5 tibeťanov

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

5 tibeťanov

Príspevok od používateľa k6 »

Urcie mnoho z vas pozna tento subor cviceni...
http://www.karneval.atknet.sk/masaze/pattibetanov.html
Chcem sa opytat, ake mate skusenosti. Ci vam to v niecom pomohlo, ako dlho cvicite, ako pravidelne atd. Prestal som po dlhsej dobe fajcit a rano mavam obcas problemy s dychanim, ale ked si trochu zacvicim, tak to vzdy spolahlivo prejde. Preto hladam cviky, ktore by malo aj prakticky vyznam robit.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

pred par rokmi som mal problemy s krizovou chrbticou a potom som vyhrabal kdesi prave toto...tak som s tym zacal...
ale len som to cvicil ako cviky....niesom moc na tie cakrate veci :)
neskor som sa dozvedel, ze to praktizoval aj rodinny znamy po autonehode a pokial viem, robil to az do smrti pred par mesiacmi (rakovina)...avsak pochvaloval si :)
viac alebo menej pravidelne som ich cvicil asi rok...potom som akosi prestal...ale problemy s chrbticou som uz davno nemal :)

myslim, ze za skusku nic nedas...aj ked podla mna, so to len cviky, ako kazde ine ;)

mozno by bolo fajn to skombinovat s nejakou aerobnou cinnostou
setag
Novice
Novice

Re: 5 tibeťanov

Príspevok od používateľa setag »

k6 napísal:Urcie mnoho z vas pozna tento subor cviceni...
http://www.karneval.atknet.sk/masaze/pattibetanov.html
Chcem sa opytat, ake mate skusenosti. Ci vam to v niecom pomohlo, ako dlho cvicite, ako pravidelne atd. Prestal som po dlhsej dobe fajcit a rano mavam obcas problemy s dychanim, ale ked si trochu zacvicim, tak to vzdy spolahlivo prejde. Preto hladam cviky, ktore by malo aj prakticky vyznam robit.
5 Tibetanov poznam uz velmi dlho a skutocne ich mozem kazdemu len vrelo odporucat! Cviky velmi pomahaju na ohybnost chrbtice a tym aj na celkovu lepsiu kondiciu kazdeho, kto sa tomuto cviceniu pravidelne venuje.
Tiez som prestal asi pred rokom fajcit a to co pises ty ma velmi pobavilo!
To co pises, nemyslis predsa vazne!!! Ako sa ti moze horsie dychat, ked si prestal fajcit???
Potom mi uz nic ine neostava, len poradit Ti, aby si opat zacal fajcit a bude sa Ti lahko dychat!
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Preco by to nemal mysliet vazne? :roll: Je to klasicky priklad ludi co po dlhej dobe prestanu fajcit tak im je najprv zle...
setag
Novice
Novice

Príspevok od používateľa setag »

Ujo Marky napísal:Preco by to nemal mysliet vazne? :roll: Je to klasicky priklad ludi co po dlhej dobe prestanu fajcit tak im je najprv zle...
Obavam sa, ze Ti vobec nerozumiem. k6 pisal o dychani a ja tiez!
... rano mavam obcas problemy s dychanim, ...
Bol som dlhe roky silny fajciar a hned ako som prestal fajcit, prve co som si hned od rana po prebudeni vsimol bolo to, ze sa mi lahsie dycha!!!
Zle z toho, ze som prestal fajcit mi nikdy nebolo (a to som fajcil od 15 rokov). Je pravda, ze prve dni som bol velmi nervozny a stale som musel mat v ustach zuvacku (co neznasam), ale preslo to.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ked si clovek odmysli "vydychovanie" zlej energie, preco nie?:) natahovanie tela rano a "rozcvicka" nemoze ublizit..
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

setag napísal:...
Nie u kazdeho je to rovnake.. moj kamarat ked prestal fajcit mal problemy s dychanim este asi mesiac a pol az potom sa mu zacalo ulavovat
Napísať odpoveď