Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

masino napísal:ak to porovnas s inymi zombie filmami, tak to nema konkurenicu medzi nimi
ehm... urcite ma konkurenciu.. a nie malu...
usvit mrtvych, land of the dead
dokonca aj parodia na usvit mrtvych Soumrak mrtvych.. (Shaun of the Dead)

//
Key5ers0ze napísal:mozno preto, ze vsetky zombie filmy su na jedno kopyto :)
urcite nie
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Key5ers0ze napísal:mozno preto, ze vsetky zombie filmy su na jedno kopyto :)
pravda, mozno rezident sa trochu lisi, ma dejovu liniu aj pomimo..
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

masino napísal:ak to porovnas s inymi zombie filmami, tak to nema konkurenicu medzi nimi
mne sa napr ovela viac pacilo 28 dni potom, co je dost podobny film co sa pribehu tyka.
mi-chau
Darca
Darca

Steju napísal:mne sa napr ovela viac pacilo 28 dni potom, co je dost podobny film co sa pribehu tyka.
tak to si asi este nevidel 28 weeks after... nuda
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Šu-Do napísal:ehm... urcite ma konkurenciu.. a nie malu...
usvit mrtvych, land of the dead
dokonca aj parodia na usvit mrtvych Soumrak mrtvych.. (Shaun of the Dead)
no jedine ten usvit mrtvych..inak ziadnu konkurenciu nevidim...
Resident evil boli vsetky uplne kraviny...ked som siel prvykrat pozerat jednotku cakal som, ze to bude pecka, ale ten film ma nijak nenadchol...tak isto ako aj ostatne casti..na jedno pozretie a caaaaaaaaaf
ale to je len moj subjektivny nazor :-)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Old Dirty Bastard napísal:rozoberate tu figurinu na ulici? ako sa tam dostala? lebo na nic rozumne som ani ja neprisiel, vysvetli mi to niekto cez SS? :)
Tu figurinu tam dal ten mutatnt.Tomu mutantovi Will ulovil zensku-ta sa nakoniec vyliecila ako prva.Tak ten mutant tam dal figurinu a spravil pascu-presne ako Will,predtym :) .
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

dudo02 napísal:Tu figurinu tam dal ten mutatnt.Tomu mutantovi Will ulovil zensku-ta sa nakoniec vyliecila ako prva.Tak ten mutant tam dal figurinu a spravil pascu-presne ako Will,predtym :) .
presne tak, inak je to rozoberane aj vo FAQ na imdb
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

ehm ste vy teda spammeri - no nemozte to vykecavat v teme I AM LEGEND?

no ale aby aspon niekto ostal verny topicu .. tak pridam dve tituly:

Alpha Dog, Goya's Ghosts

dobre filmy :)

aj ked Alpha Dog - na mna posobil dost umelo.. hlavne to tymi "hercami" bude :roll:
mi-chau
Darca
Darca

He was a quiet man pre mna skutocne vynimocny film vycnievajuci z radu, odporucam.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mi-chau: Videl som to asi pred tromi dnami a vobec ma to neuputalo. Zaciatok mi prisiel nudny, doslova som sa 55 minut nudil, ale treba uznat, ze potom to malo dobry spad, aj ked ten zaver... Tazko zhodnotit taky film, pretoze to malo dobru pointu, avsak keby som nevidel vysoke hodnotenie na IMDB & CSFD a zacal by som pozerat ten film, tak ho urcite vypnem skor ako v polovici, kedze som sa pri nom nudil. Pre mna priemerny, mozno az podpriemerny film.
mi-chau
Darca
Darca

Vidis hojko, sto ludi sto chuti, mne zas pride nudne ako 15 metrovy robot meniaci sa na policajne auto demoluje zastavku mhd. Mne ten film nepripadal nudny co vobec ale vobec neznamena ze nebol nudny, len mne tak nepripadal. A teraz som checkol csfd a zistil som ze to nebol az taky prepadak..
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Uputalo ma konecne daco v poslednom case.

http://www.csfd.cz/film/223251-hoax-the
mi-chau napísal:He was a quiet man pre mna skutocne vynimocny film vycnievajuci z radu, odporucam.
Kto mi ten film v skratke vysvetli? Ja som tomu nejak nepochopil. On bol schyzofrenik ci ako?Nakoniec ich postrielal on a 6 gulka bola jeho? Kto bol ten co ich akoze postrielal? A ta elisha mala akoze s tymsefom pomer?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pekla dej filmov si rozoberajte inde !! človek si chce pozrieť niektorý film ale takýmto činom sa mu to neoplatí lebo tu všetko vykecáte !! Tu máte písať najlepšie filmy a nie ich rozoberať..
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ale ak si ho planuju pozriet, tak je to ine. Bud trocha ohladuplny a daj to aspon malymi pismenami. Hadam ti ludia neziadaju vela :/

Aktualne som bol na 30 Days of Night, normalne potesilo. Troska vykradnuty ale nedosiahnutelny Carpenterov The Thing. Ten som videl viackrat, ale iba na VHS/DVD a bola tam este o kus lepsia atmosfera, v kine to musela byt pecka /bohuzial som mal 1 rok, ked to vzniklo a bolo uvedene do kin :)/. Upirina ako ma byt, ziadni upiri typu Blade a jeho nepriatelia, ale poriadne monstra - takto si predstavujem upirov. Pre tych, co maju radi napatie a horrorovu atmosferu doporucujem vsetkymi piatimi. A tym samozrejme nemyslim tych, co sa im paci fraska na horror - Saw. Jedina vytka patri hudbe, ktora nebola dostatocne vyrazna, horrorova ..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Deje filmov si prosím riešte cez SS a držte sa témy.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

soviet & zuzka> dakujem obom za dobre nazory .. tiez ma to zacalo riadne .. sr.. stvat - prisiel som si tu precitat nazor - priklad " filmy XYZBLABLABLA sa mi pacil" .. a nie tie SPOILERY a vykecavacky okolo deja toho filmu ako tu to bolo minule..

lidicky troska sa uvedomte, ze takto kazite pozitok z filmu TYM ktori ho este nevideli .. :o :idea:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Práve som dopozeral The Man From Earth .. moc zaujímavo prevedené..ale rád by som vedel rozpočet toho filmu :lol:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

zuzkazuzka napísal:Deje filmov si prosím riešte cez SS a držte sa témy.
more toto je uz jake forum, jak komunisti, a vlastne aj ano /doktor fico/ tema o filmoch a nemoze sa tu rozoberat film,ze rieste si to cez SS, tak ked niekto ma dobry film nech mi posle SS aj s dejom, lebo som si chcel teraz nieco kuknut ale tu sa docitam asi len nazvy.......
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

l0f4s3 napísal:more toto je uz jake forum, jak komunisti, a vlastne aj ano /doktor fico/ tema o filmoch a nemoze sa tu rozoberat film,ze rieste si to cez SS, tak ked niekto ma dobry film nech mi posle SS aj s dejom, lebo som si chcel teraz nieco kuknut ale tu sa docitam asi len nazvy.......
Presne tak. Dal som obsah do SPOIL era, ani to sa moderatorovi nepacilo. Tak si radsej zalozme dalsie temy kde bude v kazdej po 5 prispevkov a zahlcujme forum docasnymi temami. tato vasa diktatura mi uz lezie na nervy. TOTO JE FORUM A KEBY SOM CHCEL NIECO CEZ SS TAK TO ANI FORUM NEMUSI BYT.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

To bolo len nepochopene. Nie je dej filmu ako dej filmu. Ked niekto napise, ze sa mu pacil Usual Suspects a strucne popise dej, je to ine, ako ked napise, kto bol Keyser Soze. Nepatri to sem a dokaze to rozculit. Takze radsej "zahltit" forum viacerymi temami, ako niekomu pokazit prekvapenie, ked si chcel len precitat nejake tipy na nove filmy vo vseobecnej teme, ako je tato.
Napísať odpoveď