... btw.: 3,6 FSI .. mnaaaaam ... skoda uz nebude viac brzdou, ktora koncila pri troch litroch
Nová Škoda Superb !!!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ale kedze ide o novu koncepciu auta a zo stareho superbu si zobere tak meno a okridleny sip na přídi, tak to ze zmensili razvor este nemusi nutne znamenat zmensenie priestoru pre posadku ... moze to byt dane novymi konstrukcnymi rieseniami interieru, inak formovana zadna strana prednych sedadiel, zmenseny kufor, natiahnuty vnutorny priestor a tak .. proste to moze byt vychytane roznymi smermi ...
... btw.: 3,6 FSI .. mnaaaaam ... skoda uz nebude viac brzdou, ktora koncila pri troch litroch
... ale zas ten co ma na zivenie takeho motora si nekupuje Skodofku, žejo 
-
Godfather
Medium Star
ano to s tym interierom mas pravdu ..... a aj s tou 3.6 urcite by som dal prednost AUDI A6 3.2 FSI alebo by som si priplatil na 4.2 FSInordkapp_pb napísal:ale kedze ide o novu koncepciu auta a zo stareho superbu si zobere tak meno a okridleny sip na přídi, tak to ze zmensili razvor este nemusi nutne znamenat zmensenie priestoru pre posadku ... moze to byt dane novymi konstrukcnymi rieseniami interieru, inak formovana zadna strana prednych sedadiel, zmenseny kufor, natiahnuty vnutorny priestor a tak .. proste to moze byt vychytane roznymi smermi ...
... btw.: 3,6 FSI .. mnaaaaam ... skoda uz nebude viac brzdou, ktora koncila pri troch litroch... ale zas ten co ma na zivenie takeho motora si nekupuje Skodofku, žejo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
robustnost auta tvori v prvom rade karoseria ... zmenu razvoru o 4,2 cm na prvy pohlad si ani nevsimnes ! ... myslim ze na pohlad je z povedzme 3metrov 4,2 cm dost zanedbatelny kusokGodfather napísal:Ale naozaj to zmenami v interieri mohli napravit aj ked aj tak 42 mm je podla dost vela a vobec preco skracovat razvor??? Tak prichadza auto o svoj robustny vzhlad
len tak pre informaciuNová generace má mezi nápravami o 42 mm menší prostor a přestože to tak z fotografií nevypadá, je nová Škoda nižší a o 35 mm delší než její předchůdce.
Petoo.. presne tak.. dopredu dali reflektory.. presne jak BMW.. 
3x Superb v HiRes: 2500x1577
//t0m4s3 - fotky do prilohy
//len škoda, že hojko podporuje fotky len do rozlíšenia 2400..
kto chce hires fotky, tak: http://www.skoda-auto.sk/spravy/?id=411
3x Superb v HiRes: 2500x1577
//t0m4s3 - fotky do prilohy
//len škoda, že hojko podporuje fotky len do rozlíšenia 2400..
kto chce hires fotky, tak: http://www.skoda-auto.sk/spravy/?id=411
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak ono realne tam najdes viac aut
... Svetla nieco ako nova Laguna / Mondeo ... okna na zadnych dverach maju typicky bavoracky negativny sklon pri C stlpiku, predne svetla z predneho laveho pohladu -> cisty EOS (VW, nie fotak
) a mozes pokracovat ... tak sa mi zda ze jedine co je na aute ako "geniune idea" je system otvarania kufra, ktory spaja tak otvaranie stylom sedan ako aj 5D (hatchback), dobre riesenie
...
.. kazdopadne sa mne osobne aj takyto kvazi zlepenec paci ...
.. kazdopadne sa mne osobne aj takyto kvazi zlepenec paci ...
-
Šu-Do
Redeemer
skoda velmi kopiruje ine automobilky...
ale auta maju kvalitne.. a na SVK a CZ sa kupit oplatia kedze nahradne diely a udrzba nie je tak financne narocna ako nemecke alebo ine zahranicne auta
ale nemozem povedat ze je ta skoda skareda...
predok BMW, boky AUDI, zadok Renault...
taky hybrid
ale pekny
//no ok.. tak do toho moc nevidim
ale auta maju kvalitne.. a na SVK a CZ sa kupit oplatia kedze nahradne diely a udrzba nie je tak financne narocna ako nemecke alebo ine zahranicne auta
ale nemozem povedat ze je ta skoda skareda...
predok BMW, boky AUDI, zadok Renault...
taky hybrid
//no ok.. tak do toho moc nevidim
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
celkom takto by som to s tym kopirovanim nepovedal .. zatial nasadili kopirak tak pri Fabii (swift-like carŠu-Do napísal:skoda velmi kopiruje ine automobilky...
-
Martinekk
Light Professional
neviem co na tych skodovkach vidite... niet nad kvalitne auto. neviem, naco mi su lacne nahradne diely, ked ich potrebujem kazdu chvilu kopec. to si radsej kupim japonca a nemusim do neho okrem beznych veci siahnut. a je pokoj, nie? so skodovkami sa nezaoberam. taky lowend. a nech si to ma vybavu aku chce, furt je to len skodofka.
-
Godfather
Medium Star
Myslim, ze si voci Skodovke dost zaujaty. Skoda je uz davno ina ako bola kedysi napriklad vo Velkej Britanii je to dost oblubene auto dokonca tam Octaviu RS pouziva policiaMartinekk napísal:neviem co na tych skodovkach vidite... niet nad kvalitne auto. neviem, naco mi su lacne nahradne diely, ked ich potrebujem kazdu chvilu kopec. to si radsej kupim japonca a nemusim do neho okrem beznych veci siahnut. a je pokoj, nie? so skodovkami sa nezaoberam. taky lowend. a nech si to ma vybavu aku chce, furt je to len skodofka.
to je pekne, ale vsimni si ten detail, aby ta skodovka bola konkurencieschopna musi tam vrazit vsetko co dokaze do auta dat, a nie zakladne verzie ktorymi nas tu oblbujeGodfather napísal:Myslim, ze si voci Skodovke dost zaujaty. Skoda je uz davno ina ako bola kedysi napriklad vo Velkej Britanii je to dost oblubene auto dokonca tam Octaviu RS pouziva policia