rozist sa alebo v tom pokracovat?
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tiež si myslím, že keď máš 20, tak rodičia by ti akože nemalo čo zasahovať do lásky...keby si mal 16,17 nepoviem...ale takto..v dnešnom svete si už fakt každý robí čo chce:(neo250 napísal:samostatný človek, máš samostatné city....
Tomcat10
Si myslím, že ty ani nie si povinný im v 20-tke vykladať o tvojej sexuálnej "životospráve"
-
zuzkazuzka
VIP
Je ti s ňou fajn, tak prečo ťa preboha napadajú také hlúposti ako rozchod??? Kašli na rodičov a buď im ju predstav, nech majú možnosť sa o nej dozvedieť viac a nech si na ňu urobia názor na základe skutočnosti a nie nepodložených teórií.
Chodíš s ňou a nie s rodičmi. Keby si mal v takýchto záležitostiach urobiť to, čo chcú oni, tak by si človeče úplne stratil vlastný úsudok a rozum!
Chodíš s ňou a nie s rodičmi. Keby si mal v takýchto záležitostiach urobiť to, čo chcú oni, tak by si človeče úplne stratil vlastný úsudok a rozum!
-
Fabo
Hardcore addict
Dalsi hlas za to aby si sa s nou nerozchadzal.
Neviem ake mas vztahy s rodicmi ty, ale ja by som sa v tvojom pripade pokusil ich zatiahnut do vazneho rozhovoru na tuto temu, a asi aj riskol nejake porovnania z ich osobneho zivota - e.g. otec fajcil ale koli mame prestal, ona prestala koli tebe tak vo co gou?
Neviem ake mas vztahy s rodicmi ty, ale ja by som sa v tvojom pripade pokusil ich zatiahnut do vazneho rozhovoru na tuto temu, a asi aj riskol nejake porovnania z ich osobneho zivota - e.g. otec fajcil ale koli mame prestal, ona prestala koli tebe tak vo co gou?
Re: rozist sa alebo v tom pokracovat?
no isto by som sa z nou nerozislaTomcat10 napísal:Takze mam priatelku s ktorou sme spolu pol roka. zatial som nemal este nikoho s kym by som tak dlho vydrzal, s kym by som si tak rozume, a koho by som mal uprimne tak rad.
no problem su moji rodicia. Ta holka sa im nepaci. co je horsie tak ju osobne ani nepoznaju.stale maju nejake blbe narazky na nu , vypytuju sa ci uz neni koniec. kedy ju vymenim. veci ktore cloveka nastvu. neznasam ked o nej tak hovoria. mam to dalej strpiet alebo sa jej vzdat pre pokoj v rodine?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
este taka podotazka. nasiel som osobu ktora nasim vyklada vselijake nepekne veci. to je taky kecal v nasej dedine. nevem co s tym spravit, lebo je o dost starsi. keby ze mal do 30 rokov tak pohoda, ale je to dospely 40tnik kt. uz ma normalnu rodinu, tak sa s nim hadat zrejme nepojdem. ako presvedcit rodicov ze keca?
P.S: ten clovek keca do vsetkeho a do nicoho sa pritom nerozumie. len sa robi mudrym
P.S: ten clovek keca do vsetkeho a do nicoho sa pritom nerozumie. len sa robi mudrym
-
Začiatok Konca
Professional
Tak ako by si vysvetlil ich "nevysvetliteľné" správanie?...len tak?...zo srandy?...chlapec má 20 rokov...mne toto mamina nerobí(a mám 16..nie 20)...veď je to úbohé...má "vlastný" život..a je už dosť starý...tak ako inak by si si to asi vysvetlil?...Fabo napísal:Ak to robi tak nejak vo vseobecnosti a zijete v dedine tak som si sity ze o tejto jeho vlastnosti rodicia vedia a neberu ho vazne.
-
Fabo
Hardcore addict
To ti neviem povedat. Len sa mi nechce verit ze davaju na rady dedinskeho truhlika...ZitePunkom napísal:Tak ako by si vysvetlil ich "nevysvetliteľné" správanie?...len tak?...zo srandy?...chlapec má 20 rokov...mne toto mamina nerobí(a mám 16..nie 20)...veď je to úbohé...má "vlastný" život..a je už dosť starý...tak ako inak by si si to asi vysvetlil?...
nj. o tej poslednej veci som sa s nasimi nebavil este, az po skuskovom, snad na to zabudnu. len najviac mi vadi ze taky cvok hovori o mojej holke ze je kua aj ked dobre vie ze to nie je pravda. mozne je aj to ze si ju poplietol z jej starsou sestrou na ktoru by to aj sedelo. ta je uplne opacna povaha ako moja priatelka
Re: rozist sa alebo v tom pokracovat?
mas 20 a polozil si takuto otazku? si snad robis srandu.Tomcat10 napísal: mam to dalej strpiet alebo sa jej vzdat pre pokoj v rodine?
jasne, ze nepocuvaj debilne narazky a pokracuj dalej. snad ti nebudem rodina urcovat v tvojich 20tich s kym mas chodit
Ako citam tieto prispevky poslednej dobe som taky rad ze ja som to mal lahke
no ale ja by som urcite sa postavil proti fotrovcom a vysvetlil im ze uz mam 20 pomaly mam vlastny zivot a intimni to uz uplne vlastny a ze nech si povedia svoj nazor ale tym to hasne,len to zaobal nejak krajsie lebo potom asi s nou budes byvat
...prote za lasku sa treba postavit...laska je laska aje to ta najkrajsia vec,a pokym holka nebere drogy nechlasce, a uz aj fajcit prestala nemaju co pic...t. Drzim palce