Vrodeny rasizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale v jednom sa sekla ... na konci co hovori ze Ked Policia stoji pred podnikom a vnutri hajluju o 106 ze preco tam nevkroci ... Mozno sa ich boja a mozno s nimi vnutorne sympatizuju

Ziaden Normalny policajt nevkroci do podniku kde mas 50Nackov ... to je pre neho ista smrt ... jedine co tam pomoze je zasahovka ... Flash + Peper a vymlatit. Inu moznost nemas.
Aj policajt je clovek tak nech od neho teta necaka cin hodny Supermana
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Digital napísal:toto by si mal každý pozrieť
http://www.ceknito.sk/video/105228
teta má velkú pravdu
Teta povie vo videu 10 viet- neda sa jej nic vycitat lebo vlastne tam ani nic nepovie. Je to nazor cloveka ktoremu vadia skinheadi / neonacisti lebo je s nimi v beznom kontakte a chce mat pokojny dochodok. Rovnako ako vadili osobe z jedneho kaliho clanku cigani pretoze boli jeho susedmi . A tiez im na ich vycinanie nikto nic nepovedal. A hovorit o tom "co by bolo keby...."[Keby sme tu neboli a Hitler by nas vyvrazdil tak by nas taketo otazky netrapili cize je irelevantne stazovat sa ze by nas mozno zlikvidoval, dolezite je ze tu stale sme ...] je tiez scestne skor by som sa spytal "a co teraz? " ked nepracujuce etnikum romov poctivo vyciciava slovensku statnu kasu .
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

P3Bo napísal:Teta povie vo videu 10 viet- neda sa jej nic vycitat lebo vlastne tam ani nic nepovie. Je to nazor cloveka ktoremu vadia skinheadi / neonacisti lebo je s nimi v beznom kontakte a chce mat pokojny dochodok. Rovnako ako vadili osobe z jedneho kaliho clanku cigani pretoze boli jeho susedmi . A tiez im na ich vycinanie nikto nic nepovedal. A hovorit o tom "co by bolo keby...."[Keby sme tu neboli a Hitler by nas vyvrazdil tak by nas taketo otazky netrapili cize je irelevantne stazovat sa ze by nas mozno zlikvidoval, dolezite je ze tu stale sme ...] je tiez scestne skor by som sa spytal "a co teraz? " ked nepracujuce etnikum romov poctivo vyciciava slovensku statnu kasu .
lenže je trošku dosť rozdiel medzi brutálnym,masívnym vyvraždovaním ludí bez dovodu a cigánskymi smradlavými susedmi od vedla...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:lenže je trošku dosť rozdiel medzi brutálnym,masívnym vyvraždovaním ludí bez dovodu a cigánskymi smradlavými susedmi od vedla...
Ti nackovia vo videu nikoho masovo nevrazdia , len vykrikuju svoje hesla co babke rusi nocny klud. Tiez by som sa zamyslel nad tym , ze ked uz su neonacisti taky zly preco s nimy tak obrovska masa neneonacistickeho obyvatelstva v niektorych bodoch programu suhlasi . Preco nesuhlasime s romami ale prave s tymito ? Ja sa ich nezastavam ale jej nazor mi pripada az prilis skresleny.

inac v poho digital ja ti tvoj nazor neberiem : )
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Ti nackovia vo videu nikoho masovo nevrazdia , len vykrikuju svoje hesla co babke rusi nocny klud. Tiez by som sa zamyslel nad tym , ze ked uz su neonacisti taky zly preco s nimy tak obrovska masa neneonacistickeho obyvatelstva v niektorych bodoch programu suhlasi . Preco nesuhlasime s romami ale prave s tymito ? Ja sa ich nezastavam ale jej nazor mi pripada az prilis skresleny.

inac v poho digital ja ti tvoj nazor neberiem : )
Ale tam neboli len nackovia dnesnej doby ktorý tam mimochodom kopali nejaku osobu na zemy ale aj ten koncentračný tábor kde ukazovali obete. A mal by som sa zamyslieť že... no lenže to možem povedať aj já tebe že mal by si sa zamyslieť nad tým , ked už sú cigáni taký zlý prečo majú asi najrytmickejšiu hudbu nasvete, prečo majú všetci v sebe kusok hudby, prečo sa pár znich prebojovalo aj do slovenského či dokonca celosvetového showbiznisu ? To nedokazal ani jeden nácek ? cigáni v minulosti zakladali koncentračné tábory a vraždili tam všetkých odlišných ? asi ťažko... tymto nehovorim že mam nejak rád ciganov ale určite radšej než neonacistov
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital tiez som nasiel par raisticky veci a tie su dokonca aktualne. napr.
Nejake citaty z Talmudu:
Židé jsou nazýváni lidmi, Nežidé jimi nazýváni nejsou, nýbrž pouhým dobytkem.“ – (Kerithuth 6b page 78, Jebhammoth 61a)

„Nežidé byli stvořeni, aby sloužili Židům jako otroci.“ – (Midrasch Talpioth 225)

„Nežidům je třeba se vyhýbat jako všemu nečistému, například jako neštovicím, vepřům a lejnu.“ (Orach Chaiim 57, 6a)

„Soužití Nežidů je jako soužití oslů.“ – (Kethuboth 3b)

„Porodnost nežidů musí být masivně potlačována.“ – (Zohar II, 4b)

„Všude, kam (Židé) přijdou, budou knížaty.“ – (Sanhedrin 104a)

„Já (Jahve) vás (Židy) činím praotcem národů, činím vás vyvolenými mezi národy, činím vás králi nad národy, činím vás milovanými mezi národy, činím vás nejlepšími mezi národy, činím vás nejdůvěryhodnějšími mezi národy.“ – (Schabbat 105a)

„Židé se vždy musí snažit oklamat nežidy.“ – (Zohar I, 168a)

„Každému Židovi je dovoleno používat lež a křivou přísahu, aby přivodil Nežidovi zkázu.“ – (Babha Kama 113a)

„Majetek gójů je jako majetek bez pána, a každý (Žid), který se jej zmocní, se stává jeho vlastníkem.“ – (Talmud IV/3/54b)

„V čase Mesiáše se všichni (Nežidé) stanou otroky Židů.“ – (Erubin 43b)

Alebo tiez zaujimave clanky:
http://www.vzdelavaci-institut.com/_fil ... &Itemid=56
http://www.vzdelavaci-institut.com/_fil ... 8&Itemid=1
http://www.hojko.com/komunizmus-zidovsk ... 54-75.html

Nechcem teraz vyzerat ze obhajujem jedno zlo druhym, ale k zidovskemu rasizmu ktory je momentalne aktualnejsi a zavaznejsi z politickeho pohladu lebo maju koniec koncov ovela vacsiu moc ako nejaky poulicny chuligani a neonacisti sa vobec nevyjadrujes. Ja sa pytam preco?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

prečo ? lebo mi nezasahujú do života , nijak ma neovplivnili a určite ani teba nie a takeho človeka ani nepoznaš/m , ich predkovia mi nepovraždili predkov , nevypisujú nám po domoch hakové kríže , ich deti sa nezgrupujú a nevyčínajú večer po uliciach a nebijú ludí ktorý sa chcú zabaviť, nebijú ludí ktorý ktorý sú homosexualy alebo inej farby , nebijú pouličných predavačov a bezdomovcov do hlavy(rusko) , nenatáčajú videá jak obesujú ludí , nehajlujú po podnikoch , nevšimol som si že by slovenský židi pri sebe nosievali nože , kaseri , strelne zbrane, nevšimol som si nejake rasové aktivity ... mohol by som ti tu toho este velmi vela napisať

A tie roky ? ebem ti celych 1900 rokov dozadu , nájdi mi niečo čo mi viac povie ako nejaky muhamad mastafa co inhaloval ihlicie s vodnej fajky ... nejake fakty že židia su horši než nacisti
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal: ... nejake fakty že židia su horši než nacisti
Keby si bol palestincan hovoril by si nieco ine
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Keby si bol palestincan hovoril by si nieco ine
lenže som slovák a nie palestínčan...ale aj tak tie fakty by som poprosil ,jak vyčínajú židia a čo porobili v minulosti , ake tabory mali atd... to by ma velmi zaujmalo
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:lenže som slovák a nie palestínčan
Ak by sme to teda takto brali tak ti moze byt jedno ze zabijali zidov kedze zid nie si .
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Ak by sme to teda takto brali tak ti moze byt jedno ze zabijali zidov kedze zid nie si .
Tak zle som sa vyjadril , neni mi to jedno... berem spať.. ale tie fakty
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tu mas 20 stran faktov enjoy ; )

nechcel som vytrhavat z kontextu preto som dal celu temu bude ti trvat zopar hodin asi kym precitas ale velmi sa to oplati
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ano to som čítal ale tie fakty ma nikdy nepresvedčili otom že su horší než nacisti ktorý sú v tejto dobe ovela viditelnejší ako židia... ale aj keby... to akože sa má nacizmus nechať na pokoji zato že je tu "rozšírenejší" sionizmus ? trhal by som za taketo slova...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Ano to som čítal ale tie fakty ma nikdy nepresvedčili otom že su horší než nacisti ktorý sú v tejto dobe ovela viditelnejší ako židia... ale aj keby... to akože sa má nacizmus nechať na pokoji zato že je tu "rozšírenejší" sionizmus ? trhal by som za taketo slova...
Tebe je to ze vylikvidovali do posledneho obyvatela palestinsku dedinu menej ako ked to spravi nacista ? To ze kazdy den vidis v telke ako izraelske tanky zaberaju meter po metry palestinsku podu menej ako keby to robil nacista ? Ze izraelci odpaluju rakety na palestincanov menej ako ked to robi nacista ? Nie su o nic lepsi nez nackovia .

Ver mi digital vygumovana vyholena hlava tvoj zivot neovplyvni maximalne ti vybije par zubov zatial co clovek za pracovnym stolom kazdy den pracujuci s akciami na svetovych trhoch z teba dokaze spravit nulu behom par sekund a ako bezdakovi ti bude horsie ako bezzubemu.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Tebe je to ze vylikvidovali do posledneho obyvatela palestinsku dedinu menej ako ked to spravi nacista ? To ze kazdy den vidis v telke ako izraelske tanky zaberaju meter po metry palestinsku podu menej ako keby to robil nacista ? Ze izraelci odpaluju rakety na palestincanov menej ako ked to robi nacista ? Nie su o nic lepsi nez nackovia .

Ver mi digital vygumovana vyholena hlava tvoj zivot neovplyvni maximalne ti vybije par zubov zatial co clovek za pracovnym stolom kazdy den pracujuci s akciami na svetovych trhoch z teba dokaze spravit nulu behom par sekund a ako bezdakovi ti bude horsie ako bezzubemu.
ok , nejako si umna vyrovnal stav tychto dvoch strán... máš pravdu , ale nemám rád ked niekto sa bráni slovami že šak židia robia to a to a do tých sa nestaras.. to neni ospravedlnenie nacistov, nechapem prečo to vobec niekto vytiahne vždy , ved zlu treba zabranovat a nie ospravedlniť ho činmi iných a nechať to tak ... (to nemyslim na teba pebo)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Digital vezmi si to tak ze to co vidis na ulici niesu nackovia. Su to ludia, ktory maju asi niake psychicke alebo dusevne vady a kamarat im povedal ze sa dobre balia baby na holu hlavu, vyzera to drsne a ked k tomu este nenavidis zidov, o ktorych si len cital na nete tak si este vacsi sef ;) Ja nemam rad takych ludi ale nedaju sa nazvat nacistami... Ked som bol na spomienke na 60. vbyrocie narodenia Dr.Tisu taky tam boli asi traja, zvysok dokaze len chodit po meste zazerat na ludi a vykrikovat ze arbeit macht frei... aj to ked poriadne vyslovia tak je zazrak. Aj tunajsi ostrielany diskuteri ak boli na jednom narodnom zhormazdeni ci za Ludovita Stura, Andreja Hlinku alebo Cyrila a Metoda tak fakt newiem. Ber to tak ze ako je v mode nosit ruzove tricka co vobec nechapem.. takisto je v mode byt kvazi "nacek". Ja osobne proti Zidom nic nemam moj ucitel gitari je zid, a nema vilu zo zlata, ani neovlada svet na svetovej burze...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

P3Bo napísal:... vyholena hlava tvoj zivot neovplyvni maximalne ti vybije par zubov ...
Daniel Tupy?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:ok , nejako si umna vyrovnal stav tychto dvoch strán... máš pravdu , ale nemám rád ked niekto sa bráni slovami že šak židia robia to a to a do tých sa nestaras.. to neni ospravedlnenie nacistov, nechapem prečo to vobec niekto vytiahne vždy , ved zlu treba zabranovat a nie ospravedlniť ho činmi iných a nechať to tak ... (to nemyslim na teba pebo)
Ide skorej o tvoj dvojity meter.
Digital napísal:Ano to som čítal ale tie fakty ma nikdy nepresvedčili otom že su horší než nacisti ktorý sú v tejto dobe ovela viditelnejší ako židia... ale aj keby... to akože sa má nacizmus nechať na pokoji zato že je tu "rozšírenejší" sionizmus ?
Tak si asi necital poriadne. Zidia maju nasvedomi komunizmus ktoreho vycinanie len za Stalinovej ery presahovalo 25 milionov obeti. http://www.hojko.com/komunizmus-zidovsk ... 74454.html
Zidom sa dokonca podaril taky skvost ako je financovanie toho tvojho strasneho nacizmu.
http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=2312
http://www.matrix-2001.cz/prispevky/pro ... on_001.htm
http://www.pozorovatel.sk/archiv/druha_ ... coval.html
A to neratam zlociny ktore pachaju v palestine atd.

A ked ti nestacia fakty v teme sionizmus mozes kuknut aj toto
Loby I.
Loby II.
Loby III.
Digital napísal:ok , nejako si umna vyrovnal stav tychto dvoch strán... máš pravdu , ale nemám rád ked niekto sa bráni slovami že šak židia robia to a to a do tých sa nestaras.. to neni ospravedlnenie nacistov, nechapem prečo to vobec niekto vytiahne vždy , ved zlu treba zabranovat a nie ospravedlniť ho činmi iných a nechať to tak ... (to nemyslim na teba pebo)
Dobre bojujme proti zlu rasizmu a nenavisti ale zacnime u toho kto ma nejaku moc a nie u nejakych deckach ktore sa sebarealizuju na uliciach.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ze sebarealizuju :smt082
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Dieg0 napísal:Daniel Tupy?
Nikto nedokazal ze Tupeho zabili niaky "nackovia".
Napísať odpoveď