Transformers

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

R1k1nko, mas velmi zly obraz o ruskom, ci inom filme, okrem americkeho. Je plno filmov s daleko nizsim rozpoctom, ktore kedykolvek prestia americke filmy:

- 9th Company (Rusko/Finsko/Ukrajina)
- Crna Macka, Bjeli Macor (Juhoslavia, Francuzsko, Nemecko)
- Underground (Juhoslavia, Francuzsko, Nemecko, Madarsko)
- Dom Za Vesanje (Juhoslavia, Taliansko, Velka Britania)
- Nicija Zemlja (Bosna a Hercegovina, Slovinsko, Taliansko, Francuzsko)

A tak by sa dalo pokracovat. Nie si moc velky fanusik filmu, inak by si netvrdil to, co tvrdis hore.

Len tak na okraj, nepacili sa ti filmy Taxi? Aspon prve dva? Je to cisto francuzsky film.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

je jedno odkial je ten film a kto ho vytvoril/napísal....či japonec,či američan,či francúz,či slovák....film musí zaujať,mať dobrý dej,akciu/srandu...na slovensku sa to týmto kktom nejak nedarí,amerika má na to peniaze.atd.neviem kto napísal filmy ani ma to nezaújma.neviem adkial je transformers,či tomb rider,či indiana johnes,team america,...šecko sú haluze a je mi jendo odkial :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

p4ra lol ze fanusik filmu .... ukazal si mi 5 filmov taxi 1 a 2 bol dobry ...

ale teraz si pre zmenu napis / povedz kolko dobrych filmov maju americania....

Radsej si pozrem nejaky film amr. produkcie ako nejaky iny ! lebo sa nemozem pozerat na tych hercov :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ten predtym ti napisal 2 nestacilo, ja som napisal 5, stale ti nestaci. To ti tu mame vypisat vsetky neamericke filmy, ktore su dobre? Je logicke, ze nikdy ich nebude tolko, ako v Amerike, lebo v Hollywoode je ovela viac penazi. To vie snad aj male decko. Nemam rad pojem komercne, komercia a podobne, ale v tvojom pripade to budem musiet pouzit. Ty mas rad len komerciu, skutocne NEVIES ocenit dobreho herca, scenaristu, ci film, pokial sa nehonosi niecim, ako: produced by Steven Spielberg, directed by Michael Bay, atd...

Toto sa ti snazime cely cas vysvetlit obaja. Nie len to, co sa natoci pod zastitou americkych studii, produkcnych spolocnosit a americkych reziserov je dobre.

Ako som povedal, o filme sa zda, ze vies velmi malo, ked tamto dokazes opakovatelne tvrdit.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal: ....
chapes ako ty napr: fandis KOSICIAM ja im fandit nikdy nebudem....
a tak isto si nepozrem film starsi ako je rok 1995 ( vynimkou je film SEDEM )

nasi susedia CZ maju dobre filmy
Japonske horory :lol:
Nemecke filmy :lol:
a tiech 7 filmov co ste napisali si pozerajte vy :)
Ja si radsej pozrem film kde je KOMERCIA ( ano vo filme sa mi pacia dobry herci ... absolutne ma to nesere ze je to komercia ale vobec ma to nehadze zo strany na stranu neviem co sa tam tebe tak nepaci !? )
a Dalej vela filmov Amr. ma koniec taky ze sedis a 3 min pozeras do blba lebo bol famozny koniec...

Zas netvrdim ze tych vasich 7 filmov ten koniec nema famozny ale mam ktomu odpor ... ne a ne a ne ...( ako male decko
8) ) caute mama krici musim ist spat :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

R1k1nko: Napadli ma dva filmy, lebo take sa netocia ako americke romanticke komedie (1285 za mesiac, pri com vo vsetkych hra s malymi obmenami 5 hercov a natocenie jednej trv adva tyzdne) Co s tym narobis, ze nemaju taku masovu produkciu...
Ak by si chcel viac tak si pozri aj Dennu hliadku, Nocnu hliadku(ruska produkcia), Stalkera (ukrajina)...
ale zas aj holywoodska produkcia robi niektore dobre filmy, ja netvrdim, ze sine komercny film musi byt hned zly (napr. sa mi paclili filmy o Bournovi)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

... mna serie skorej to ze drviva vacsina americkych filmov konci ako by ich pisal dobsinsky "A mozno ziju aj dnes, ak nepomreli" .. mam rad filmy aj s tragickym koncom, filmy ktore zanechavaju emocie, filmy nad ktorymi rozmyslam aj par dni... Transformeri rozhodne k takym filmom nepatria tam som ich pozeral kvoli niecomu uplne inemu...

Ale posudzovat kvalitu filmu podla rozpoctu, znamych zvucnych mien a podla krajiny povodu mi pride straaasne kratkozrake. Trosku mi to pripomina kamosa ktory ma rad take tie jednoduche jednohubky, staci ze je tam vykrik "This is sparta" ako v 300 a uz je to najlepsi film co kedy zhliadol...

Musim povedat ze videl som aj p4rou spominany film "Ničija zemlja" a aj ked nedokazal film oslnit znamymi hercami, posobivymi efektami a vysokym rozpoctom, mal v sebe nieco co ho robilo az neludsky ludskym, a zanechal vo mne dojem. Dojem ktory si pamatam aj par rokov po zhliadnuti. U niektorych filmovych diel si nespomeniem co to vlastne bolo zac aj ked som na tom zaciatkom roka bol v kine :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

mno takze oneskorene ale co uz, kukol a poviem 2 veci...
odkedy je natoceny MATRIX tak to snad v kazdom akcnom filme vidim inak to nebolo ani tu...a nemozem si pomoct ale pozeral niekto aj kto vsetko sa podielal na vyrobe??? 56minuta a 55sekunda 2CD je napisane ze EXECUTIVE PRODUCERS STEVEN SPIELBERG vsade pritomny :lol: :lol: :lol:
inak BTW: poklona vsetkym tym grafikom za vypoteny pot nad myskami a klavesnicami... :aasmile1:
LSDr.J.Behm
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa LSDr.J.Behm »

Lol...tak povrchný a komerčný filmový vkus som už dlho nevidel...čo už, niekto tie štúdia živiť musí a nie vždy tí hlupáci musia byť z Ameriky...

BTW: prečo práve rok 1995? nepozrie si nič staršie ako on sám?
schw33k
Guru
Guru

Re: Transformers

Príspevok od používateľa schw33k »

Šu-Do napísal:asi najlepsi film aky som kedy videl..
nuž asi si potom veľa filmov nevidel ; )
Samozrejme, každý má iný žáner obľúbený, zoberme si to ale z druhej strany, o čom by bol ten film bez trimiliónpäťsto výbuchov a tisícok zničených budov ?
Herecké výkony absolútne žiadne, bez vtipu , nápadu
Hodnotenie na čsfd - **
Dal by som možno aj 3 hviezdičky, ale takéto braky mi už lezú hore krkom a hrá tam " herec " , ktorého nemusím...ako aj v Disturbii tak aj tu, okrem sprostého výrazu tváre ničím nezaujal...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Priam oblubujem ludi, ktori dokazu zaje*at drist typu ''americke komercne blbosti''...To znamena, ze vsetky americke filmy, ktore boli vytvorene v Hollywoode boli sprostosti??? A co taky Sergei Eisenstein?? Ano, zacinal v Rusku, bol na strane propagandy, ale celosvetovo slavnym sa stal hlavne vdaka tomu, ze dlhy cas posobil v rozvijajucom sa Hollywoode. A to je prosimpekne filmovy veteran, ktoreho maloktori z vas poznaju.
Je velmi jednoduche hadzat vsetko do jedneho vreca, tak je to aj s filmami aj s hudbou. Teda podla nepisaneho pravidla niektorych prispievatelov kazdy film, ktory zarobi globalne v Box Office istu sumu X, pripadne ju prekroci, je automaticky komercia? A je to sprostost? Alebo nebodaj VSETKY filmy ktore su uspesne su iba obycajna hnusna komercia?? A viete vy kde zacinal Tim Burton? Jim Jarmusch? QT? V dnesnej dobe tocia filmy s velkymi prijmami a znizila sa ich kvalita? (mne osobne sa QT nepaci, ale nemohol som ho predsa nespomenuT).
A kde by bol filmovy priemysel bez ''komercnych'' filmov? A reziserov ako napriklad Spielberg, Michael Bay, Lucas, Emmerich?? Nikdy by sa nevyvinul do takej podoby v akej je teraz a vzdy si myslim, ze toto je po dobe 60tych rokov minuleho storocia druhe ''Zlate obdobie'' filmu. Takze poprosim ''odbornikov'', ktori tu automaticky zahadzuju Hollywoodsku produkciu do bazin filmu, aby sa nad tym zamysleli a troska uvazovali nad tym, co pisu. Nik predsa netvrdi, ze Nemecke, Ruske, Holandske alebo hocijake ine filmy nie su OK, pripadne ze sa nechytaju na tie US. Priam naopak, ved predsa taky Black Book je Holandsky (Oscar), Pan's Labyrinth (Mexicko-Spanielska spolupraca, USA tam malo prsty jedine v distribucii), NightWatch (Rusko), Hero (Cina) atd atd...Ale netreba odsudzovat celu US produkciu len preto, lebo je to z US. amen.
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

pravdu povediac bol som k tomuto filmu skepticky a aj som zostal, dej ma nejak neuputal, efektom nemozem nic vytknut ale soundtrack mohol byt lepsi :( filmove spracovania komixov moc nemusim ale toto bolo jedno z tych lepsich :) 6/10
KoCi
Darca
Darca

OST k Transformers povazujem za zazitok.. Nie je vela OST ktore si clovek pusta aj mimo filmu stale dookola (hovorim o Score od Jablonskeho) .. Take skladby ako The All Sparks, Scorponok, alebo Optimus vs. Megatron, som si mohol pustat aj niekolkokrat za den a stale mi mali co povedat :)

.. ale zase kolko ludi tolko chuti. Na ocenenie soundtracku si to chce vypocut na slusnejsich repro :) (aspon takych, ktore si pochvaluju aj susedia :D)
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

neviem, ci sa to tu uz preberalo...ale vsimol som si ze Starscreama a to policajske auto vobec vo filme neznicili...alebo som to nepostrehol?
KoCi
Darca
Darca

este bude pokracovanie, tak mozno tam sa dozvieme viac :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

KoCi napísal:OST k Transformers povazujem za zazitok.. Nie je vela OST ktore si clovek pusta aj mimo filmu stale dookola (hovorim o Score od Jablonskeho) .. Take skladby ako The All Sparks, Scorponok, alebo Optimus vs. Megatron, som si mohol pustat aj niekolkokrat za den a stale mi mali co povedat :)

.. ale zase kolko ludi tolko chuti. Na ocenenie soundtracku si to chce vypocut na slusnejsich repro :) (aspon takych, ktore si pochvaluju aj susedia :D)
kebyze nenapises nestiahnem..
stiahol som a som rad..

Kód: Vybrať všetko

Transformers - Instrumental Soundtrack (by Steve Jablonsky)
je to super... dobre skladby dobra hudba

----
no a ak ma byt dvojka.. tak sa tesim... kedze jednotka bola supa
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

masino, tych postav je strasne vela. Ak si pozeral rozpravku, tak tam boli tyto: Megatron, Starscream, Frenzy, Blackout, Barricade, Scorponok, Devastator, Bonecrusher atd... Cize este mnohych v dvojke uvidime.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dvojka uz bude o com ?? teraz bola kocka ! tak asi teraz o trojuholniku :) :?: :?:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

R1k1nko napísal:dvojka uz bude o com ?? teraz bola kocka ! tak asi teraz o trojuholniku :) :?: :?:
može byt kludne volne pokračovanie alebo dej dalej rozvedu podla niektorych serii zo serialu alebo nejakych dalšich nametov alebo hafo-hafo proste o transformeroch vzniklo vela filmov..
http://www.csfd.cz/hledani-filmu-hercu- ... ansformers
KoCi
Darca
Darca

to o com bude Transformers 2 je uz aj oficialne ;)

Tu je mozne sa dozvediet o okolnostiach Transformers 2 viac
http://www.csfd.cz/film/232460-transfor ... text=65682
Napísať odpoveď