vyroba biliard
vyroba biliard
NEviete mi niekto poradit kde by som mohol zohnat technicky nakres biliardoveho stola chcel by som si totis doma nejaky vyrobit ale nemam presne znalosti ako na to
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vyroba biliard
myslis ze to zvladnes?? uz len zohnat taku velku mramorovu dosku a drevo tej kvality je problem... ak najdem to video tak ho postnem, presny technologicky postup vyroby, a ozaj nie je jednoducy, takze s hoci super dielnou neviem ci uspejes.... (ako amatersky hrac mozem povedat ze je rozdiel medzi stolom a STOLOM...)2604 napísal:NEviete mi niekto poradit kde by som mohol zohnat technicky nakres biliardoveho stola chcel by som si totis doma nejaky vyrobit ale nemam presne znalosti ako na to
-
Point
Professional
myslim ze mu nejde hned o 70 tisicovy stol .. ale aj tak by som radsej zaplatil tych 80sk a zahral si nekde v podniku 
v podstate staci dat rozmery, jamky, stol vysoky dost na to aby sa tam zmestila nejaka priecka po ktorej sa budu gule bud kotulat dole ale budu ostavat v jamkach teda .. neviem dke som videl tu priecku ale niekde ano
potiahnut to nejakou latkou a na take zakladne ze stuchy a podobne by to malo stacit.. na vysoku uroven sa ale na tom asi endostanes 
v podstate staci dat rozmery, jamky, stol vysoky dost na to aby sa tam zmestila nejaka priecka po ktorej sa budu gule bud kotulat dole ale budu ostavat v jamkach teda .. neviem dke som videl tu priecku ale niekde ano
Vsak nabehni niekde do podniku a pomeraj a nakresli si cely stol.Ak povies nejakemu majitelovi,ze si ho chces sam postavit-iste mu to nebude vadit...2604 napísal:viete tu ide skor o to splnit si sen a postavit si ho vlasnimi rukami mramor mam dohodnuty bieli najviššej kvality a rezany laserom mne ide len o nakres priecok uhli a rozmery
re
lenze oficialne existuje viac rozmerov stolov od 6ft - 9ft, snooker az 12 ft (3,68 x 1,98 m)
Veľkost stola 6ft:
Vonkajšie rozmery 2,10 x 1,20 m, Hracia plocha 1,80 x 0,90 m, Min.rozmery miestnosti 4,00 x 3,10 m
Veľkosť stola 7 ft:
Vonkajšie rozmery 2,30 x 1,30 m, Hracia plocha 2,00 x 1,00 m, Min.rozmery miestnosti 4,20 x 3,20 m
Veľkosť stola 8 ft:
Vonkajšie rozmery 2,54 x 1,42 m, Hracia plocha 2,24 x 1,12 m, Min.rozmery miestnosti 4,45 x 3,30 m
Veľkosť stola 9 ft:
Vonkajšie rozmery 2,84 x 1,57 m, Hracia plocha 2,54 x 1,27 m, Min.rozmery miestnosti 5,00 x 3,70 m
vyska byva 80 cm
jamky najlepsie ked niekde premerias + uhly mantinelu jamiek a sklon mantinelov
Veľkost stola 6ft:
Vonkajšie rozmery 2,10 x 1,20 m, Hracia plocha 1,80 x 0,90 m, Min.rozmery miestnosti 4,00 x 3,10 m
Veľkosť stola 7 ft:
Vonkajšie rozmery 2,30 x 1,30 m, Hracia plocha 2,00 x 1,00 m, Min.rozmery miestnosti 4,20 x 3,20 m
Veľkosť stola 8 ft:
Vonkajšie rozmery 2,54 x 1,42 m, Hracia plocha 2,24 x 1,12 m, Min.rozmery miestnosti 4,45 x 3,30 m
Veľkosť stola 9 ft:
Vonkajšie rozmery 2,84 x 1,57 m, Hracia plocha 2,54 x 1,27 m, Min.rozmery miestnosti 5,00 x 3,70 m
vyska byva 80 cm
jamky najlepsie ked niekde premerias + uhly mantinelu jamiek a sklon mantinelov
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak ak uz si sa preto tak tuho rozhodol tak drzim palce, spravit dobry stol je tazsie asi nez spravit auto, ked si zoberes ze musi byt DOKONALE rovny, je jedno ci chces stol len tak ci na profesionalne hranie... nazaciatku su rovne vsetky ale ak chces aby ti vydrzal rok, dva ci pat tak to je o inom...
presne uhly a priecky tak odkukaj z nejakeho dobreho stola, nemyslim ze najdes na nakrese....
presne uhly a priecky tak odkukaj z nejakeho dobreho stola, nemyslim ze najdes na nakrese....
-sprostost je toto co si napisalIMI napísal:to je sporostost. ako keby si si chcel vyrobit BMW M5
Urcite nemas pravdu..Ja osobne stale nieco vyrabam.Je to moj konicek-kutil.Taky stol si podla mojho odhadu vyrobis za 1/3-ovu cenu.A pokial mas nejakych znamych-este lacnejsie.Najdrahsia polozka bude v tomto pripade mramorova doska.A to drevo,latka,nejake zelezo-to sa zmesti do 10 000.Takze pokial mas mramorovu dosku(ako pise 2604),urcite sa tomu oplati venovat.A nakoniec ak sa dielo podari,tak ani ten pocit nie je na zahodenie
2604-mohol by si napisat,aku mas tu dosku velku a kolko ta vysla?