hovorim to asi s pol rocnej vlastnej skusenosti ale nechajme to uz radsej tak siemens is death...SE, NOKIA is live...sssugi napísal:to hovoris z vlastnej skusenosti alebo ti jedna baba na trhu povedala?
Ja mam doma dve EL71 a baterka v pohodke vydrzi dva dni pri normalnom pouzivani(hovory,sms,hudba,a java hry).a pri softe ti staci nahrat posledny firmware a dalej nic neprepalujes pokial si nieco nechces vylepsit a neposeries to.Pri pomere cena/vykon tazko zozenies konkurenciu
Benq-Siemens EL71
-
dr.robik
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no hlavne v tej istej triede ako je Elkadr.robik napísal:hovorim to asi s pol rocnej vlastnej skusenosti ale nechajme to uz radsej tak siemens is death...SE, NOKIA is live...
-
.:M4jco:.
Medium Star
"dr.robik" ako vidím tak sa značke Siemens a celkovo mobilom nerozumieš.dr.robik napísal:hovorim to asi s pol rocnej vlastnej skusenosti ale nechajme to uz radsej tak siemens is death...SE, NOKIA is live...
Podla tvojho názoru usudzujem že si mal Siemens ktorý sa ti kazil a dokázal si sa zmieriť s tým že je to podla teba "šrot"
To že považuješ Siemens a BQS za odpady je tvoj názor, ale chcel by som vidieť ktorá nokia bez OS dokáže spúštať ELFy dá sa patchovať, upravovať grafika a podobne.
Toť moj názor.
A inak späť k tématu.
Tvoju chybu by som videl skôr v tých kontaktoch na displeji,síce vravíš že po zapnutí je to ok ale akonáhle je telefon dlhšie zapnutý tak už to nefunguje.Je to tým že kontakty sa bud samovolne pohnu alebo je tam nejaký ulomený pin...
Pokial by to nebolo konektorom skúsil by som prehrať FirmWare
2 nordkapp_pb: SE sú podla mňa už "dosť" patchovatelné a dajú sa dosť lahko upraviť a dokonca teraz jeden autor vytvroil Bootloader pre ELFy takže sa máme na čo tešiť
-
dr.robik
Medium Expert
nemam slov.:M4jco:. napísal:"dr.robik" ako vidím tak sa značke Siemens a celkovo mobilom nerozumieš.
Podla tvojho názoru usudzujem že si mal Siemens ktorý sa ti kazil a dokázal si sa zmieriť s tým že je to podla teba "šrot"ale pokial by si nebol taký zasnený do Nokie a SE tak by si pochopil že takéto chyby su lahko napravitelné.
To že považuješ Siemens a BQS za odpady je tvoj názor, ale chcel by som vidieť ktorá nokia bez OS dokáže spúštať ELFy dá sa patchovať, upravovať grafika a podobne.
Toť moj názor.
A inak späť k tématu.
Tvoju chybu by som videl skôr v tých kontaktoch na displeji,síce vravíš že po zapnutí je to ok ale akonáhle je telefon dlhšie zapnutý tak už to nefunguje.Je to tým že kontakty sa bud samovolne pohnu alebo je tam nejaký ulomený pin...
Pokial by to nebolo konektorom skúsil by som prehrať FirmWare
2 nordkapp_pb: SE sú podla mňa už "dosť" patchovatelné a dajú sa dosť lahko upraviť a dokonca teraz jeden autor vytvroil Bootloader pre ELFy takže sa máme na čo tešiť
-
nejakymarko
Addict
-
.:M4jco:.
Medium Star
dr.robik:
Skolacik: tu to máš http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=7604 zatial su iba nejake 4 pretože autor ELFov bol niekde mimo ale teraz sa už vrátil takže pravdepodobne sa to rozbehne
Skolacik: tu to máš http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=7604 zatial su iba nejake 4 pretože autor ELFov bol niekde mimo ale teraz sa už vrátil takže pravdepodobne sa to rozbehne
-
dr.robik
Medium Expert
ano, ano - Amateur, Amateur..............:M4jco:. napísal:dr.robik:![]()