Hľadám ľudí na pomoc pri modelovaní 3D mesta Martin
-
Gyrxiur
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hľadám ľudí na pomoc pri modelovaní 3D mesta Martin
Hľadám ľudí na pomoc pri modelovaní 3D mesta Martin, čo sa detailnosti týka, malo by to byť niečo ako 3D Žilina. Chcem to robiť cez Google Sketchup 6, čiže modelovanie je veľmi jednoduché a program je zadarmo. Samozrejme ide o NEZISKOVÝ projekt. Ak má niekto záujem pomôcť, alebo má prístup k akýmkoľvek materiálom, ktoré by mohli pomôcť (napr. Letecké/Satelitné snímky, mapy, nákresy, fotografie budov použiteľné na textúry alebo čokoľvek podobné týmto veciam), nech sa ozve. Ďakujem...
Píšte sem do témy, alebo na icq 239-333-440, e-mail [email protected], prípadne SS...
Píšte sem do témy, alebo na icq 239-333-440, e-mail [email protected], prípadne SS...
-
Gyrxiur
Expert
re
To by bolo pekne, keby stacil google earth, lenze Martin v nom je jedna velka matlanica
Ale kdesi na cd mam letecke snimky skoro celeho martina, ale nie su aktualne, nie je tam ani tesco... Preto hladam aj ludi, co by vedeli zohnat nejake podklady, inak mozem robit jedine podla fotiek, ako spomenul Shark NX a podla klasickych map, aj ked tam tie domy nie su zaznacene moc presne, chcelo by to aktualne letecke mapy, ale nic take asi nejestvuje, lebo zhruba pred rokom som pisal email na mestsky urad a nic take vraj nemaju, dokonca ani nevedeli, ze existuju tie starsie podklady co mam, a to som dekompiloval z flashu a pospajal cez panorama factory z oficialneho prezentacneho cd mesta Martin... Teraz je novy primator, a zda sa byt OK, skusim mu napisat... (Aj ked asi neuspejem, kedysi som mal tiez jeden projekt v plane, ale potreboval som 3000 Sk a ja nezarabam, tak som obopisal vsetky politicke strany aj prezidenta SR, vacsina sa neozvala, niektori chceli o tom tolko udajov, ze som to sam este nevedel a prezident ma odkazal na ministerstvo skolstva, kde nevedia pouzivat email - neodpisali...)
-
reno23
Guru wannabe
chod na miestny urad na stavebne oddelenie a tam by letecke snimky/mapy mali urcite matCuruj napísal:zohnat tie podklady bude problem asi vsade. som rozmyslal, ze zoberem laserovy meter co mame doma a rucne si pomeram co potrebujemale na strechu nejakej budovy ma asi nepustia
a aby som si len tak behal napr. po TN hrade a meral, tak to uz asi vobec
presny navod som nehladal, lebo zatial som nerobil nejaky model podla skutocnosti. ale asi to najskor bude treba poslat sem a potom sa uvidi co dalej 
edit: dobry navod je priamo u nich ako video tutorial (posledne video)
edit: dobry navod je priamo u nich ako video tutorial (posledne video)