Ako ste sa zoznámili?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DragonKan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DragonKan »

no u mna to bolo take osemetne:D poznali sme sa asi zhruba tri roky, boli sme iba kamarati nic vjac, nasledne sme sa stali velmi dobrymi prjatelmi, nase prjatelstvo nam v podstate kazdy zavidel a snazil sa nas proti sebe postvat, myslim ze prave to nas este vjac spojilo a dali sme sa dokopy, vyslo to vjac menej z mojej iniciativy no lenze potom to nemalo dlhu trvacnost pretoze si uvedomila ze ku mne asi neciti nic vjac a ukoncili sme to a nase prjatelstvo to tjez nevydrzalo pretoze bola situacia taka ako bola a povolilo tlaku ostatnych (inac dali sme sa dokopy na moje narodeniny v Spanjelsku)
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

u mna to bolo tak ze som mal ist brigadovat nedaloko kde byvam do jednej restiky ale nakoniec som to odmietol a dali to jednej krasnej holke. a najprv som len obycajne kupoval daco a neskor som sa s nou zakecal a travil pri nej kazdy den ked robila. vela ludi tam nechodilo cez tyzden tak aspon mala spolocnost. :) a este doteraz sme spolu. ziadne extra zoznamenie.
este ze som tu pracu nezobral :P
steniatko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa steniatko »

NO :) s mojim zlatkom som sa zoznámila na internete cez pokec. Prva som mu napisala a dakujem bohu ze som si ho nasla ,lebo ho milujem aj ho budem cely život milovať!!! :smt058
matushka16
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

ale ved ty vies,ze ta mam stale rada...ty praščisko moje :))

Príspevok od používateľa matushka16 »

ffnatic napísal:no s moju poslednou babou sme sa poznali už z videnia z tréningov zo športovej haly(oni trenuju na jednej polke a my na druhej,ale spoznali sme sa bližšie až ked mi napísala na pokeci(potom mi dala icq a pisali sme strašne dlho každý den)potom sme sa stretli:)a pokračovalo to dalej v pohode len tam bol jeden problém jej byvaly!!!
nakoniec ma preto aj nechala,lebo že ho stále ľubi:(
tak som ostal sam........
ahoj :) prosim ta.. ma to zaujalo,ze po mesiaci ste sa rozisli a po roku ste opat znovu.. :) ma zaujima,ze ako ste sa dali opat sokopy :))))
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

nooo prvy krat sme sa stretli v meste v bare :) zoznamili nas jej byvali spoluziaci ... takto sme sa obcas nahodou stretavali v meste asi rok raz sme sli pit velka parta a bola tam aj ona :) do rana sme boli v meste a bol to velmi pekny vecer :D o par dni nato ma zdrbala cez ICQ ze som sa jej neozval a pod ... skocili sme do mesta na kafco a sme spolu uz 7. mesiac ;-)
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

Ja som sa s mojím mackom stretla prvýkrát na svadbe mojej sesternice,to sme ešte netušili,že o pár mesiacov sa do seba zaľúbime a budeme spolu.On prišiel na svadbu s kamrátmi gratulovať novomanželom a ja som práve prišla zvonku do dovnútra,zbadal ma jeho kamarát a pozdravil sa mi.Potom sme sa spolu všetci fotili,ja som išla do sály,pretože ma tam už čakala sestra nevesty(ďaľšia sesternica),ale naštvala ma mamina tak som vybehla von a mala som strašné nervy a on tam stál zrazu oproti mne a povedal"keby mám ja také nervy,tak si zapálim" a ja mu nato,že už som fajčila a teraz nemôžem,to bolo asi všetko čo sme si vtedy povedali.Po 3.mesicoch mi prišla na rp,so znením "popíšeš?" lenže ja som taká,že s chalanmi si veľmi písať nechcem,pretože sú úchylný dosť často tak som mu napísala, že nie.Odpísal,že no dobre a dopísal ktomu,názov mesta odkiaľ som.Tak mi to nedalo a napísala som odkiaľ ma pozná,kto je,koľko má rokov a on že stretli sme sa na svadbe.Ako prvý ma napadol ten kamoš,čo sa mi pozdravil,tak som napísala jeho meno a prišla odpoveď,že nie.Ale medzitým ma napadlo,že je to ten čo som sa s ním rozprávala a bol to on.Vtedy sme si spolu trošku písali a dohodli sa,že pôjdeme spolu von.Tak ked som prišla k babke zavolala som mu a prvýkrát sme sa stretli.Bolo to také zaujímavé,pretože ja som mala priateľa,ale akosi nám to už spolu neklapalo,škrípalo to.Tak sa mi toto páčilo,bolo také iné...nové..nepoznané...Tak som sa s ním stretla znova,boli sme spolu na viniciach a tam sme sa prvýkrát pobozkali...to som už vedela,že toto bude mať dlhé pokračovanie..To pokračovanie trvá dodnes...Sme spolu neoficálne od konca mája 2007(vtedy sme vraveli,že spolu nechodíme a tak,ale držali sme sa za ruky,bozkávali,chodili spolu všade) a oficiálne,keď sme si to priznali,že už sme si istý,že to bude fajn je to od júla 2007.Tak si myslím,že je to už dosť dlho a je to super...Vôbec sa nehádame naopak stále sa maznáme a srandujeme spolu...Je pre mňa všetkým. Macko :aasmile6:
Dúfam,že ste dočítali dokonca..dosť som sa rozpísala.. :D
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Ako? No spolužiak hral v kapele (už bohužial nehrá) a v lete jaksik ani nebolo čo robiť tak ma kamarátka zavolala (lebo ju predtým zavolal ten spolužiak) na skúšku (kapely) som tam došla, skamarátili sme sa. A teraz nedávno 14.12. na ich koncerte sme sa obaja opili/pripili a zrazu sme začali riešiť veci. Sme sa potom o dva 2 stretli, pokecali (ja tak troška prekecla že už dlhšie ho mám trochu viac rada ako kamaráta) a je to fajn :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm . boli sme na lieceni v Kováčovej a hned ako som tam prisiel tak spolubyvajuci ze cau, ci som uz videl nejaku peknu babu a ze tam maju velmi pekne dvojicky a ze jednu chce... toto na mna vybafol a ja ze cau ja som tomas.. :D ... asi na druhy den som ich videl, povedal si ze nic moc extra - normalne sympaticke baby nie? ze co je na nich take super akoze? den nato som za nim siel na jednu z 2 teras co na kovacovej su a bolo ich tam asi 10 a jedna z nich(nie ta co ju chcel on) sedela vedla neho a ja som prisiel k nemu a mal som na sebe nase skolske tricko ze "Som niekto..." a na druhej strane "... som z GAS" a ja ako som s nim prekecol asi 2 slova - moja dotycna sa na mna otocila ze "a kto si?" a jaze sa chce zoznamit tak ja hned ze ahoj ja som tomas.. a ona so smiechom ze chce vidiet druhu stranu tricka :D .. potom sme sli domov asi o hodku, prehodil som s nou len par slov a potom na dalsi den sme pokecali dlhsie a tak... a co ma na nej akoze ocarilo? hmm keby som vedel co sa mi na nej paci tak to nieje laska... len ten pocit co mam vnutri ked som s nou... to som este nezazil :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja som tú moju stretol na tréningu...a všimol som si ju,(poriadne),až keď som jej ulial loptu do hlavy(hrávam volejbal)...a tak som sa jej stále ospravedlňoval...potom mi len tak napísala,pretože niečo potrebovala pre svoju kamarátku...a tak sme si o tom písali...a potom po mojej poslednej SMS ma prezváňala...a tak som jej odpísal,že či si chce ešte písať,keď ma stále prezváňa...potom sme si SMSkovali...telefonovali...zopár krát sme sa stretli vonku...a potom to stašne zaiskrilo...a začali sme sa bozkávať...a doteraz sme spolu a 6. marca budeme mať rôčik... :smt057 :aasmile6: je slabé slovo,oproti tomu,čo k nej cítim...milujem ju a som s ňou šťastný.."som rád",že som ju trafil loptou :lol: ....
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

V župane..

Príspevok od používateľa forgottten »

Prvý krát som sa videl so svojou prvou polovičkou za divných okolností.

Jedna spolužiačka mi zvonila, že čaká dolu, že jej donesiem CD. Práve som sa osprchoval. Tak som si hodil župan, papučky a celý ešte mokrý som vyliezol z bytu až von. Myslel som, že bude sama. Ale bola tam aj ona. No tváril som sa, že je mi to pomerne jedno a mne v skutočnosti až tak neprekáža nahota (po byte chodím skoro vždy nahý a na tábore pred 70 ľudmi som behal do jazera nahý, ale to bola stávka). No a potom sme sa spoznávali cez skauting a na akciách a tak...

Druhá... no to až inokedy.. :P
zucker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zucker »

No tak my sme sa zoznamili na jednom feste, lenze to bolo tak ze sme tam hrali v kruhu voleyball ale som sa pytal ludi okolo ze kto to je ale nepoznali tu babu.. tak uz potom tak vecer som sa osmelil a siel za no ua sme sa zoznamili atd.. kecali sme tak na vazne temy a prave sa rozisla vtedy s chalanom a zistil som ze ju chce aj moj kamos ktory sa tam s nou tiez zoznamil.. a dopadlo to tak ze on siel za nou ju pozriet lebo byva dost ze daleko a zacali spolu chodit lenze po jednom raze co boli spolu tka to padlo.. a ja som si s nou stale pisal a po 5 mesiacoch som isiel za nou a tak.. a potom po 2 tzdnoch znovu a od vtedy sme spolu ael su to len take necele 3 mesiace ale stoji to za to :)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Ja som sa s mojím chalanom zoznámila tak, že mi zavolal kamoš, či nejdem von. Tak som teda išla... A na moje prekvapenie nebol sám, ale boli s ním ešte 2 chalani. No a tak sme sedeli, nejakou náhodou som si sadla pri toho môjho. Začali sme kecať, mal nádherý úsmev a ešte krajšie oči... Pri rozlúčke sa opýtal,či sa ešte niekedy uvidíme, potom si vypýtal číslo a objal ma :) Potom sme si prezváňali, písali sms, kde sa mi aj priznal, že sa zaľúbil... Tak sme si dali stretko, porozprávali sa a sme spolu :)
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Mmm tak bolo to na rockshow vo vrabloch...Pekny den slnecny ona tam bola s nejakym chalanom a tak padli sme si do oka potom sme si pisali po mesiaci prve stretka a potom sme zacali spolu chodit:)veelmi ju lubim :aasmile6:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

moja sucasna mi raz napisala na pokeci.dlho sme kecali aj na icq (mylsim tym ze dlhe tyzdne).raz som ju zavolal von ku nam do partie vypit.tak som s nou kupil na poly flasku vodky a nejak to potom islo uz samo. (love at first sight :smt049 )
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

pokec.sk :D čo viac dodať :roll:
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

Ja som sa s mojim zoznamila na vyske ja som bola druhacka a on piatak potrebovala som smetnik tak som zaklopala na izbu a zoznamili sme sa. po case sme boli spolu stale viac a viac na konci letneho semestra mi povedal ze ma ma rad ale v tom momente som ho odmietla necitila som to iste tahalo sa to s nami dalsie dva roky a nakoniec sme spolu a sme spolu stastni :smt057
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

juj, bolo to v jeden pekny den na RockShow vo Vrabloch, ja som tam bola s kamosmi a on tam bol tiez, tak ma s nim kamosi zoznamili.. po RochShow sme isli este do picerky a tam sme sa troska rozpravali.. neskor o nejaky mesiac sme si zacali pisat na nete, potom sme sa zacali stretavat a neskor aj chodit..a chodime spolu az do dnes..a dufam, ze nam to spolu vydržii navzdyyyyy...bo ho veeeliice velmiii luuubinkaaam cmuuk babulik a som rada ze ho mam a nelutujem ten den ked som ho spoznala..je to moj najkrajsi den :aasmile6:
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

no ja som sa spoznala s mojim pokladíkom 29.12.2007 na pokeci cca o 21:30 :) no uprimne prvý dojem nebol najlepší ale teraz po 6 mesiacoch je to super aj ked sme sa v poslednom čase veľa hadali už je to ok lebo ho veľmi ľubim a nechcem ho nikdy stratiť :)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Gabcsu napísal:no ja som sa spoznala s mojim pokladíkom 29.12.2007 na pokeci cca o 21:30 :) no uprimne prvý dojem nebol najlepší ale teraz po 6 mesiacoch je to super aj ked sme sa v poslednom čase veľa hadali už je to ok lebo ho veľmi ľubim a nechcem ho nikdy stratiť :)
nieje co dodat moj anjelik :smt057 :aasmile6: {pre tych ktory nevedia je to moja laska. :) }
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

sestra kamaratovej frajerky. nielenze toho blbecka poznam vyse pol zivota este sme skoro aj rodina :D

prvy krat som ju spoznal na jednom komparze v STV. tam sme spolu usadzali hosti a tam bolo dost priestoru na rozhovor. potom neskor kamos siel pozret frajerku do tatier kde dovolenkovali tak som siel s nim a tam sme spolu tiez chvilu boli. tam som si uvedomil ze sa mi paci len ma stvalo ze bola mlada. presiel pol roka. sme sa vidali len na dakych spolocnych akciach ako kopmarzy, alebo ze sme sli velka banda do kina tam si kazdy bral bratov, sestry, kamosov atd.

potom vo februari 2008 ked som sa mal ucit na skusku z termodynamiky mi kamos zavolal ci nejdem s nim a s mojou buducou na hokej. klasika, hokej moc nesledujem ale ked sa ma clovek ucit spravi hocico :)
neskor som s nou bol este zoparkrat na hokeji.
28.2 sme boli na zapase play off sami tam som ju schmatol za ruku a v nedelu 2.3 som ju zavolal von. sme sa flakali bezcielne po uprsanej bratislave asi 7 hodin a rozpravali sa. potom sme sa zacali stretavat castejsie. som ju vzdy odprevadzal domov a vlastne odvtedy sme spolu :)
Napísať odpoveď