Devil May Cry 3 SE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Devil May Cry 3 SE

Príspevok od používateľa Aiden »

Co hovorite na tuto hru?...prave som to krvopotne presiel :)...som neskutocne stastny a takmer som prisiel o prsty 8)

PS: mam vsak problem ze za boha neviem najst kde vybrat Vergilov storyline :oops: ak ste to niekto hrali tak mi pls pomozte :new04:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ja som to hral a je to pecka hra.....skoro som to presiel aj za vergila len som potom daval prec win tak nevyslo.....vergila si vyberes ekd das novu hru po prejdeni za danteho, normalne das do prava alebo lava uz nevime kde stoji a ides....odporucam vsetkym kym pride 4....uz aby som mal gamepad lebo je to o nervy mrvit na klavesnici :P
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Idem si to určite zahrať. Vyzerá to dobre
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

tuto hru by som si na kompe nezahral podla mna sa tam nehodi a predsa len na primarnej platforme je to lepsie
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

slide napísal:tuto hru by som si na kompe nezahral podla mna sa tam nehodi a predsa len na primarnej platforme je to lepsie
praveze na kompe by si to mal zahrat kazdy koho taketo hry bavia kedze ich neni vela a kazdy zase nema konzolu na ktore by si to mohol zahrat....na tu klavasnicu sa da v pohode zviknut.....aj ked by som to chcel vyskusat s gamepadom :)
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:praveze na kompe by si to mal zahrat kazdy koho taketo hry bavia kedze ich neni vela a kazdy zase nema konzolu na ktore by si to mohol zahrat....na tu klavasnicu sa da v pohode zviknut.....aj ked by som to chcel vyskusat s gamepadom :)
no na ps2 to aj dostalo vacsie hodnotenie v recenzii :wink:
Aiden
Darca
Darca

co tam po recenziach...urcite vela PCckarov bolo rado, ze si to mozu zahrat ;)...niektori (vratane mna :D) sa zrejme citili ako chobotnice po dohrani...ale stalo to za to ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Už to mám doma idem skusiť. Potom napíšem. :)
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:co tam po recenziach...urcite vela PCckarov bolo rado, ze si to mozu zahrat ;)...niektori (vratane mna :D) sa zrejme citili ako chobotnice po dohrani...ale stalo to za to ;)
no ko*ot po recenziach skus si zahrat resident evil 4 na ps2 a na pc ci to bude rozdiel :wink:
Aiden
Darca
Darca

zhodou okolnosti hral som :)...a ked som spojazdnil mys, tak to bolo v podstate hratelne aj na PC ;)
a jasne, ze tam bol rozdiel...ale pochop, ze mozno niekto ma doma len PC a sekaciek na PC je zalostne malo...tak je rad, ze si moze DMC vobec zahrat ;)
lekoklatik
VIP
VIP

No trosku som si to zahral a vyzerá to zaujímavo. Trošku ma mrzí že každý level je uzatvorený v priestore do ktorého pribúdajú príšerky ale na zabavenie je to dobrá pecka. Neviem možno sa ten priestor zmení ja som prešiel len do druhého levelu, alebo to bol ešte stále tutoriál. Hmm. Neviem.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:No trosku som si to zahral a vyzerá to zaujímavo. Trošku ma mrzí že každý level je uzatvorený v priestore do ktorého pribúdajú príšerky ale na zabavenie je to dobrá pecka. Neviem možno sa ten priestor zmení ja som prešiel len do druhého levelu, alebo to bol ešte stále tutoriál. Hmm. Neviem.
neskor tam bude dost otvorenych priestranstiev a dost zaujimave(vnutornosti obludy)....ja som si to na NB nainstaloval ze si to prejdem znova kym bude 4 a som zistil ze som to uz kus zabudol no budem si musiet znova zviknut na to ovladanie...ak neico nebudes vediet tak napis pomoizem ak budem vediet :P
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

chalani stiahol som si to z torrentu a ked to rozpakujem tak tam je image ktorý ked načítam tak mi iba ukáže virtruálnu mechaniku kde je pár suborov no žiadna inštalačka, je to teda verzia na PC?? alebo PS2???
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Songoko napísal:chalani stiahol som si to z torrentu a ked to rozpakujem tak tam je image ktorý ked načítam tak mi iba ukáže virtruálnu mechaniku kde je pár suborov no žiadna inštalačka, je to teda verzia na PC?? alebo PS2???
no z toho cosi napisal tazko posudit aka to je verzia daj presny nazov suboru ktory si stiahol
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

Devil May Cry 3 Special Edition [MULT5] [www.zonatorrent.com]
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Songoko napísal:Devil May Cry 3 Special Edition [MULT5] [www.zonatorrent.com]
vyzera to tak ak to 3196mb tak to bude na ps2....pozri si pozorne na buduce co tahas :P
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Songoko napísal:Devil May Cry 3 Special Edition [MULT5] [www.zonatorrent.com]
PS2 verzia mastim to na svojej masine presne to iste :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Hej jak treba zabit tu velku stonozku ? myslim ze to je 5 misia ... z pistolami to ide strasne pomaly .... a lieta vysoko na sekanie -.-''
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Pok3R napísal:Hej jak treba zabit tu velku stonozku ? myslim ze to je 5 misia ... z pistolami to ide strasne pomaly .... a lieta vysoko na sekanie -.-''
ja som napr si zvykl dat cerberus a ako prides dnu tak sa tma da aj potom povyskakkovat...prides hore a ked lezie z diery tak nanho skocis a robis co ta napadne a co mas najsilnejsie upgradnute
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

nvm teraz uz ... a to uz som spravil hned jak som to skusil po tom jak som to tu napisal :D teraz sa trapim na tych 2 guardanoch [bossoch]
... mal som 2 doplnky plny life .. zabil som jedneho uz som mal len jednu doplnku + plny life ... a potom som uz mal malo zivota on mal len polku a raz ma tak dal ze mi zostal kusok ja som isiel stlacit 1 ci 2 na doplnenie a zabil ma :oops: ... take nervy som chytil :D no co uz skusim to zajtra
/Edit: a jak si zvysim zivot s tymi modrymi gemami ? lebo ja ich mam v inventari a nic sa nezvatsilo
//Edit: No uz nic :D uz viem aj to HP aj to.. a presiel som to :) je to fakt super hra :D na buduci mesiac budem mat DMC 4 :)
Napísať odpoveď