Uz neviem ako si pomoct, prosim skuste to vy !

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

FWIF BabySHAQ?? :roll:
BabySHAQ napísal:Od zaciatku vztahu nam stale niekto hadze polena pod nohy robi neustale problemy.
Ty to berieš, ako polená, no keď vyrastieš a už budeš schopný triezveho uvažovania dáš mi zapravdu, keď teraz poviem, že väčšina vecí, čo považuješ za polená sú veci vyplývajúce z vášho vekového rozdielu - ergo logické.
babySHAQ napísal:Ale je to o nervy ze ju vidim iba 2 dni v tyzdni.
Poviem Ti príklad - kamarát(24) si na jednom zájazde našiel holku, problém bol, že žila v NED. 6 mesiacov (!) im vzťah doslova fungoval na SKYPE. Teraz kamarát žije s ňou v NED.
BabySHAQ napísal:....kapitola o otcovi...
Miliónkrát som Ti už povedal, že sa naňho nemáš srať a máš sa pokúsiť ho pochopiť. Jemu je jedno, že si dobrý chalanisko aj všetko ostatné. On to aj berie zrejme v úvahu. Avšak pred očami má stále dve veci, pred ktorými ide všetko bokom - Strach o šťastie svojej dcéry a tvoj vek. Prvý aspekt vníma ako ohrozený tým, že chodíš na školu do BA a že prakticky nikto by nevedel, že ju podvádzaš - až by to raz prasklo a ona by to vzhľadom na vek niesla extrémne ťažko zrejme. To nepripustí. Druhý aspekt vek, tu už bol rozobratý snáď vo všetkých príspevkoch. Predstav si, že máš 12r dcéru a začne Ti s ňou chodiť 16r maník vyzerajúci ako ty (no ofence, ale s istatnejší postavou). Tiež by si mal strach a snažil by si sa ju chrániť a nevrav mi, že by si sa ho snažil pochopiť, etc....houby.

Ako sa máš správať som Ti už miliónkrát vysvetloval - takže skús urobiť niekedy niečo aj bez našej pomoci. Nehovor mi, že keby zhorel hojko.com server ( :nervozita: ) by si bol v prdeli. Choď do toho raz sám - ale ajtak si predsa urobíš čo chceš, takže načo si vlastne derieme klávesnice.....?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Skúsim ti napísať, čo všetko je vo váš neprospech, aj keď pochybujem, že sa na to pozrieš reálne...
Vek: V 12 je každý ešte len dieťa, aj ona, aj keď to tak možno nevyzerá. Tým pádom sú proti aj rodičia, pretože sa jednoducho boja a ani sa im nečudujem. Videli vás bozkávať, držať za ruky, sám vravíš, že pri TV ste sa hladkali. Od tohto nie je ďaleko k sexu, aj keď to potlačíš na rok, bude mať 13, na dva, bude mať 14, na tri, bude mať 15. Ani to neznamená, že bude pripravená a ty budeš mať vtedy 19 rokov. Ste od seba ďaleko, isto, môže to fungovať, lenže baba je vo veku, kedy ju chalani obletujú alebo ešte intenzívnejšie začnú. Ty navrhuješ, že by ste boli kamaráti, kým by mala 14. Tak to skúste, možno nakoniec ty sám zistíš, že keby si si našiel inú holku, že by to bolo lepšie.
Ale srdcu nerozkážeš, tak sa pokús byť k jej rodičom slušný, zdvorilý a riaď sa nielen srdcom, ale aj rozumom. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

BabySHAQ kedy si do boha uvedomis ze ta slecna ma 12 rokov a ci chces alebo nie bude vzdy vsetkych srat?! ty keby si mal dceru co ma dvanast a chodi za nou 16 rocny tak by si im aj kakao varil ze? No jasne uz len cakam na prispevok kde mi napises ze by si bol tolerantny. Divim sa ze ti jej foter este nedal cez hubu a bud rad ze ani cez diskusne fora sa neda fyzicky napadnut lebo ver ze vacsina userov ma na to chut.
Moja rada : vyser sa na nu a zavolaj jej ked bude mat 15 (to dostane alebo strati rozum, neviem ako to funguje..)
no ale naco som si nicil klavesnicu radami ze? :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mi-chau, len by som sa chcel spytat, preco by ho mali ludia mlatit za to, ze sa spytal? Chapem, ze uz ste spominali, ze nieco podobne riesil, ale treba si uvedomit, ze toto je mozno pre neho jedine mozne miesto, kde sa vie dokonalo vykecat zo svojho problemu a najst si aku-taku radu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

p4ra, pri vsetkej ucte asi velmi blizko nepoznas problematiku vsak?
Tu ide o to ze zalozil popi*i vela tem s hviezdnym poctom stran (vid. dole) Kde prosi o rady ale aj tak robi po svojom, takze to tu berie asi ako nejaky dennicek. A len si posluzte na karme, ja ju mam u pi*i.
štatistika napísal:tém: 7 (myslim E&V)
postov : 1159 (odpovede na jeho temy v E&V)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ona ma len dvanast? no mam kamarata co mal 18 ked chodil s 13 ci 14 rocnou...tak ale este stale to bolo decko kustik,ta baba...po dvoch rokoch teraz ked ma 20(moj kamarat) mu povedala ze chce ineho a rozisla sa s nim...to netreba podla na brat az tak vazne...chapem ze sa tak sialene lubite,ale ked vies...aj tak si nemyslim ze dva roky vydrzis aj bez toho sexu ked budes s nou nenormalne ju budes chciet a myslis si ze budes zodpovedny a nic nebude?mam pocit ze nie...je mi luto ze je to takto,ale myslim ze je prilis mlada na vazny vztah.to zo strany otca,keby nebola taka mlada tak by som o nu stale stala na tvojommieste a nenechala by som sa otcom odhovorit...zhodnot ci naozaj je zodpovedna a pripravena na vazny vztah pre ktory tolko obetujete...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

:lol: To uz neni normalne.
Preboha naco naco je toto dobre? Ty si fakt myslis ze ta tu bude niekto brat vazne ked si si narazil 12 rocnu??? Ved ako fajn vekovy rozdiel nie je velky ale v tomto veku pises o tom ako velka laska nanana.... skus ist k psychiatrovi som videl taky dokument o pedofiloch.Tam ich testovali tak ze im dali na penis taky kruzok ktory meral tlak a davali im fotky malych deti a ked sa pri tom vzrusili tak mali k tomu nachylku...skus to a aspon uvidis na com si :wink:
schw33k
Guru
Guru

Re: Uz neviem ako si pomoct, prosim skuste to vy !

Príspevok od používateľa schw33k »

BabySHAQ ahoj,

V prvom rade som musel vypnúť winamp, lebo čítať, to čo si napísal a počúvať pri tom Duch Človeka, to sa proste nedá...
Fakt si treba povedať odtiaľ - potiaľ, však ty pomaly dospievajúci chalan napíšeš niečo takéto
BabySHAQ napísal:prvykrat v zivote som skutocne stastny a ona vravi to iste. Sialene sa, ja by som to nazval ze milujeme , ale tak napisem lubime
a to hovoríš o 12 ročnom dieťati...nepoviem nič, kebyže ju pozveš ju na zmrzlinu, dáš pusinku na líce, ale ocucať ju ? Úprimne - je*e Ti ?
BabySHAQ napísal:ked vidim kolko chalanou malo o nu zaujem a ma a aj bude mat a vsetkych co sa o nieco pokusali bez milosti odkopla(a medzi nimi boli aj starsi odomna a o dost)
kristove rany
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Necital som predosle odpovede, ale zaragujem rovno na prvy prispevok. Jej otec ma pravdu v tom, ze je pre teba mlada, teda ze si pre nu stary, ze si v BA mozes najst inu, ze jej zlomis srdce a aj v tom, ze ti nemoze dat to po com muz tuzi, teda aspon nie v jej veku. Takze tieto jeho argumenty mi pripadaju uplne normalne.

Ak chces ist za nim, tak chod, hlavne bud sam sebou, nepretvaruj sa, snaz sa hovorit pravdu... a pokial ide o caj, tak jedine tatransky caj :P
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

hojko napísal:Ak chces ist za nim, tak chod, hlavne bud sam sebou, nepretvaruj sa, snaz sa hovorit pravdu...
Akože hojko, myslím si, že to, žeby sa tak správal mu veľmi nepomôže :wink:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

lol, cital som iba prvych par prispevkov... cize asi ziadna novinka co zadelim, ale ked bude mat o rok moja sestra 12 a nejaky stary cap jej bude robit cucfleky, tak moj fotrik nebude musiet zasahovat, týpka budem riesit ja :twisted:

a teraz k tvojmu problemu, podla mna by si mal uvazit, ci to je to spravne a ci este nie je primlada... vies, u mladej slecny pride puberta a potom sa budes zbytocne trapit a zakladat temy na hojku... :roll:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ako hovorieval moj kolega v praci :ja napadnikov mojej dcery pozvem do vnutra potom do izby tam otvorim skrinu kde je AK-47 a ukazem tam su hlavy tvojich predchodcov chces sa k nim pridat ? :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vsak ho uz nebite, komu niet rady tomu niet pomoci. Pokial sa s nou citi dobre, nech s nou je, ale nech sa potom nedivi reakciam okolia, otcom a rodinou pocnuc, tymto forom konciac.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

t0m4s3 napísal:Vsak ho uz nebite, komu niet rady tomu niet pomoci. Pokial sa s nou citi dobre, nech s nou je, ale nech sa potom nedivi reakciam okolia, otcom a rodinou pocnuc, tymto forom konciac.
No prosim, ale spamovat to tu nemusi... resp. nutit ostatnych do "spamu" na jeho temy :)

OT: skoda tych vianocnych smajlikov, pacili sa mi viac :)
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

Baby ti si normalna celebrita uz. Ako sorry ale ja fakt nechapem jak moze byt niekto taky blby a chodit v tvojom veku s dvanastkou a nie este kupovat jej prstene a tak. Preboha sak ja ked som mal 12 tak som sa este poriadne nezaujimal ani o dievcata takze neverim ze ona si ta nakoniec vezme.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Jak to tu čítam mi napadol jeden známy tiež chodí s 12-tkou a on má 21... Tomu ja vravím pedofília... :smt078
A k téme? Ako sa máš správať k otcovi? Úplne prirodzene a slušne...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

zuzuzu napísal:Jak to tu čítam mi napadol jeden známy tiež chodí s 12-tkou a on má 21... Tomu ja vravím pedofília... :smt078
No, za istych okolnosti tomu vravi pedofilia aj zakon. Tak nech trocha brzdi chalan... :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

21? preco som mal pocit ze daco nad 15? teda aspon minuly rok... to bol on s tou z kostola, nie?
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

jackb napísal:21? preco som mal pocit ze daco nad 15? teda aspon minuly rok... to bol on s tou z kostola, nie?
lol citaj poriadne

inak strasne smiesna tema. neda mi to ale ved toto neni normalne. 12 rocne DIETA. ved ona este len vstupuje do puberty nie? omg.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Gangy napísal:Omg zasa otravujes s tym istym a zasa ti sem napise 80 ludi to iste a zasa si budes robit svoje? Co chces vlastne od nas, lebo uz mi fest lezies na nervy. Skoda ze mi vymazali moj prispevok v teme "Nevysvetlitelne spravanie", napisal som ti tam ze si proste debil v pravom slova zmysle a tym je to cele uzavrete a za tym si stale stojim.
Najlepšie na tom je že aj ked urobí po svojom tak t náhodou vyrazí dobre.
Napísať odpoveď