EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Steju
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Steju »

mirak2 napísal:ze ach jaj, z A7x je screamo a tak podobne..
a pocul si napr darkness surrounding od nich ? celkovo kapela sa nezda ale ked pocujem tento song mam zmiesane pocity :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nemozes podla EPcka (resp. prveho albumu) alebo jednej skladby hodnotit celu tvorby kapely..ale rozumiem...ibaze tam bolo viac takych heftov, hoci si na ne nespomeniem

///jaj ja som si nevsimol... 1500. prispevok..nebudem davat dakovacku ako pri tisicke, lebo nahodou vznikne velky mrak samolubosti a a a...ti ktori pozerate southpark mozno viete o com blabolim :D ale offtopic, sry
t0PiC_m4N
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa t0PiC_m4N »

EMO...na svete su punkeri, neonacisti, metalisti a ine skupiny ludi ktori si myslia ze to je cool ked sa obliekaju podla toho co pocuvaju resp. podla toho v co veria...som katolik no neobliekam sa ako jan krstitel lebo to nie je IN...teraz leti EMO...som slovak - neonacista - som debil ktori ani nevie o co v druhej svetovej vojne slo ale bavi ma kreslit hakove krize a mat vyholenu palicu tak preco nie...

kazdy jeden z toho vyrastie...skor ci neskor...
Steju
King
King

t0PiC_m4N napísal:EMO...na svete su punkeri, neonacisti, metalisti a ine skupiny ludi ktori si myslia ze to je cool ked sa obliekaju podla toho co pocuvaju resp. podla toho v co veria...som katolik no neobliekam sa ako jan krstitel lebo to nie je IN...teraz leti EMO...som slovak - neonacista - som debil ktori ani nevie o co v druhej svetovej vojne slo ale bavi ma kreslit hakove krize a mat vyholenu palicu tak preco nie...

kazdy jeden z toho vyrastie...skor ci neskor...
vzdy je lepsie byt EMO a ublizovat sebe ako byt nacek a mlatit ostatnych
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Steju napísal:vzdy je lepsie byt EMO a ublizovat sebe ako byt nacek a mlatit ostatnych
Presne tak, to som v tejto teme uz asi aj pisal, len vzdy sa to periodicky opakuje, takisto ako haterske narazky v hip hope :)
Ja si vravim - chcu byt emo? nech si ublizuju ak tomu veria, ked preziju, tak by z nich uz mali byt normalni ludia a zivot pojde dalej :)
t0PiC_m4N
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa t0PiC_m4N »

Steju napísal:vzdy je lepsie byt EMO a ublizovat sebe ako byt nacek a mlatit ostatnych
teraz nenarazam na ich sposoby sebarealizovania sa...vravim len ze kazdy styl ma svoje obodobie :)
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

EMO
extremne mastna ofina

som nemohol ked som to videl :smt046

dakujem za k- ale tak ja som sa pobavil na tom
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak toto je uz moc, cloveku z toho pride zle.
Salamien
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Salamien »

Moj brat sa dal na EMO styl, neviem preco, ma uz prefarbene vlasy nacierno...ma 15 rokov,dobre nim slaha puberta. Ale nastastie si nereze zily ani sa mi nezda ze by bol smutny a neviem co. Asponze tak, ale ani za mak nepochopim, ako sa mu moze pacit EMO a preco. :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Salamien napísal:Moj brat sa dal na EMO styl, neviem preco, ma uz prefarbene vlasy nacierno...ma 15 rokov,dobre nim slaha puberta. Ale nastastie si nereze zily ani sa mi nezda ze by bol smutny a neviem co. Asponze tak, ale ani za mak nepochopim, ako sa mu moze pacit EMO a preco. :roll:
neboj nič, to sú len začiatky, on sa postupne sformuje na real EMO, aj tie žily časom môžu prísť. Byť tebou, tak sa mu snažím vstúpiť do svedomia. V prvom rade by som ho zje*al či mu ozaj hrablo v kocke...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Salamien napísal:Moj brat sa dal na EMO styl, neviem preco, ma uz prefarbene vlasy nacierno...ma 15 rokov,dobre nim slaha puberta. Ale nastastie si nereze zily ani sa mi nezda ze by bol smutny a neviem co. Asponze tak, ale ani za mak nepochopim, ako sa mu moze pacit EMO a preco. :roll:
keby ja mam mladsieho brata a da sa na emo, by som mu to rychlo vyje*** z hlavy... uz len pre to, ze ja to nenavidim.
Steju
King
King

ake kapely pocuva? :D
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

sirmisoturbo napísal:keby ja mam mladsieho brata a da sa na emo, by som mu to rychlo vyje*** z hlavy... uz len pre to, ze ja to nenavidim.
zaujimave, ja by som sa pod tento prispevok aj podpisal v pripade keby sme hovorili o hip hope :roll: btw ja niesom emo, ani ho neuznavam, ja len ze ovplyvnovat niekoho ineho na zaklade nasich subjektivnych nazorov je cudne..
2Pacaveli
Addict
Addict

braino.swk napísal:zaujimave, ja by som sa pod tento prispevok aj podpisal v pripade keby sme hovorili o hip hope :roll: btw ja niesom emo, ani ho neuznavam, ja len ze ovplyvnovat niekoho ineho na zaklade nasich subjektivnych nazorov je cudne..
neviem, neviem, ale keby sa mi mal spravat brat ako bu*erant tak to dakujem pekne... mam dost ked mam spoluziaka emaka a ked ho vidim mam sto chuti mu rozflakat ksicht... teply jak sa patri...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Prawý EMO sa chce zabiť. Wpodstate je už mŕtwy, len sa ešte lúči s krutým swetom. Prawý EMO nosí wlasy cez oči, aby sa nemusel dívať na to ako swet ubližuje africkým deťom a dobrej muzike.
dnes som mal moznost si precitat toto. nema to chybu :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

predverom som bol v EMO podniku :) ukecala ma na to kamaratka, lebo chcela ist kuknut neEMO kamaratov (ktorych tam bolo tak cca 5%). to by clovek neveril ako sa da lahko znepriatelit si celu krcmu :D no proste nikdy viac :D ale dokonca tam ani neplakali, co sa mi zdalo cudne. teda cest vynimkam. nejaka placuca 14tka nenechala EMO v hanbe. vazne nechapem ako sa moze niekto tak neskutocne zhovadit. a co ma stve najviac, ze sa clenia k nejakej odnozi punku hoci ich punkeri vo vacsine pripadov pri sebe nemozu ani citit. no vobec im to nevadi a smelo si spievaju songy od slobodnej europy alebo inych (pre punkove hnutie posvatnych) kapiel.
2Pacaveli
Addict
Addict

to by clovek neveril ako sa da lahko znepriatelit si celu krcmu - looool :lol: sorry za OT.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

axXis napísal:dnes som mal moznost si precitat toto. nema to chybu :lol:
a vlasmi zapchat vsetky telesne otvory nech z tohoto sveta nic neprime a ani do neho nic neda :D dobra trefa axxis:D
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

ty vole, toto je silna kava, pripomina mi to situaciu v USA pri prichode new wave of british heavy metal v 80 rokoch minuleho storocia, ked si znepokojeni a 100% spravni rodicia vytvorili zdruzenie kde si citali texty metalovych kapiel a spolocne sa pohorsovali nad tym aky to ma len strasne negativny vpliv na ich deti a filozofovali nad buducnostou ked budu dalej pocuvat to co pocuvaju....ach jo, ocividne zadubenci vzdy boli a vzdy budu len sa vzdy budu prejavovat inak...whatever...
Napísať odpoveď