Benq-Siemens EL71

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
dr.robik
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dr.robik »

sssugi napísal:to hovoris z vlastnej skusenosti alebo ti jedna baba na trhu povedala?
Ja mam doma dve EL71 a baterka v pohodke vydrzi dva dni pri normalnom pouzivani(hovory,sms,hudba,a java hry).a pri softe ti staci nahrat posledny firmware a dalej nic neprepalujes pokial si nieco nechces vylepsit a neposeries to.Pri pomere cena/vykon tazko zozenies konkurenciu :wink:
hovorim to asi s pol rocnej vlastnej skusenosti ale nechajme to uz radsej tak siemens is death...SE, NOKIA is live...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

dr.robik napísal:hovorim to asi s pol rocnej vlastnej skusenosti ale nechajme to uz radsej tak siemens is death...SE, NOKIA is live...
no hlavne v tej istej triede ako je Elka :-P lol nenechaj sa vysmiat videl si na predchadzajucich stranach tu WMku ze ? ... sprav to na SE alebo NOKII ... lol Nokia je pre tych ktori beru telefon ako obycajnu konzumnu vec a boja sa prestavit si profil :-) // samozrejmä nehovorime teraz o vecickach z triedy N a E, pripadne starej 9 rade :-) ... A popravde jedine SE ktore sa mi momentalne rata je tak p1i ...
sssugi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sssugi »

mozno si mal spatny kus ty...jedine co je na hovno tak je ze nema radio a poloha konektora ktora je dost nestastna ale uz je aj na niektorych inych modeloch nie siemens :(
Benq123
Novice
Novice

lol

Príspevok od používateľa Benq123 »

takze je to v softwery?? :?
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

tu chybu sposobuje vadny flex (pruzny vodic medzi dvoma vysuvnymi castami telefonu)
chod s tym do servisu vymenia ho
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

dr.robik napísal:hovorim to asi s pol rocnej vlastnej skusenosti ale nechajme to uz radsej tak siemens is death...SE, NOKIA is live...
"dr.robik" ako vidím tak sa značke Siemens a celkovo mobilom nerozumieš.
Podla tvojho názoru usudzujem že si mal Siemens ktorý sa ti kazil a dokázal si sa zmieriť s tým že je to podla teba "šrot" :( ale pokial by si nebol taký zasnený do Nokie a SE tak by si pochopil že takéto chyby su lahko napravitelné.
To že považuješ Siemens a BQS za odpady je tvoj názor, ale chcel by som vidieť ktorá nokia bez OS dokáže spúštať ELFy dá sa patchovať, upravovať grafika a podobne.
Toť moj názor.

A inak späť k tématu.
Tvoju chybu by som videl skôr v tých kontaktoch na displeji,síce vravíš že po zapnutí je to ok ale akonáhle je telefon dlhšie zapnutý tak už to nefunguje.Je to tým že kontakty sa bud samovolne pohnu alebo je tam nejaký ulomený pin...
Pokial by to nebolo konektorom skúsil by som prehrať FirmWare

2 nordkapp_pb: SE sú podla mňa už "dosť" patchovatelné a dajú sa dosť lahko upraviť a dokonca teraz jeden autor vytvroil Bootloader pre ELFy takže sa máme na čo tešiť :wink:
dr.robik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

.:M4jco:. napísal:"dr.robik" ako vidím tak sa značke Siemens a celkovo mobilom nerozumieš.
Podla tvojho názoru usudzujem že si mal Siemens ktorý sa ti kazil a dokázal si sa zmieriť s tým že je to podla teba "šrot" :( ale pokial by si nebol taký zasnený do Nokie a SE tak by si pochopil že takéto chyby su lahko napravitelné.
To že považuješ Siemens a BQS za odpady je tvoj názor, ale chcel by som vidieť ktorá nokia bez OS dokáže spúštať ELFy dá sa patchovať, upravovať grafika a podobne.
Toť moj názor.

A inak späť k tématu.
Tvoju chybu by som videl skôr v tých kontaktoch na displeji,síce vravíš že po zapnutí je to ok ale akonáhle je telefon dlhšie zapnutý tak už to nefunguje.Je to tým že kontakty sa bud samovolne pohnu alebo je tam nejaký ulomený pin...
Pokial by to nebolo konektorom skúsil by som prehrať FirmWare

2 nordkapp_pb: SE sú podla mňa už "dosť" patchovatelné a dajú sa dosť lahko upraviť a dokonca teraz jeden autor vytvroil Bootloader pre ELFy takže sa máme na čo tešiť :wink:
nemam slov 8) :lol:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

majco:
daj viac info ohladom elfov na SE....mam w810 a som ochotny ho podrobit par pokusom..patchov je len zopar a tie uz mam zmaknute :)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

dr.robik: :lol:

Skolacik: tu to máš http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=7604 zatial su iba nejake 4 pretože autor ELFov bol niekde mimo ale teraz sa už vrátil takže pravdepodobne sa to rozbehne :P
dr.robik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

.:M4jco:. napísal:dr.robik: :lol:

Skolacik: tu to máš http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=7604 zatial su iba nejake 4 pretože autor ELFov bol niekde mimo ale teraz sa už vrátil takže pravdepodobne sa to rozbehne :P
ano, ano - Amateur, Amateur............. 8) :lol: :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

dr.robik napísal:ano, ano - Amateur, Amateur............. 8) :lol: :D
ci ko*ot tie tvoje prispevky mi idu pekne na nervy ty pi*a.

sorry za nadavky.
Napísať odpoveď