Stavkovanie
ja chodim na strelcov do TipsportkyIceman888 napísal:a daju sa strelci tipovat aj niekde inde ak vo Fortune??
vybral som zlekobalt napísal:uz 9 zapasov, sak ja som ho dal dneska 4. alebo 5. krat
vo fortune kurz na Ovechkina 1.85 mozem z vysoka je*at, navyse hraju proti Coloradu aj ked podla mna doma ten gol dneska ovechkin streli
Getzlaf bol 9 zapasov bez golu a v poslednych 5 zapasoch dal 4 goly, teraz skoroval 2 zapasy po sebe, neviem ci si dobre vybral
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
už 10kobalt napísal:uz 9 zapasov ...
/btw prečo sem už neprispieva so svojimi tipmi pán Site Admin
Z jedného fora o tipovaní.
Rozhodl jsem se Vás všechny informovat o praktikách prodejce fixedu,který neustále mění nick(naposled cantul).Vzhledem k tomu,že já mu naletěl a nechci aby někdo opakoval mou chybu popíšu jak to bylo v mém případě úterý 8.1.
zavolal jsem ne uvedené číslo.Dotyčný požadoval za dva tipy 4.000,-.Vklad na účet v bance nebo telechanci.Zaplatil jsem a dostal následující tipy Esbjerg-Fredrikshav 2,Frisk-Stormamar 1,oboje první třetina.A přichází první varování: neposlal email že to vsadil i on jak avizuje.Zapnu livko a co nevidím Esbj 2:0,volám jak je to možné.A pozor druhé varování: řekl mě že sleduje dánské livko kde je stav 2:2 a jsou dvě minuty do konce. Po skončení třetiny volám a už nebere telefon.Na druhý den po několika pokusech zvedl telefon(zřejmě už si vymazal moje číslo)mě řekl že neví proč to nevyšlo a že to měl sám vsazeno za dvěstě tisíc.(podívejte na předcházející vklady) Peníze samo vrátit nechce.Zkusit se má všechno a mě ta zkouška stála i s vkladem 10.000,-Kč. Říkáte si to je ale vůl.Ano jsem a aby jste nebyli stejní tak to zde píšu.Jak nahradit ztrátu nevím ale jedno vím jistě léčba zabrala.A proto tebe prodavači mám vzkaz. Kamarád z kriminálky už podle č.ú. a telefonu zjišťuje tvou totožnost a adresu.Pokud do deseti dnů nepřevedeš 4.000,- na číslo účtu které máš v obálce cantul tak na tobě budou tři doktoři dělat týden přesčas to ti slibuji.
Omlouvám se za zabrané místo.
V poslednej dobe sa to na roznych stavkarskych strankach rozbehlo s ludmi co ponukaju na predaj fixedy. Pokial to nieje je platena internetova stranka, ktorí je niekym overená nerobte to. Títo ludia spamuju a poseilaju to pod roznymi nickmi, často pripoja k prispevku aj mnoho tiketo na ukážku.
Rozhodl jsem se Vás všechny informovat o praktikách prodejce fixedu,který neustále mění nick(naposled cantul).Vzhledem k tomu,že já mu naletěl a nechci aby někdo opakoval mou chybu popíšu jak to bylo v mém případě úterý 8.1.
zavolal jsem ne uvedené číslo.Dotyčný požadoval za dva tipy 4.000,-.Vklad na účet v bance nebo telechanci.Zaplatil jsem a dostal následující tipy Esbjerg-Fredrikshav 2,Frisk-Stormamar 1,oboje první třetina.A přichází první varování: neposlal email že to vsadil i on jak avizuje.Zapnu livko a co nevidím Esbj 2:0,volám jak je to možné.A pozor druhé varování: řekl mě že sleduje dánské livko kde je stav 2:2 a jsou dvě minuty do konce. Po skončení třetiny volám a už nebere telefon.Na druhý den po několika pokusech zvedl telefon(zřejmě už si vymazal moje číslo)mě řekl že neví proč to nevyšlo a že to měl sám vsazeno za dvěstě tisíc.(podívejte na předcházející vklady) Peníze samo vrátit nechce.Zkusit se má všechno a mě ta zkouška stála i s vkladem 10.000,-Kč. Říkáte si to je ale vůl.Ano jsem a aby jste nebyli stejní tak to zde píšu.Jak nahradit ztrátu nevím ale jedno vím jistě léčba zabrala.A proto tebe prodavači mám vzkaz. Kamarád z kriminálky už podle č.ú. a telefonu zjišťuje tvou totožnost a adresu.Pokud do deseti dnů nepřevedeš 4.000,- na číslo účtu které máš v obálce cantul tak na tobě budou tři doktoři dělat týden přesčas to ti slibuji.
Omlouvám se za zabrané místo.
V poslednej dobe sa to na roznych stavkarskych strankach rozbehlo s ludmi co ponukaju na predaj fixedy. Pokial to nieje je platena internetova stranka, ktorí je niekym overená nerobte to. Títo ludia spamuju a poseilaju to pod roznymi nickmi, často pripoja k prispevku aj mnoho tiketo na ukážku.
moje slovadeblasco napísal:ja stavkujem pre zabavu
nie kvoli "zivnosti"
preto mi mozu ponukat akekolvek tipynedam im zan ani korunu
ak to pokaslem chcem to byt ja, ak mam vyhrat, o5 to chcem byt iba ja!
matko:
keby som mal neake peniaze na ucte tak pojdem dat podobne zapasy ale tak nemam tak nic z toho
ja sa sem - tam pytam Hojka akych ma v plane dat strelcov , ale tiez tipujem len pre zabavu , toto mam teraz na vikendFilipito napísal:moje slova
10 Arsenal-Birmingham 1
16 Manch.Utd.-Newcastle 1
64 Lyon-Toulouse 1
270 Olympiakos-Panathinaikos 1
265 AEK Atény-Veira 1
122 Barcelona-R.Murcia 1
125 Levante-Real Madrid 2
185 FC Porto-Braga 1
89 Siena-Inter Milano 2
287 Fenerbahce-Buyuksehir 1
Jeeeej ..pekna blbost takto z rana..
kazdy chce len peniaze ...
ak som sa vas dotkol tak pardon ale tiez som tipoval
//vyzera ze som sa dotkol. To niesu dristy o nicom ...pre zabavu sa ludia zbavuju penazi pri jukeboxe a nie v stavkovej ...takymito frazami zakryvas akurat to ze v stavkach nemas stastie tak si das do hlavy ze to robis pre zabavu ... "BUM" klinec po hlavicke
kazdy chce len peniaze ...
ak som sa vas dotkol tak pardon ale tiez som tipoval
//vyzera ze som sa dotkol. To niesu dristy o nicom ...pre zabavu sa ludia zbavuju penazi pri jukeboxe a nie v stavkovej ...takymito frazami zakryvas akurat to ze v stavkach nemas stastie tak si das do hlavy ze to robis pre zabavu ... "BUM" klinec po hlavicke
-
ledenaster
Medium Professional
No ty lolo videl si kto dal goly?ledenaster napísal:a o 2 dni budes pisat
Jokinen - 7 zapasov bez golu
Thornton - 13 zapasov bez golu
Stastny - 11 zapasov bez golu
.............no nvm
edit:
mno a este sebe aj tomasemu gratulujem za remizku Columbusu s Nashvillom (skoda ze u mna podane za mensi peniaz
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Thornton gol nedal,nie?http://www.nhl.com/scores/index.htmlbud spencer napísal:No ty lolo videl si kto dal goly?
edit:
mno a este sebe aj tomasemu gratulujem za remizku Columbusu s Nashvillom (skoda ze u mna podane za mensi peniaz)
jedina vec co mi na tikete nevysla
-
DYLYNO
Light Star
http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... a3fc577898
kurz 93,00
skoro ma ... , ked som videl, ze Buffalo dostalo vyrovnavajuci gol minutu pred koncom...
kurz 93,00
skoro ma ... , ked som videl, ze Buffalo dostalo vyrovnavajuci gol minutu pred koncom...
-
Pantagruel
Star
Konecne som trafil, Buffalo - Vancouver - dal som ze padne pod 5 golov, kurz 1.65 
Zacina Australian Open, tak som len tak z haluze podal za 2 EURA...
Nejake tipy na NHLku dneska?
Myslim ze St. Louis porazi Vancouver (2.25) a Minnesota porazi Phoenix (1.9)...
Kód: Vybrať všetko
Grosjean S. - Volandri F. Tip: 1 1,20
Hewitt L. - Darcis S. Tip: 1 1,15
Safin M. - Gulbis E. Tip: 1 1,40
Karlovic I. - Baker J. Tip: 1 1,15
Celkovy kurz : 2.22Myslim ze St. Louis porazi Vancouver (2.25) a Minnesota porazi Phoenix (1.9)...
ty kde podavas ze za 2 eura?Pantagruel napísal:Konecne som trafil, Buffalo - Vancouver - dal som ze padne pod 5 golov, kurz 1.65
Nejake tipy na NHLku dneska?Kód: Vybrať všetko
Grosjean S. - Volandri F. Tip: 1 1,20 Hewitt L. - Darcis S. Tip: 1 1,15 Safin M. - Gulbis E. Tip: 1 1,40 Karlovic I. - Baker J. Tip: 1 1,15 Celkovy kurz : 2.22
Myslim ze St. Louis porazi Vancouver (2.25) a Minnesota porazi Phoenix (1.9)...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe