Neviete mi poradit co znamena tat ohlaska banu? Global PUNKBUSTER GUID Ban e44598b9. Nemal som an icheaty, ani nepovolene znaky, nepodvadzal som so zbranami, idme sa pripojit na server a tato hlaska
Shark_360 napísal:Neviete mi poradit co znamena tat ohlaska banu? Global PUNKBUSTER GUID Ban e44598b9. Nemal som an icheaty, ani nepovolene znaky, nepodvadzal som so zbranami, idme sa pripojit na server a tato hlaska
citaj prispevky par stran dozadu bolo to tu rozoberane uz veeelmi vela krat
Shark_360 napísal:Neviete mi poradit co znamena tat ohlaska banu? Global PUNKBUSTER GUID Ban e44598b9. Nemal som an icheaty, ani nepovolene znaky, nepodvadzal som so zbranami, idme sa pripojit na server a tato hlaska
musis zmenit CD key potom ti to pojde, ak ta kickuje punkbuster hned ako sa pripojis na server tak je to CD key
Marek99 napísal:musis zmenit CD key potom ti to pojde, ak ta kickuje punkbuster hned ako sa pripojis na server tak je to CD key
alebo nick alebo IP
ale v jeho pripade CDKEY.. kedze sa tam napajal prvy krat.. i ked mozno aj IP alebo nick ak niekto z jeho IP sa napajal alebo s nickom
mozno troscku lamacka otazka ale .. mam cisla serverov na ktorych by som chcel hrat ale neviem kde ich mam v hre zadat lebo nic tam tajke neni iba sa da pripojit na servery ktore su tam ...ako to mam spravit ? nejak popr. cez konzolu
JonathanDavi napísal:mozno troscku lamacka otazka ale .. mam cisla serverov na ktorych by som chcel hrat ale neviem kde ich mam v hre zadat lebo nic tam tajke neni iba sa da pripojit na servery ktore su tam ...ako to mam spravit ? nejak popr. cez konzolu
/connect IP
napriklad
/connect 88.245.23.8:28960
konzolu zadas tym co je pod ESC
feuer napísal:Chcel by som sa spytat či sa da a ako nastavit na Pc ,aby som mohol hru hrat s Gamepadom(JOYSTICK). Hladal som v nastaveniach ,ale tam to nie je.
naco ty je joistyk ved s klavesnicu a mys je to lepse
cawes all, chcem sa vas spytat potrebujem ten "PunkBuster" na multiplayer? stale ked zapnem multi tak mi vypise ze proste ten soft chyba. A ziaden server mi neide pridam paru do favorits a nic