Ty to berieš, ako polená, no keď vyrastieš a už budeš schopný triezveho uvažovania dáš mi zapravdu, keď teraz poviem, že väčšina vecí, čo považuješ za polená sú veci vyplývajúce z vášho vekového rozdielu - ergo logické.BabySHAQ napísal:Od zaciatku vztahu nam stale niekto hadze polena pod nohy robi neustale problemy.
Poviem Ti príklad - kamarát(24) si na jednom zájazde našiel holku, problém bol, že žila v NED. 6 mesiacov (!) im vzťah doslova fungoval na SKYPE. Teraz kamarát žije s ňou v NED.babySHAQ napísal:Ale je to o nervy ze ju vidim iba 2 dni v tyzdni.
Miliónkrát som Ti už povedal, že sa naňho nemáš srať a máš sa pokúsiť ho pochopiť. Jemu je jedno, že si dobrý chalanisko aj všetko ostatné. On to aj berie zrejme v úvahu. Avšak pred očami má stále dve veci, pred ktorými ide všetko bokom - Strach o šťastie svojej dcéry a tvoj vek. Prvý aspekt vníma ako ohrozený tým, že chodíš na školu do BA a že prakticky nikto by nevedel, že ju podvádzaš - až by to raz prasklo a ona by to vzhľadom na vek niesla extrémne ťažko zrejme. To nepripustí. Druhý aspekt vek, tu už bol rozobratý snáď vo všetkých príspevkoch. Predstav si, že máš 12r dcéru a začne Ti s ňou chodiť 16r maník vyzerajúci ako ty (no ofence, ale s istatnejší postavou). Tiež by si mal strach a snažil by si sa ju chrániť a nevrav mi, že by si sa ho snažil pochopiť, etc....houby.BabySHAQ napísal:....kapitola o otcovi...
Ako sa máš správať som Ti už miliónkrát vysvetloval - takže skús urobiť niekedy niečo aj bez našej pomoci. Nehovor mi, že keby zhorel hojko.com server (