Najkrajsie mesto na Slovensku
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
P3Bo
Guru wannabe
Suhlasim som tam zazil neopakovatelne romanticke momenty hlavne v tom vasom 5 hviezdickovom hotely : ) az mi slza vyhrkla : DTomasko napísal:piestany
Lol byvam vo svidniku od malicka a dajak sa mi pohlad na toto mesto zo dna na den viac hnusiJ.O.S.E napísal:Asi pre každého z nás je najkrajšie mesto to, v ktorom vyrastal a tak je to aj u mňa. Pre mňa najkrejšie mesto je Humenné - ved posudte
-
skypej
Medium Star
jednoznacne Liptovsky Mikulas
v zime - zime da sa ist lyzovat kdekolvek v okoli (Jasna, Zavazna Poruba, ...)
v lete - teplo da sa ist kupat kdekolvek v okoli (Lipt. Mara, Akvapark, ...)
najkrajsi pohlad na Krivan
a neznasam Zilinu! Vsetko na husto spravene .. a neviem aky "ujo" vymyslel aby Aupark stal v centre mesta! ach jaj
v zime - zime da sa ist lyzovat kdekolvek v okoli (Jasna, Zavazna Poruba, ...)
v lete - teplo da sa ist kupat kdekolvek v okoli (Lipt. Mara, Akvapark, ...)
najkrajsi pohlad na Krivan
a neznasam Zilinu! Vsetko na husto spravene .. a neviem aky "ujo" vymyslel aby Aupark stal v centre mesta! ach jaj
-
Vesper
Professional
To je síce pravda ale musím súhlasiť s Tomaskom pretože tvrdiť že RK je pekné mesto a nie ešte najkrajšie na SVKje fakt odvaha. Nehovorím že prostredie nie je pekné to hej, ale samotné mesto RK sú len nasilu pozliepané budovy okolo hlavnej cesty a SCPskypej napísal:ehm
sranda, ze ruzomberok kazdy pozna podla zapachu.. sice tam nic ine nie je
a mimochodom .. ten zapach az tak hrozny nie je aby sa nedal nan zvyknut .. to je len obycajna provokacia co si napisal
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Key5ers0ze
Ruzomberok naozaj nepatri medzi pekne mesta...na nom je najkrajsie prave to okolie
....ale mesto ako take, je neskutocne o nicom...ako hovorim, nieje tu jedno normalne namestie....chcel by som tu mat aspon take ako je v LM...(aj ked sa ndavno schvalil nejaky plan na vystavbu nejakeho namesticka)
este stoji za to pohlad na nocne mesto z Kalvarie, pripadne lyzovacka v Skiparku, co vsak zas nema priamo suvis s mestom
Co sa tyka nocneho zivota, tak ten je tu naozaj nulovy...Je tu sice par klubov/pubov kde su ludia, ale chyba mi tu nieco ine...
ked uz sa bavime o krase RK tak bol rozhodne krajsi v minulom storoci
...
Ruzomberok naozaj nepatri medzi pekne mesta...na nom je najkrajsie prave to okolie
este stoji za to pohlad na nocne mesto z Kalvarie, pripadne lyzovacka v Skiparku, co vsak zas nema priamo suvis s mestom
Co sa tyka nocneho zivota, tak ten je tu naozaj nulovy...Je tu sice par klubov/pubov kde su ludia, ale chyba mi tu nieco ine...
ked uz sa bavime o krase RK tak bol rozhodne krajsi v minulom storoci
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Masaker
Medium Professional
neviem pani ale vy ste boli v ruzomberku asi fakt naposledy v minulom storoci.. sice to nieje az tak davno ale to co bolo dovodom toho smradu sa mierne zmenilo... museli nasadit filtre a zmenit trochu sposob vyroby. .takze smrad uz taky nieje... je to v normale.. iba niekedy ked je inverzia tak je to citit.. ale v lete nieje problem s nicim . .vy ste sli asi len okolo tej hlavnej cesty... ale co tak vynst na gejdak al niekde kde sa da aj najest s krasnym vyhladom. .alebo len za mesto do nejakej doliny... tam po priemysle niet ani stopy.. takze nemozte to posudit len ako cestujuci co cez mesto prefici za 10 minut... a nemyslel som mesto ako len centrum. .ale ako skor okres.. napriklad .. sipsky masiv je krasny,choc,salatin.. ale to by ste tam museli vyslapat a kochat sa zasluzenym vystupom... a nevravte mi ze nejaky blavak ma taku moznost sa vydriapat po svojich do takej vysky... jedine na panelak.... a ta papieren sice skodi. .ale dava pracu polovici rk..