Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ciernapuma napísal:nie je nejaké vzdarené foto...
ale lepšie ako nič sa hovorí...
inak to akože tienovanie a škrabance po pazúroch neboli na povodnej predlohe, to bol tetovač moc kreatívny!!! nevadilo by mi to tak, keby sa to dalo vygumovať...
hmmm, ja nechcem byt zly, ale nebol ten tetovac opity? :cry:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Key5ers0ze napísal:hmmm, ja nechcem byt zly, ale nebol ten tetovac opity? :cry:
Nebuď zlý...to bola len zlá fotka...teda podľa mňa...

K téme:ja nemám tetovanie a zatiaľ ani nechcem mať...možno neskôr..na spôsob http://youtube.com/watch?v=29A0PvfCSk8 ale som mladý a šialený...takže sa nečudujte... :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

inak to akože tienovanie a škrabance po pazúroch neboli na povodnej predlohe, to bol tetovač moc kreatívny!!! nevadilo by mi to tak, keby sa to dalo vygumovať...
nahodou sa mi to viac paci jak keby tam neboli :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sranda, rovnaky namet ma aj kamoska, vratane tych skrabancov (ona ich ma v cervenej a pravdupovediac to celkovy dojem z tetovania skor kazi- to je vsak vec vkusu), no na ramene a v podstatne lepsom spracovani (mozno mam z toho tvojho spracovania zvlastny dojem len kvoli nekvalitnej fotke). BTW. to ti robili v tetovacom salone?
ciernapuma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ciernapuma »

Key5ers0ze napísal:hmmm, ja nechcem byt zly, ale nebol ten tetovac opity? :cry:
nooo mám pocit, že to čo pil nebolo kakao :D

ale čo už aj horšie sa stáva.....
ZitePunkom napísal:Nebuď zlý...to bola len zlá fotka...teda podľa mňa...

K téme:ja nemám tetovanie a zatiaľ ani nechcem mať...možno neskôr..na spôsob http://youtube.com/watch?v=29A0PvfCSk8 ale som mladý a šialený...takže sa nečudujte... :)
to je zlá kerka,aj ked na živo to nie je také hrozné,ale...
k dokonalosti to má tak daleko ako ja k modelke :lol:
Shamway napísal:nahodou sa mi to viac paci jak keby tam neboli :)
mne pazure nevadia,ale tienovanie tela pumy a hlava je mala...mozno keby som si nechala povodnu velkost predlohy cca 12 cm, bolo by to krajsie
Tomasito napísal:Sranda, rovnaky namet ma aj kamoska, vratane tych skrabancov (ona ich ma v cervenej a pravdupovediac to celkovy dojem z tetovania skor kazi- to je vsak vec vkusu), no na ramene a v podstatne lepsom spracovani (mozno mam z toho tvojho spracovania zvlastny dojem len kvoli nekvalitnej fotke). BTW. to ti robili v tetovacom salone?
no ono to nie je kvalitna praca, je to z tetovacieho studia v BA
mangelovi som dala robit v BB a kvalitou je 100x lepsie ako moje..
ale co už ako bystricky tetovac povedal az s tretim tetovanim bol spokojny..
to nove co si chcem dat si dam robit chalanovi, ktoreho robotu som videla na kamoskach..
takze viem co mozem od neho cakat..
no co uz.pred 4 rokmi nebola taka ponuka salonov ani nebolo tolko toho na nete ako teraz
Aradia
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Aradia »

Počujte, kto to chcel ten text z latinčiny? V tých domácich úlohách je toho toľko, že ma to až znechucuje to tam hľadať :-)
Nie žeby som bola nejaký borec, ale keď to nie je vystrihnuté z Cézarovho životopisu alebo inej brutálnej listiny, možno by som vedela pomôcť aspoň trochu... Keď už sa s ňou toľko trápim :-)
chill.yy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chill.yy »

njeee,..ale urcite cem mat...hviezdicky take peqnuckeee :) a ete malinke srdiecko na malicek :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja chcem niečo na tento štýl:
Prílohy
chppoer_tattoo.jpg
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Enduro3333 napísal:Mam cez pol chrbta Archaniela... obrazok dodam....

Edit/// moje tattoo
To si ma teraz dostal pretoze uz dlhsiu dobu rozmyslam tiez nad vacsim obrazkom archaniela na chrbat. Akurat ze si to predstavujem inak, chcem aby bol zobrazeny od zadu s rozprestretymi kridlami (tie by zakryvali oblast lopatiek). Keby som nasiel niekoho kto by mi to nakreslil tak by som nevahal ani minutu a dam si to vytetovat. Akurat ze som zatial nikoho kto by vedel take veci detailne kreslit a mal by na to cas nenasiel. Predsa len ak to chcem na cely zivot, chcem to mat presne tak ako si to predstavujem.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Opak napísal:ja chcem niečo na tento štýl:
No,tak to je fakt super...lenže celý dojem robí aj típkovo vyšportované telo a pozadie...+ neviem,ako vyzeráš ty... :wink: nechcem ťa odhovárať...len poradiť..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Opak napísal:ja chcem niečo na tento štýl:
ma to tam dorobene kompom, v reale by to tak dobre asi nevyzeralo
Začiatok Konca
Professional
Professional

:D fuj...veď to nieje normálne...konečný efekt bol pekný,ale aké to muselo byť na dotyk...a ten proces hojenia... :aasmile10: :roll:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Jazvenie nieje zas také netradičné. su aj dalsie metódy, vypaľovanie napríklad. Ale ja osobne by som si to teda nedal. A takto vo veľkom som sa tým ešte teda nestretol.
K netradičným praktikám, skuste si vyhľadať rozrezavanie jazyka "na štrkáča"-fuj. Alebo implantáty, videl som chlapika čo vyzeral totalne jak mimozemšťan, mal implantat na čele...alebo do penisu si dávajú guľôčky pod kožu.....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Sepiroth napísal:Jazvenie nieje zas také netradičné. su aj dalsie metódy, vypaľovanie napríklad. Ale ja osobne by som si to teda nedal. A takto vo veľkom som sa tým ešte teda nestretol.
K netradičným praktikám, skuste si vyhľadať rozrezavanie jazyka "na štrkáča"-fuj. Alebo implantáty, videl som chlapika čo vyzeral totalne jak mimozemšťan, mal implantat na čele...alebo do penisu si dávajú guľôčky pod kožu.....
Ten jazyk som videl...a ževraj,to bolo v TV,dá sa naučiť hýbať oboma časťami rôznymi smermi...na čele implantát.. :hehe: trupík...Tie gulôčky... :hehe: aby ho mal riadne vrubkovaný...ale musí hrkať jak drobné.. :D (sry za OT)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

axXis napísal:ma to tam dorobene kompom, v reale by to tak dobre asi nevyzeralo
tak to som zbadal aj ja ale niečo podobné by som si raz chcel dať
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Gangy napísal:To si ma teraz dostal pretoze uz dlhsiu dobu rozmyslam tiez nad vacsim obrazkom archaniela na chrbat. Akurat ze si to predstavujem inak, chcem aby bol zobrazeny od zadu s rozprestretymi kridlami (tie by zakryvali oblast lopatiek). Keby som nasiel niekoho kto by mi to nakreslil tak by som nevahal ani minutu a dam si to vytetovat. Akurat ze som zatial nikoho kto by vedel take veci detailne kreslit a mal by na to cas nenasiel. Predsa len ak to chcem na cely zivot, chcem to mat presne tak ako si to predstavujem.
TO vies ja som mal kamošku čo chodila na umelecku skolu tak som sa s nou dohodol ze či mi to nenakrasli povedal som jej svoju predstavu ona mi ukazala svoje načrty k tomu a uz sa len dalej postupne postupovalo ....ale ked to chces mat krydla cez lopatky tak sa tes na poriadnu davku bolesti .. lebo to jedno moje kridlo /to velke / ide cez lopatku na rebra a je hodne detailne wer mi iba to kridlo mi robil 2a pol hodiny a to bolo to najhorsie ....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Enduro3333 napísal:TO vies ja som mal kamošku čo chodila na umelecku skolu tak som sa s nou dohodol ze či mi to nenakrasli povedal som jej svoju predstavu ona mi ukazala svoje načrty k tomu a uz sa len dalej postupne postupovalo ....ale ked to chces mat krydla cez lopatky tak sa tes na poriadnu davku bolesti .. lebo to jedno moje kridlo /to velke / ide cez lopatku na rebra a je hodne detailne wer mi iba to kridlo mi robil 2a pol hodiny a to bolo to najhorsie ....
hoď foto...

//edit:a môžeš mi ju ukázať?...bo ju nejak nevidím...jeho archanjela :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

listuj dozadu :wink:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

steve-o ma najlepsiu :D
no a aj ja by som v buducnosti nieco chcel...bude nieco vacsie na chrbat alebo na ruku...
Prílohy
82974b9d-ba84-40a7-960b-cff13d98b57b_large-profile.jpg
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ZitePunkom napísal://edit:a môžeš mi ju ukázať?...bo ju nejak nevidím...jeho archanjela :)
- http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=604733#604733
Napísať odpoveď