zafarbene oblecenie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Ronye
Expert
Expert

zafarbene oblecenie

Príspevok od používateľa Ronye »

mam mensi problem na vianoce som dostal mikynu nike cervenej farbi a napis bol biely no lenze po prvom vyprati pustila cervena do napisu a napis je teraz ruzovi vie niekto o neakom sposobe ako to vybielit (hlavne bezpecne )
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze uz nijak. Opral si ju na prilis vysokej teplote a tak mikina pusitla farbu.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lokalne to bohuzial neodfarbis ...
Su jedine prostriedky na Odfarbenie celeho oblecenia ...
Keby si tam dal len napis mal by si vysoku pravdepodobnost ze to bude flakate
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ja len doplnim, ze reklamacia sa na to nevztahuje.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

k6: Určite? Teta bola tak reklamovať značkovú mikinu a vyreklamovala.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

bolek napísal:k6: Určite? Teta bola tak reklamovať značkovú mikinu a vyreklamovala.
no ano ak dodrzala to co je napisane(tie pokyny pri prani)tak mozno aj ked nechapem ako im to dokazala..co konkretne reklamovala?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

bolek napísal:k6: Určite? Teta bola tak reklamovať značkovú mikinu a vyreklamovala.
Urcite. Priatelka obcas pracuje v jednej predajni znackovych veci. Ide o to, co napisal Key5ers0ze. Proste zafarbene veci nesmu zobrat na reklamaciu. Zakaznik nema ako dokazat, ze ich vypral podla doporucenia - spravne. Malokde Ti taku reklamaciu uznaju. A ak neuznaju, tak ani SOIka ani nikto iny Ti nepomoze. Ale tak mozno za pokus to stoji, ako sa to stalo Tebe. Mala si stastie, ber to tak. :)
Ronye
Expert
Expert

no nepral som samozrejme ja :P ale mama pekne som ju spindal ked mi ju ukazala vraj to prala na 30stupnov a nemoze za to ale to je jedno a stalo sa mi to uz druhy krat ked som si pred pol rokom kupil tiez tricko nike a tiez bolo cerveno biele a hadajte co sa snim stalo :roll: no uz si ho radsej von neoblecem
Ronye
Expert
Expert

a nedalo by sa to odstarnit kebyze dam na to savo alebo neake bielidlo co to vitiehne .....predstavujem ci to neako tak ze nanesiem na kefku savo a zacnem cistit ....ci mam len bujnu fantaziu ??? :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

mas velmi bujnu fantaziu :) drviva vacsina mojho oblecenia je nike(a nosim rozne farby-od vymyslu sveta), cely rok som si to pral sam a ani raz sa mi nic nepofarbilo, tak neviem :) bolo to nike-nike alebo to bolo nike? :) :P
Ronye
Expert
Expert

je to normal prave nike
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

je to normal prave nike ktoré púšťa farbu a vzadu má velky napis FAKE
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no skus reklamovat ale neviem, neviem
nabuduce kup take tie papiere: color catcher sa to vola, aspon v IRL. das do pracky a vychyta to pustenu farbu.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Key5ers0ze napísal:no ano ak dodrzala to co je napisane(tie pokyny pri prani)tak mozno aj ked nechapem ako im to dokazala..co konkretne reklamovala?
Proste prišla a povedala, že kúpi značkovú mikinu nie najlacnejšiu a hneď po prvom použití ju vyskúšala oprať a zafarbila jedna časť druhú. Tak jej to bez problémov zobrali. Ale asi treba mať šťastie a možno to závisí od konkrétnej firmy.
Inak, pokiaľ máte nejaké tmavšie oblečenie, buď čisto jednej farby alebo viacfarebné, odporúča sa ho dať vyplákať v octovej vode, to stabilizuje farby, aby nepúšťali a nebledli. :)
Jana4
Novice
Novice

Re: zafarbene oblecenie

Príspevok od používateľa Jana4 »

Myslím že sa to dá.Úzkym štetcom na maľovanie ponatieraj nápis savom.Hneď keď to vybledne tak celú vypláchaj vo vode.Ale nesmieš mimo na červenú lebo vybledne aj tá.Ale až keď ju skúsiš reklamovať.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No uz odvtedy presli viac ako 2 roky, takze reklamacia neprichadza do uvahy :)
Jana4
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jana4 »

A ja mám práve dnes taký problém tieš so zafarbením ale taký trošku naopak.Farbím si farbím ryfle tmavomodrou farbou a z čista jasna z vešiaku nad vaňou mi zrovna do toho kýbla s farbou spadla moja práve opratá čistučká červená šiltovka.A je po nej.Ani odfarbovač nezabral.Teraz je fialovo flakatá.Už mi nič iné nezostáva len ju dať na čierno.Fňuk
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Mne sa stala podobna vec, ze sa mi na topankach zafarbili biele pasiky na modro (od topanok) a kupil som si nejake bielidlo, ale pise tam ze treba to rozrobit vo vode a oblecenie ponorit do tej vody ale bojim sa ze ked tam ponorim cele topanky tak ze mi vytaha vsetko, alebo sa mylim?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

M&M: Take bielidlo je trebars Savo, maju bielidlo na oblecenie. Napriklad ak ma zena biele nohavice a trebars sa jej spravili flaky od kozeneho opasku, tak sa to da spravit ako pises. Teda ponorit do vody, trosku Sava podla odmerky a postupu co je na obale, nechat posobit a potom oprat. Otazne je, ze co to spravi pri viacfarebnych topankach, ale myslim si, ze to pusti vsetky farby. Mozno by som to riesil tak, ze to skusit toto bielidlo, spongiu, precistit pasiky a umyt vodou. A takto pasik po pasiku.
Napísať odpoveď