Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Retne napísal:Ale najlepsie na tom bolo ked som ju kupoval... :D ten arab co mi ju predaval si myslel ze ma oje*e, som sa potom k nemu vratil... on chudak nechapal ako tolko mozem vediet o fajkach.
Cez leto letím do egypta - teším sa na niečo podobné :P
Retne napísal:A preferujem jablkovy tabak z turecka... :D
Nie je to značka Serbetli? Teraz od nich mám mätu a ovomix a sú to snáď best tabaky, aké som fajčil :wink:

//Edit: Ok, idem naložiť, navnadilo ma to tu :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

jin napísal:Nie je to značka Serbetli? Teraz od nich mám mätu a ovomix a sú to snáď best tabaky, aké som fajčil :wink:
Ten z turecka co mam tak ten vobec netusim akej je znacky, kupoval som to ako kilo v takom sacku a doma som si to dal do boxu, cize uz neviem akej znacky to je. Hlavne je ze je velmi jemny, pamatam sa ako 10 rocny som sa sfajcil tak ze som sa zryhal a to dvakrat, najprv z hrozna a potom z multivitaminu :smt096
jin napísal:Cez leto letím do egypta - teším sa na niečo podobné Razz
Odtial mam tiez tabak, mam jablkovy a broskynovy, su celkom jemne a lacne proti slovenskym cenam pretoze tie iste su tu na swk to zname... ved pozri urcite to poznas..
Prílohy
cover.jpg
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ja mam momentalne tabak
Hennaway ..a to cherry , a je to dost dobre..

//edit : a potom este jeden fajn tabak , ale o nom som nic na nete nenasiel..znacka OEA
Prílohy
cherry.jpg
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:ja mam momentalne tabak
Hennaway ..a to cherry , a je to dost dobre..

//edit : a potom este jeden fajn tabak , ale o nom som nic na nete nenasiel..znacka OEA
K*****wa!!! To kde si kúpil? El Mazag vyrába aj edíciu tabakov de-luxe a sú to zrejme naj chute, aké som kedy mal :wink:
Retne: Jasné že poznám - kdo by nepoznal nakhlu? :wink:
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:K*****wa!!! To kde si kúpil? El Mazag vyrába aj edíciu tabakov de-luxe a sú to zrejme naj chute, aké som kedy mal :wink:
Retne: Jasné že poznám - kdo by nepoznal nakhlu? :wink:
:) , ja som nekupil :wink: , mi fotrik doniesol od niekadial, ked bol na sluzobke
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

chcem vam predstavit moju novu krasavicu ..

dovezene z Turecka (Istanbulu)
Prílohy
DSC00855.JPG
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mali ste uz niekto cisty tabak do vodnej fajky? ake je to ? :)
mam na mysli tabak ktori neni nijak ochuteny ziadnym ovocim ale je specialny pre vodnu fajku :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:mali ste uz niekto cisty tabak do vodnej fajky? ake je to ? :)
mam na mysli tabak ktori neni nijak ochuteny ziadnym ovocim ale je specialny pre vodnu fajku :D
Myslíš čierny - teda tzv. "arabák"?
Mne to celkom chutilo, ajkeď pochvílu bol už silný, ale všetko závisí od naloženia. Ale na moju chuť mierne horký, som zvyknutý skôr na sladšie chute. BTW: v priebehu najbližsích týždnov sa odoberiem do Egypta, takže obohatím svoju zbierku VF, tabakov a príslušenstva. Potom podám report :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Myslíš čierny - teda tzv. "arabák"?
Mne to celkom chutilo, ajkeď pochvílu bol už silný, ale všetko závisí od naloženia. Ale na moju chuť mierne horký, som zvyknutý skôr na sladšie chute. BTW: v priebehu najbližsích týždnov sa odoberiem do Egypta, takže obohatím svoju zbierku VF, tabakov a príslušenstva. Potom podám report :)
no asi hej, arabak...mam prave doma skatulku, ale este som ho nemal..
takze si tam nakupis tabak do zasoby? :D

kolko mas vlastne vodnych fajok?,
aj ja si planujem v najblizsich tyzdnoch mozno mesiacoch uz kupit nejaku poriadnu vacsiu vodnu fajku.. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:no asi hej, arabak...mam prave doma skatulku, ale este som ho nemal..
takze si tam nakupis tabak do zasoby? :D

kolko mas vlastne vodnych fajok?,
aj ja si planujem v najblizsich tyzdnoch mozno mesiacoch uz kupit nejaku poriadnu vacsiu vodnu fajku.. :)
Mal som dve, no jedna sa "pokazila" (rozumej prepálila sa vnútorná trubka). Ale teraz plánujem doniesť najeký klenot a aj riadny náklad tabaku doniesť :)
A inak arabáku sa neboj, ale nebuď sklamaný, keď nebude šmakovať. Veľa ľudom, čo poznám nepasuje jeho chuť...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a jin, kde kupujes v BA uhliky?, lebo tam na obchodnej je jeden shop, lenze tam sa mi zda ze su nekvalitne... :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:a jin, kde kupujes v BA uhliky?, lebo tam na obchodnej je jeden shop, lenze tam sa mi zda ze su nekvalitne... :?
Uhlíky kupujem TU, ale pokiaľ chceš vážne najvyššiu kvalitu, tak si z netu objednaj kocky kokosového, alebo ovocného uhlia a fajči to s tým. Síce sa to nahrieva nehorááázne dlho, ale stojí to za to. Ja na to nemám trpezlivosť. Hentie sú rozpálené asi za 20 sec.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hehe lol - aj ja s kamosom kupujeme v spolku svateho vojtecha... 50sk 10 super uhlikov... odporucam... a myslim,ze je to v kazdom meste.. videl som to aj v BB aj v PO..
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Jin, mozem sa ta opytat, odporuc mi nejake kombinacie tabakov, ktore fajn chutia a neomrzia ta po 5 potiahnuti :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:Jin, mozem sa ta opytat, odporuc mi nejake kombinacie tabakov, ktore fajn chutia a neomrzia ta po 5 potiahnuti :)
Hrozno + Mäta
arabák + kardamon + jablko(bacha - mimoriadne silný)
melón + mäta, vanilka + banán
citrón + jahoda + mäta (tu pozor na pomer 0,25:0,5:0,25)
melón + banán, mäta + citrón

Treba sa pohrať a poexperimentovať. Je to skrátka alchýmia Obrázok
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vidim, ze matu davas skore vsade..a ked nemam maatu?

co by si mi poradil na miesanie ked mam : arabak, jahoda, marhula, vysna, jablko , zmes ovocia :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:vidim, ze matu davas skore vsade..a ked nemam maatu?

co by si mi poradil na miesanie ked mam : arabak, jahoda, marhula, vysna, jablko , zmes ovocia :)
Mätu rvem skoro všade, lebo chladí, ajkeď sa zvyšok tabaku už prepáli a začne dráždiť, preto je vhodné ju dávať naspodok zmesi. Inak na Tvojom mieste by som si tú mätu fakt zohnal, lebo až na ten arabák sú to všetko sladké chute a tak by som kombinácie videl asi takto:
arabák + čokoľvek až na ovomix spôsobom arabák-"dačo"-arabák (vrstvy)
jahoda + marhula / jablko
visna + jablko
ovomix - najlepšie samotný.
Z hentoho moc zaujímavého nenamiešam, nakoľko sa tu nedá vyhnúť kombinácii dvoch sladkých tabakov. Napr marhula + visna by bolo hrooozne presladené. Na tvojom mieste by som kombinoval len s tým arabákom, prípadne tá jahoda + marhula nemusí byť zlá, ale inak radšej samotné tabaky :wink:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

aka fajka sa oplati kupit, 1-slauchova alebo 2 a viac-slauchova? Lebo ja mam pocit ze ked tahame 2-ja naraz z dvoch slauchov tak to nie je take dobre ako ked taham iba jednym slauchom s tym ze druhy slauch je zapchaty alebo vobec nie je
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

violator napísal:aka fajka sa oplati kupit, 1-slauchova alebo 2 a viac-slauchova? Lebo ja mam pocit ze ked tahame 2-ja naraz z dvoch slauchov tak to nie je take dobre ako ked taham iba jednym slauchom s tym ze druhy slauch je zapchaty alebo vobec nie je
Jednoznačne 1 šlauchová only! Je to jednak tradícia a za druhé na 2šlauchovej prakticky nemáš možnosť výmeny dymu - vyfúknuť všetok dym popri fajčení z nádoby aj šlauchov. A predsalen sa mi to zdá byť lepšie aj kvôli atmosfére - keď sa šlauch posúva medzi všetkými, ale to môže byť iba môj osobný pocit :wink:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

jin-aj podla mna to je tak lepsie a aj samotne fajcenie sa predlzi, btw nepoznas nejaky shopny e-shop alebo model fajky, ktory sa oplati kupit?
Napísať odpoveď