no musel som sa uz zapojit, akoze prepac ale neviem co je smiesne, ved keby si na tom tolko zarabal, a stale by ti vychadzali tikety tak by to bolo pre teba nic sem dat nejaky jeden tiket co si natipoval nie??Hiei napísal:predstav si ze ides niekomu pomoct a on ti povie,najprv mi to dokaz ze to vies.preto mi to pripada smiesne ked mi to tu napisete
Stavkovanie
-
Hiei
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
jasne chapem ta.ja mam net v aute takze si to viem pozriet.aj na mobile.t0m4s3 napísal:Vsimli sme si podla frekvencie prispevkov, ze vobec nemas cas chodit na forum presviedcat dookola ludi o tom, ze to fungujeSkor z toho zacinam mat pocit, ze mercedes ti idu vziat exekutori tak potrebujes vytrieskat 100tisic z kohokolvek. Neber si to osobne, je to len moj sukromny pocit.
edit: myslim, ze karty su jasne rozdane, ty si ponukol vsetkym sancu zbohatnut. Tym, ze budes stale pisat dookola, ze to funguje rozhodne nikoho nepresvedcis o tom aby tych 5000 obetoval. Da sa tomu ale napomoct, uz to tu bolo niekolkokrat pisane. Kazdy dalsi prispevok je podla mna zbytocny, kto bude chciet si to kupit, vie kde ta ma kontaktovat...
-
Hiei
Amateur
paci sa mi Tvoj styl.z teba nieco bude.ale bavi ma to sledovatt0m4s3 napísal:Vsimli sme si podla frekvencie prispevkov, ze vobec nemas cas chodit na forum presviedcat dookola ludi o tom, ze to fungujeSkor z toho zacinam mat pocit, ze mercedes ti idu vziat exekutori tak potrebujes vytrieskat 100tisic z kohokolvek. Neber si to osobne, je to len moj sukromny pocit.
edit: myslim, ze karty su jasne rozdane, ty si ponukol vsetkym sancu zbohatnut. Tym, ze budes stale pisat dookola, ze to funguje rozhodne nikoho nepresvedcis o tom aby tych 5000 obetoval. Da sa tomu ale napomoct, uz to tu bolo niekolkokrat pisane. Kazdy dalsi prispevok je podla mna zbytocny, kto bude chciet si to kupit, vie kde ta ma kontaktovat...
-
hojko
Site Admin
Hiei: Ano, forum by malo byt o pomoci, avsak vsetky rady tu padaju zadarmo, rovnako ako vsetky diskusie a vsetko okolo toho, vsetko je zadarmo, len za svoj sposob stavkovania pytas peniaze. Ako uz pisal tusim t0m4s3, pokial na tom nemozes prehrat a mozes len vyhrat, tak na co potom pytas od ludi peniaze??? Vsak ti staci si vsadit za viacej a mas zase len zarobene.
dnes podavam washington-colorado cista 2
za krasny kurz 2.41 na ifortune 
resp este hram toto:
http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... 632d0feac3

resp este hram toto:
http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... 632d0feac3
-
erytrocyt
VIP
Povieš mi v čom som zapletený?NoaHix napísal:LES sa vratil!!!
tiez podobny styl...nakoniec ztoho bude nejaka dalsia lesova praca...
EDIT: a eriťrocit je v tom zapleteny tiez
Skoro mi oči z hlavy vypadli,keď som zbadal, že to tu napísal.
A ja nikomu nič dokazovať nebudem. Je to v pohode človek, a nepíše tu nič čo by nebola pravda. Týmto sa k tejto téme už vyjadrovať nebudem.
Keby som ten spôsob poznal, poviem vám ho, ale nepoznám, takže smola.
uz 9 zapasov, sak ja som ho dal dneska 4. alebo 5. kratmatko888 napísal:ja som dal dneska Oveckin , Getzlaf , Sharp a Stastny , neviete niekto kolko zapasov uz nedal stastny gol ?
vo fortune kurz na Ovechkina 1.85 mozem z vysoka je*at, navyse hraju proti Coloradu aj ked podla mna doma ten gol dneska ovechkin streli
Getzlaf bol 9 zapasov bez golu a v poslednych 5 zapasoch dal 4 goly, teraz skoroval 2 zapasy po sebe, neviem ci si dobre vybral