a pocul si napr darkness surrounding od nich ? celkovo kapela sa nezda ale ked pocujem tento song mam zmiesane pocitymirak2 napísal:ze ach jaj, z A7x je screamo a tak podobne..
EMO-emocionalne slabi ludia
-
mirak2
Hardcore addict
nemozes podla EPcka (resp. prveho albumu) alebo jednej skladby hodnotit celu tvorby kapely..ale rozumiem...ibaze tam bolo viac takych heftov, hoci si na ne nespomeniem
///jaj ja som si nevsimol... 1500. prispevok..nebudem davat dakovacku ako pri tisicke, lebo nahodou vznikne velky mrak samolubosti a a a...ti ktori pozerate southpark mozno viete o com blabolim
ale offtopic, sry
///jaj ja som si nevsimol... 1500. prispevok..nebudem davat dakovacku ako pri tisicke, lebo nahodou vznikne velky mrak samolubosti a a a...ti ktori pozerate southpark mozno viete o com blabolim
EMO...na svete su punkeri, neonacisti, metalisti a ine skupiny ludi ktori si myslia ze to je cool ked sa obliekaju podla toho co pocuvaju resp. podla toho v co veria...som katolik no neobliekam sa ako jan krstitel lebo to nie je IN...teraz leti EMO...som slovak - neonacista - som debil ktori ani nevie o co v druhej svetovej vojne slo ale bavi ma kreslit hakove krize a mat vyholenu palicu tak preco nie...
kazdy jeden z toho vyrastie...skor ci neskor...
vzdy je lepsie byt EMO a ublizovat sebe ako byt nacek a mlatit ostatnycht0PiC_m4N napísal:EMO...na svete su punkeri, neonacisti, metalisti a ine skupiny ludi ktori si myslia ze to je cool ked sa obliekaju podla toho co pocuvaju resp. podla toho v co veria...som katolik no neobliekam sa ako jan krstitel lebo to nie je IN...teraz leti EMO...som slovak - neonacista - som debil ktori ani nevie o co v druhej svetovej vojne slo ale bavi ma kreslit hakove krize a mat vyholenu palicu tak preco nie...
Presne tak, to som v tejto teme uz asi aj pisal, len vzdy sa to periodicky opakuje, takisto ako haterske narazky v hip hopeSteju napísal:vzdy je lepsie byt EMO a ublizovat sebe ako byt nacek a mlatit ostatnych
Ja si vravim - chcu byt emo? nech si ublizuju ak tomu veria, ked preziju, tak by z nich uz mali byt normalni ludia a zivot pojde dalej
Tak toto je uz moc, cloveku z toho pride zle.axXis napísal:je*a, uz sa EMO serie aj do visual kei
neboj nič, to sú len začiatky, on sa postupne sformuje na real EMO, aj tie žily časom môžu prísť. Byť tebou, tak sa mu snažím vstúpiť do svedomia. V prvom rade by som ho zje*al či mu ozaj hrablo v kocke...Salamien napísal:Moj brat sa dal na EMO styl, neviem preco, ma uz prefarbene vlasy nacierno...ma 15 rokov,dobre nim slaha puberta. Ale nastastie si nereze zily ani sa mi nezda ze by bol smutny a neviem co. Asponze tak, ale ani za mak nepochopim, ako sa mu moze pacit EMO a preco.
keby ja mam mladsieho brata a da sa na emo, by som mu to rychlo vyje*** z hlavy... uz len pre to, ze ja to nenavidim.Salamien napísal:Moj brat sa dal na EMO styl, neviem preco, ma uz prefarbene vlasy nacierno...ma 15 rokov,dobre nim slaha puberta. Ale nastastie si nereze zily ani sa mi nezda ze by bol smutny a neviem co. Asponze tak, ale ani za mak nepochopim, ako sa mu moze pacit EMO a preco.
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zaujimave, ja by som sa pod tento prispevok aj podpisal v pripade keby sme hovorili o hip hopesirmisoturbo napísal:keby ja mam mladsieho brata a da sa na emo, by som mu to rychlo vyje*** z hlavy... uz len pre to, ze ja to nenavidim.
neviem, neviem, ale keby sa mi mal spravat brat ako bu*erant tak to dakujem pekne... mam dost ked mam spoluziaka emaka a ked ho vidim mam sto chuti mu rozflakat ksicht... teply jak sa patri...braino.swk napísal:zaujimave, ja by som sa pod tento prispevok aj podpisal v pripade keby sme hovorili o hip hopebtw ja niesom emo, ani ho neuznavam, ja len ze ovplyvnovat niekoho ineho na zaklade nasich subjektivnych nazorov je cudne..
predverom som bol v EMO podniku
ukecala ma na to kamaratka, lebo chcela ist kuknut neEMO kamaratov (ktorych tam bolo tak cca 5%). to by clovek neveril ako sa da lahko znepriatelit si celu krcmu
no proste nikdy viac
ale dokonca tam ani neplakali, co sa mi zdalo cudne. teda cest vynimkam. nejaka placuca 14tka nenechala EMO v hanbe. vazne nechapem ako sa moze niekto tak neskutocne zhovadit. a co ma stve najviac, ze sa clenia k nejakej odnozi punku hoci ich punkeri vo vacsine pripadov pri sebe nemozu ani citit. no vobec im to nevadi a smelo si spievaju songy od slobodnej europy alebo inych (pre punkove hnutie posvatnych) kapiel.
ty vole, toto je silna kava, pripomina mi to situaciu v USA pri prichode new wave of british heavy metal v 80 rokoch minuleho storocia, ked si znepokojeni a 100% spravni rodicia vytvorili zdruzenie kde si citali texty metalovych kapiel a spolocne sa pohorsovali nad tym aky to ma len strasne negativny vpliv na ich deti a filozofovali nad buducnostou ked budu dalej pocuvat to co pocuvaju....ach jo, ocividne zadubenci vzdy boli a vzdy budu len sa vzdy budu prejavovat inak...whatever...Salamien napísal:Moj brat sa dal na EMO styl, neviem preco, ma uz prefarbene vlasy nacierno...ma 15 rokov,dobre nim slaha puberta. Ale nastastie si nereze zily ani sa mi nezda ze by bol smutny a neviem co. Asponze tak, ale ani za mak nepochopim, ako sa mu moze pacit EMO a preco.