PS: mam vsak problem ze za boha neviem najst kde vybrat Vergilov storyline
Devil May Cry 3 SE
Devil May Cry 3 SE
Co hovorite na tuto hru?...prave som to krvopotne presiel
...som neskutocne stastny a takmer som prisiel o prsty
ak ste to niekto hrali tak mi pls pomozte
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som to hral a je to pecka hra.....skoro som to presiel aj za vergila len som potom daval prec win tak nevyslo.....vergila si vyberes ekd das novu hru po prejdeni za danteho, normalne das do prava alebo lava uz nevime kde stoji a ides....odporucam vsetkym kym pride 4....uz aby som mal gamepad lebo je to o nervy mrvit na klavesnici 
-
lekoklatik
VIP
-
Hulkm
Professional
praveze na kompe by si to mal zahrat kazdy koho taketo hry bavia kedze ich neni vela a kazdy zase nema konzolu na ktore by si to mohol zahrat....na tu klavasnicu sa da v pohode zviknut.....aj ked by som to chcel vyskusat s gamepadomslide napísal:tuto hru by som si na kompe nezahral podla mna sa tam nehodi a predsa len na primarnej platforme je to lepsie
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
Hulkm
Professional
neskor tam bude dost otvorenych priestranstiev a dost zaujimave(vnutornosti obludy)....ja som si to na NB nainstaloval ze si to prejdem znova kym bude 4 a som zistil ze som to uz kus zabudol no budem si musiet znova zviknut na to ovladanie...ak neico nebudes vediet tak napis pomoizem ak budem vedietlekoklatik napísal:No trosku som si to zahral a vyzerá to zaujímavo. Trošku ma mrzí že každý level je uzatvorený v priestore do ktorého pribúdajú príšerky ale na zabavenie je to dobrá pecka. Neviem možno sa ten priestor zmení ja som prešiel len do druhého levelu, alebo to bol ešte stále tutoriál. Hmm. Neviem.
-
slide
Star
no z toho cosi napisal tazko posudit aka to je verzia daj presny nazov suboru ktory si stiaholSongoko napísal:chalani stiahol som si to z torrentu a ked to rozpakujem tak tam je image ktorý ked načítam tak mi iba ukáže virtruálnu mechaniku kde je pár suborov no žiadna inštalačka, je to teda verzia na PC?? alebo PS2???
Devil May Cry 3 Special Edition [MULT5] [www.zonatorrent.com]
-
Hulkm
Professional
vyzera to tak ak to 3196mb tak to bude na ps2....pozri si pozorne na buduce co tahasSongoko napísal:Devil May Cry 3 Special Edition [MULT5] [www.zonatorrent.com]
PS2 verzia mastim to na svojej masine presne to isteSongoko napísal:Devil May Cry 3 Special Edition [MULT5] [www.zonatorrent.com]
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Hulkm
Professional
ja som napr si zvykl dat cerberus a ako prides dnu tak sa tma da aj potom povyskakkovat...prides hore a ked lezie z diery tak nanho skocis a robis co ta napadne a co mas najsilnejsie upgradnutePok3R napísal:Hej jak treba zabit tu velku stonozku ? myslim ze to je 5 misia ... z pistolami to ide strasne pomaly .... a lieta vysoko na sekanie -.-''
-
Royalflush
Guru wannabe
nvm teraz uz ... a to uz som spravil hned jak som to skusil po tom jak som to tu napisal
teraz sa trapim na tych 2 guardanoch [bossoch]
... mal som 2 doplnky plny life .. zabil som jedneho uz som mal len jednu doplnku + plny life ... a potom som uz mal malo zivota on mal len polku a raz ma tak dal ze mi zostal kusok ja som isiel stlacit 1 ci 2 na doplnenie a zabil ma
... take nervy som chytil
no co uz skusim to zajtra
/Edit: a jak si zvysim zivot s tymi modrymi gemami ? lebo ja ich mam v inventari a nic sa nezvatsilo
//Edit: No uz nic
uz viem aj to HP aj to.. a presiel som to
je to fakt super hra
na buduci mesiac budem mat DMC 4 
... mal som 2 doplnky plny life .. zabil som jedneho uz som mal len jednu doplnku + plny life ... a potom som uz mal malo zivota on mal len polku a raz ma tak dal ze mi zostal kusok ja som isiel stlacit 1 ci 2 na doplnenie a zabil ma
/Edit: a jak si zvysim zivot s tymi modrymi gemami ? lebo ja ich mam v inventari a nic sa nezvatsilo
//Edit: No uz nic