Donesie ti to UPS resp. Slovak Parcel Service ... na tebou stanovenu adresusedo01 napísal:Toto je tez velkoobchod http://www.alza.sk donese ty to kurier az domov a platis 50 SKto je smiesna cena a neni su tam zle ceny
Cena jednej zasielky je cca 150Sk a maju EU (End User) Ceny
Pricom Agem, BGS(eD), Asbis, Westech, EMOS maju Velkoobchodne ceny ktore niesu urcene pre koncoveho uzivatela
Este k tomu BGS(eD) To ze si sa zaregistroval je sice pekne ale musis im este doniest Zivnostensky list kde mas napisane priame obchodovanie z vypoctovou technikou alebo vypis z obchodneho registra ... ako jedna z mala normalnych spolocnosti ...
Tod nevyhoda Agemu ... Dojdes tam a pred tebou Kolona zasranych sukromnikov ktory beru Jeden 100ks DVD Cake alebo podobne hovadiny ...
A o vianociach nehovorim ... tam bol had ludi ktory mali na objednavkach jednu mp3-jku ... kvoli takym ludom som musel dojst do agemu pred 9:00 aby som mohol o 10:30 doniest tovar do firmy
Jedine v BGS(eD) cakas max 5-10min lebo tam beru priamo velkoobchodny odberatelia ... a jedna faktura ma minimalnu hodnotu okolo 60000SK