vyroba biliard

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
2604
Medium Expert
Medium Expert

vyroba biliard

Príspevok od používateľa 2604 »

NEviete mi niekto poradit kde by som mohol zohnat technicky nakres biliardoveho stola chcel by som si totis doma nejaky vyrobit ale nemam presne znalosti ako na to
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vyroba biliard

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

2604 napísal:NEviete mi niekto poradit kde by som mohol zohnat technicky nakres biliardoveho stola chcel by som si totis doma nejaky vyrobit ale nemam presne znalosti ako na to
myslis ze to zvladnes?? uz len zohnat taku velku mramorovu dosku a drevo tej kvality je problem... ak najdem to video tak ho postnem, presny technologicky postup vyroby, a ozaj nie je jednoducy, takze s hoci super dielnou neviem ci uspejes.... (ako amatersky hrac mozem povedat ze je rozdiel medzi stolom a STOLOM...)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

myslim ze mu nejde hned o 70 tisicovy stol .. ale aj tak by som radsej zaplatil tych 80sk a zahral si nekde v podniku :D

v podstate staci dat rozmery, jamky, stol vysoky dost na to aby sa tam zmestila nejaka priecka po ktorej sa budu gule bud kotulat dole ale budu ostavat v jamkach teda .. neviem dke som videl tu priecku ale niekde ano :D potiahnut to nejakou latkou a na take zakladne ze stuchy a podobne by to malo stacit.. na vysoku uroven sa ale na tom asi endostanes :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nechcel by si si kúpiť radšej na inzerát? Minule som videla za 7 500sk. Keď vezmeš do úvahy materiál a koľko roboty s tým budeš mať, nie je to až také drahé. :)
2604
Medium Expert
Medium Expert

viete tu ide skor o to splnit si sen a postavit si ho vlasnimi rukami mramor mam dohodnuty bieli najviššej kvality a rezany laserom mne ide len o nakres priecok uhli a rozmery
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

2604 napísal:viete tu ide skor o to splnit si sen a postavit si ho vlasnimi rukami mramor mam dohodnuty bieli najviššej kvality a rezany laserom mne ide len o nakres priecok uhli a rozmery
Vsak nabehni niekde do podniku a pomeraj a nakresli si cely stol.Ak povies nejakemu majitelovi,ze si ho chces sam postavit-iste mu to nebude vadit...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

lenze oficialne existuje viac rozmerov stolov od 6ft - 9ft, snooker az 12 ft (3,68 x 1,98 m)
Veľkost stola 6ft:
Vonkajšie rozmery 2,10 x 1,20 m, Hracia plocha 1,80 x 0,90 m, Min.rozmery miestnosti 4,00 x 3,10 m
Veľkosť stola 7 ft:
Vonkajšie rozmery 2,30 x 1,30 m, Hracia plocha 2,00 x 1,00 m, Min.rozmery miestnosti 4,20 x 3,20 m
Veľkosť stola 8 ft:
Vonkajšie rozmery 2,54 x 1,42 m, Hracia plocha 2,24 x 1,12 m, Min.rozmery miestnosti 4,45 x 3,30 m
Veľkosť stola 9 ft:
Vonkajšie rozmery 2,84 x 1,57 m, Hracia plocha 2,54 x 1,27 m, Min.rozmery miestnosti 5,00 x 3,70 m
vyska byva 80 cm
jamky najlepsie ked niekde premerias + uhly mantinelu jamiek a sklon mantinelov
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak ak uz si sa preto tak tuho rozhodol tak drzim palce, spravit dobry stol je tazsie asi nez spravit auto, ked si zoberes ze musi byt DOKONALE rovny, je jedno ci chces stol len tak ci na profesionalne hranie... nazaciatku su rovne vsetky ale ak chces aby ti vydrzal rok, dva ci pat tak to je o inom...
presne uhly a priecky tak odkukaj z nejakeho dobreho stola, nemyslim ze najdes na nakrese....
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

to je sporostost. ako keby si si chcel vyrobit BMW M5
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak az taka sprostost to neni a ten stol sa da vyrobit s materialom a urcitou zrucnostou aj u nas v bare mame ze vraj "damaca vyroba" a hraje sa nanom perfektne tak
GL potom ked ho spravis bodlo bz aj neake to foto
:wink:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

moj sen je mat doma snookerovy stol, lenze to by bol asi dost velky problem zhotovit doma. a cena priemer 100 000
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

aj ja by som chcel snookrovy stol snooker sa mi velmi paci. a este k tomu stolu . ked si vezmes do uvahy material energiu a cas zistis ze ten stol si si mohol kupit
dudo02
King
King

IMI napísal:to je sporostost. ako keby si si chcel vyrobit BMW M5
-sprostost je toto co si napisal :wink:
Urcite nemas pravdu..Ja osobne stale nieco vyrabam.Je to moj konicek-kutil.Taky stol si podla mojho odhadu vyrobis za 1/3-ovu cenu.A pokial mas nejakych znamych-este lacnejsie.Najdrahsia polozka bude v tomto pripade mramorova doska.A to drevo,latka,nejake zelezo-to sa zmesti do 10 000.Takze pokial mas mramorovu dosku(ako pise 2604),urcite sa tomu oplati venovat.A nakoniec ak sa dielo podari,tak ani ten pocit nie je na zahodenie 8) .

2604-mohol by si napisat,aku mas tu dosku velku a kolko ta vysla?
2604
Medium Expert
Medium Expert

mam dosku 200 mm X 150mm a odpracoval som si ju ale nedostal som pol roka plat tak asi tak
dudo02
King
King

Myslel si zrejme 2000mmx1500mm.To co si napisal by bolo asi troska male :) .
Ale pocuj-ja nemam predstavu,kolko ty zarabas,takze skus prosim ta hodit aspon pribliznu cenu v SK.
2604
Medium Expert
Medium Expert

samozrejme 2000 mm
no vravim neplatil som nic ale okolo 20 000 Sk
a co sa tyka tich parametrov samozrejme ze vonkajsie rozmery mam mna skor zaujimal hrubka materialu na ram podkladove dosky a tak
Napísať odpoveď