalo doporiadku.Ak by mi niekto vedel pomoct nech napise cez ss,aby sa tu zbytocne nespamovalo.
Napísať odpoveď