Urcie mnoho z vas pozna tento subor cviceni...
http://www.karneval.atknet.sk/masaze/pattibetanov.html
Chcem sa opytat, ake mate skusenosti. Ci vam to v niecom pomohlo, ako dlho cvicite, ako pravidelne atd. Prestal som po dlhsej dobe fajcit a rano mavam obcas problemy s dychanim, ale ked si trochu zacvicim, tak to vzdy spolahlivo prejde. Preto hladam cviky, ktore by malo aj prakticky vyznam robit.
5 tibeťanov
pred par rokmi som mal problemy s krizovou chrbticou a potom som vyhrabal kdesi prave toto...tak som s tym zacal...
ale len som to cvicil ako cviky....niesom moc na tie cakrate veci
neskor som sa dozvedel, ze to praktizoval aj rodinny znamy po autonehode a pokial viem, robil to az do smrti pred par mesiacmi (rakovina)...avsak pochvaloval si
viac alebo menej pravidelne som ich cvicil asi rok...potom som akosi prestal...ale problemy s chrbticou som uz davno nemal
myslim, ze za skusku nic nedas...aj ked podla mna, so to len cviky, ako kazde ine
mozno by bolo fajn to skombinovat s nejakou aerobnou cinnostou
ale len som to cvicil ako cviky....niesom moc na tie cakrate veci
neskor som sa dozvedel, ze to praktizoval aj rodinny znamy po autonehode a pokial viem, robil to az do smrti pred par mesiacmi (rakovina)...avsak pochvaloval si
viac alebo menej pravidelne som ich cvicil asi rok...potom som akosi prestal...ale problemy s chrbticou som uz davno nemal
myslim, ze za skusku nic nedas...aj ked podla mna, so to len cviky, ako kazde ine
mozno by bolo fajn to skombinovat s nejakou aerobnou cinnostou
Re: 5 tibeťanov
5 Tibetanov poznam uz velmi dlho a skutocne ich mozem kazdemu len vrelo odporucat! Cviky velmi pomahaju na ohybnost chrbtice a tym aj na celkovu lepsiu kondiciu kazdeho, kto sa tomuto cviceniu pravidelne venuje.k6 napísal:Urcie mnoho z vas pozna tento subor cviceni...
http://www.karneval.atknet.sk/masaze/pattibetanov.html
Chcem sa opytat, ake mate skusenosti. Ci vam to v niecom pomohlo, ako dlho cvicite, ako pravidelne atd. Prestal som po dlhsej dobe fajcit a rano mavam obcas problemy s dychanim, ale ked si trochu zacvicim, tak to vzdy spolahlivo prejde. Preto hladam cviky, ktore by malo aj prakticky vyznam robit.
Tiez som prestal asi pred rokom fajcit a to co pises ty ma velmi pobavilo!
To co pises, nemyslis predsa vazne!!! Ako sa ti moze horsie dychat, ked si prestal fajcit???
Potom mi uz nic ine neostava, len poradit Ti, aby si opat zacal fajcit a bude sa Ti lahko dychat!
Obavam sa, ze Ti vobec nerozumiem. k6 pisal o dychani a ja tiez!Ujo Marky napísal:Preco by to nemal mysliet vazne?Je to klasicky priklad ludi co po dlhej dobe prestanu fajcit tak im je najprv zle...
Bol som dlhe roky silny fajciar a hned ako som prestal fajcit, prve co som si hned od rana po prebudeni vsimol bolo to, ze sa mi lahsie dycha!!!... rano mavam obcas problemy s dychanim, ...
Zle z toho, ze som prestal fajcit mi nikdy nebolo (a to som fajcil od 15 rokov). Je pravda, ze prve dni som bol velmi nervozny a stale som musel mat v ustach zuvacku (co neznasam), ale preslo to.