zafarbene oblecenie
zafarbene oblecenie
mam mensi problem na vianoce som dostal mikynu nike cervenej farbi a napis bol biely no lenze po prvom vyprati pustila cervena do napisu a napis je teraz ruzovi vie niekto o neakom sposobe ako to vybielit (hlavne bezpecne )
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Urcite. Priatelka obcas pracuje v jednej predajni znackovych veci. Ide o to, co napisal Key5ers0ze. Proste zafarbene veci nesmu zobrat na reklamaciu. Zakaznik nema ako dokazat, ze ich vypral podla doporucenia - spravne. Malokde Ti taku reklamaciu uznaju. A ak neuznaju, tak ani SOIka ani nikto iny Ti nepomoze. Ale tak mozno za pokus to stoji, ako sa to stalo Tebe. Mala si stastie, ber to tak.bolek napísal:k6: Určite? Teta bola tak reklamovať značkovú mikinu a vyreklamovala.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
bolek
Guru
Proste prišla a povedala, že kúpi značkovú mikinu nie najlacnejšiu a hneď po prvom použití ju vyskúšala oprať a zafarbila jedna časť druhú. Tak jej to bez problémov zobrali. Ale asi treba mať šťastie a možno to závisí od konkrétnej firmy.Key5ers0ze napísal:no ano ak dodrzala to co je napisane(tie pokyny pri prani)tak mozno aj ked nechapem ako im to dokazala..co konkretne reklamovala?
Inak, pokiaľ máte nejaké tmavšie oblečenie, buď čisto jednej farby alebo viacfarebné, odporúča sa ho dať vyplákať v octovej vode, to stabilizuje farby, aby nepúšťali a nebledli.
Re: zafarbene oblecenie
Myslím že sa to dá.Úzkym štetcom na maľovanie ponatieraj nápis savom.Hneď keď to vybledne tak celú vypláchaj vo vode.Ale nesmieš mimo na červenú lebo vybledne aj tá.Ale až keď ju skúsiš reklamovať.
No uz odvtedy presli viac ako 2 roky, takze reklamacia neprichadza do uvahy 
A ja mám práve dnes taký problém tieš so zafarbením ale taký trošku naopak.Farbím si farbím ryfle tmavomodrou farbou a z čista jasna z vešiaku nad vaňou mi zrovna do toho kýbla s farbou spadla moja práve opratá čistučká červená šiltovka.A je po nej.Ani odfarbovač nezabral.Teraz je fialovo flakatá.Už mi nič iné nezostáva len ju dať na čierno.Fňuk
Mne sa stala podobna vec, ze sa mi na topankach zafarbili biele pasiky na modro (od topanok) a kupil som si nejake bielidlo, ale pise tam ze treba to rozrobit vo vode a oblecenie ponorit do tej vody ale bojim sa ze ked tam ponorim cele topanky tak ze mi vytaha vsetko, alebo sa mylim?
-
hojko
Site Admin
M&M: Take bielidlo je trebars Savo, maju bielidlo na oblecenie. Napriklad ak ma zena biele nohavice a trebars sa jej spravili flaky od kozeneho opasku, tak sa to da spravit ako pises. Teda ponorit do vody, trosku Sava podla odmerky a postupu co je na obale, nechat posobit a potom oprat. Otazne je, ze co to spravi pri viacfarebnych topankach, ale myslim si, ze to pusti vsetky farby. Mozno by som to riesil tak, ze to skusit toto bielidlo, spongiu, precistit pasiky a umyt vodou. A takto pasik po pasiku.