hmmm, ja nechcem byt zly, ale nebol ten tetovac opity?ciernapuma napísal:nie je nejaké vzdarené foto...
ale lepšie ako nič sa hovorí...
inak to akože tienovanie a škrabance po pazúroch neboli na povodnej predlohe, to bol tetovač moc kreatívny!!! nevadilo by mi to tak, keby sa to dalo vygumovať...
Mate Tattoo?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Začiatok Konca
Professional
Nebuď zlý...to bola len zlá fotka...teda podľa mňa...Key5ers0ze napísal:hmmm, ja nechcem byt zly, ale nebol ten tetovac opity?
K téme:ja nemám tetovanie a zatiaľ ani nechcem mať...možno neskôr..na spôsob http://youtube.com/watch?v=29A0PvfCSk8 ale som mladý a šialený...takže sa nečudujte...
Sranda, rovnaky namet ma aj kamoska, vratane tych skrabancov (ona ich ma v cervenej a pravdupovediac to celkovy dojem z tetovania skor kazi- to je vsak vec vkusu), no na ramene a v podstatne lepsom spracovani (mozno mam z toho tvojho spracovania zvlastny dojem len kvoli nekvalitnej fotke). BTW. to ti robili v tetovacom salone?ciernapuma napísal:nie je nejaké vzdarené foto...
ale lepšie ako nič sa hovorí...
inak to akože tienovanie a škrabance po pazúroch neboli na povodnej predlohe, to bol tetovač moc kreatívny!!! nevadilo by mi to tak, keby sa to dalo vygumovať...
-
ciernapuma
Amateur
nooo mám pocit, že to čo pil nebolo kakaoKey5ers0ze napísal:hmmm, ja nechcem byt zly, ale nebol ten tetovac opity?
ale čo už aj horšie sa stáva.....
to je zlá kerka,aj ked na živo to nie je také hrozné,ale...ZitePunkom napísal:Nebuď zlý...to bola len zlá fotka...teda podľa mňa...
K téme:ja nemám tetovanie a zatiaľ ani nechcem mať...možno neskôr..na spôsob http://youtube.com/watch?v=29A0PvfCSk8 ale som mladý a šialený...takže sa nečudujte...
k dokonalosti to má tak daleko ako ja k modelke
mne pazure nevadia,ale tienovanie tela pumy a hlava je mala...mozno keby som si nechala povodnu velkost predlohy cca 12 cm, bolo by to krajsieShamway napísal:nahodou sa mi to viac paci jak keby tam neboli
no ono to nie je kvalitna praca, je to z tetovacieho studia v BATomasito napísal:Sranda, rovnaky namet ma aj kamoska, vratane tych skrabancov (ona ich ma v cervenej a pravdupovediac to celkovy dojem z tetovania skor kazi- to je vsak vec vkusu), no na ramene a v podstatne lepsom spracovani (mozno mam z toho tvojho spracovania zvlastny dojem len kvoli nekvalitnej fotke). BTW. to ti robili v tetovacom salone?
mangelovi som dala robit v BB a kvalitou je 100x lepsie ako moje..
ale co už ako bystricky tetovac povedal az s tretim tetovanim bol spokojny..
to nove co si chcem dat si dam robit chalanovi, ktoreho robotu som videla na kamoskach..
takze viem co mozem od neho cakat..
no co uz.pred 4 rokmi nebola taka ponuka salonov ani nebolo tolko toho na nete ako teraz
Počujte, kto to chcel ten text z latinčiny? V tých domácich úlohách je toho toľko, že ma to až znechucuje to tam hľadať
Nie žeby som bola nejaký borec, ale keď to nie je vystrihnuté z Cézarovho životopisu alebo inej brutálnej listiny, možno by som vedela pomôcť aspoň trochu... Keď už sa s ňou toľko trápim
Nie žeby som bola nejaký borec, ale keď to nie je vystrihnuté z Cézarovho životopisu alebo inej brutálnej listiny, možno by som vedela pomôcť aspoň trochu... Keď už sa s ňou toľko trápim
To si ma teraz dostal pretoze uz dlhsiu dobu rozmyslam tiez nad vacsim obrazkom archaniela na chrbat. Akurat ze si to predstavujem inak, chcem aby bol zobrazeny od zadu s rozprestretymi kridlami (tie by zakryvali oblast lopatiek). Keby som nasiel niekoho kto by mi to nakreslil tak by som nevahal ani minutu a dam si to vytetovat. Akurat ze som zatial nikoho kto by vedel take veci detailne kreslit a mal by na to cas nenasiel. Predsa len ak to chcem na cely zivot, chcem to mat presne tak ako si to predstavujem.Enduro3333 napísal:Mam cez pol chrbta Archaniela... obrazok dodam....
Edit/// moje tattoo
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
Jazvenie nieje zas také netradičné. su aj dalsie metódy, vypaľovanie napríklad. Ale ja osobne by som si to teda nedal. A takto vo veľkom som sa tým ešte teda nestretol.
K netradičným praktikám, skuste si vyhľadať rozrezavanie jazyka "na štrkáča"-fuj. Alebo implantáty, videl som chlapika čo vyzeral totalne jak mimozemšťan, mal implantat na čele...alebo do penisu si dávajú guľôčky pod kožu.....
K netradičným praktikám, skuste si vyhľadať rozrezavanie jazyka "na štrkáča"-fuj. Alebo implantáty, videl som chlapika čo vyzeral totalne jak mimozemšťan, mal implantat na čele...alebo do penisu si dávajú guľôčky pod kožu.....
-
Začiatok Konca
Professional
Ten jazyk som videl...a ževraj,to bolo v TV,dá sa naučiť hýbať oboma časťami rôznymi smermi...na čele implantát..Sepiroth napísal:Jazvenie nieje zas také netradičné. su aj dalsie metódy, vypaľovanie napríklad. Ale ja osobne by som si to teda nedal. A takto vo veľkom som sa tým ešte teda nestretol.
-
Enduro3333
Medium Professional
TO vies ja som mal kamošku čo chodila na umelecku skolu tak som sa s nou dohodol ze či mi to nenakrasli povedal som jej svoju predstavu ona mi ukazala svoje načrty k tomu a uz sa len dalej postupne postupovalo ....ale ked to chces mat krydla cez lopatky tak sa tes na poriadnu davku bolesti .. lebo to jedno moje kridlo /to velke / ide cez lopatku na rebra a je hodne detailne wer mi iba to kridlo mi robil 2a pol hodiny a to bolo to najhorsie ....Gangy napísal:To si ma teraz dostal pretoze uz dlhsiu dobu rozmyslam tiez nad vacsim obrazkom archaniela na chrbat. Akurat ze si to predstavujem inak, chcem aby bol zobrazeny od zadu s rozprestretymi kridlami (tie by zakryvali oblast lopatiek). Keby som nasiel niekoho kto by mi to nakreslil tak by som nevahal ani minutu a dam si to vytetovat. Akurat ze som zatial nikoho kto by vedel take veci detailne kreslit a mal by na to cas nenasiel. Predsa len ak to chcem na cely zivot, chcem to mat presne tak ako si to predstavujem.
-
Začiatok Konca
Professional
hoď foto...Enduro3333 napísal:TO vies ja som mal kamošku čo chodila na umelecku skolu tak som sa s nou dohodol ze či mi to nenakrasli povedal som jej svoju predstavu ona mi ukazala svoje načrty k tomu a uz sa len dalej postupne postupovalo ....ale ked to chces mat krydla cez lopatky tak sa tes na poriadnu davku bolesti .. lebo to jedno moje kridlo /to velke / ide cez lopatku na rebra a je hodne detailne wer mi iba to kridlo mi robil 2a pol hodiny a to bolo to najhorsie ....
//edit:a môžeš mi ju ukázať?...bo ju nejak nevidím...jeho archanjela
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=604733#604733ZitePunkom napísal://edit:a môžeš mi ju ukázať?...bo ju nejak nevidím...jeho archanjela