aj ja by som sa rad pridal, uz ma to tam dost dlho lakaLinkman napísal:ok bude to niekedy po dvadsiatom januarisprav a vztycime
ak mate dalsie info , tak sem s nimi
ja by som siel.. ale ony ta obvinia potom ked ta chytia zo vsetkeho mozneho.. este aj zo spionaze.. a nevyndes z basy nidky.. este ta budu mat za teroristu.. ale keby to nieje tak daleko tak uz som tamnordkapp_pb napísal:btw: kto si prvy trufne na vojensky areal Lešť ?... alebo municaky nad Rasovom ?
![]()
... nepriestrelna vesta podmienkou
exituje jedna nezatopena ale ta ide iba z vodarni na riviere na ostrov Sihot...myslim ze raz sa tam aj dalo ist(neviem ci to enoblo vtedy co vsetky muzea su zadara)chlapec10 napísal:mnooo, ci ma poznas neviem, ale skautom som nebol, bol som TOM Vlcia svorka, neskor Cierna Druzina
ozaj, neviem ci to mozete niekto potvrdit alebo vyvratit....
ale svojho casu som pocul ze pod dunajom by mala byt nejaka podzemna chodba/tunel spajajuc obidva brehy, neviete niekto nieco o tom???
hej mas pravdu mame prevratne cele mesto, ja som raz davno bol na zidovskom cintorine, tam su tiez dajake katakomby, ale bol som este detsko, som sa bal jak nikdy estebrainwirm napísal:my mame tiez chodby popod celym mestom prevrtane niekedy sli chodby zo snv az pod spissky hrad. rad by som sa dostal aspon do tych co su pod mestom, pred kostolom ket robili dlazbu tak sa do nich nahodou preburali tak teras je tam hrube sklo .. dalsi vchod je vnutri v kostole ale ten je zamurovany. dalsi vchod bol za mestom v takej jaskini az na to ze ho odstrelili dynamitom. pocul som ze aj z niektorych budov na namesti cez pivnice sa tam da dostat ale nepoznam velmi nikoho kto by mal v pivnici vchod do katakombno ale urcite by to stalo zato pozriet si to...
Tak nabuduce hladaj dokladnejsieD30RU5 napísal:teda chlape nechem ta skalamat ale ja som sice neskumal tu zakladnu dako poriadne ale ziaden vhidny vchod do podzemnych chodieb som ennasiel, bol som vnutry v tych bunkroch, ano tma su chodbny ale iba medzi ejdnotlivymi bunkrami, par tych chodieb ide aj hlbsie ale potom sa konci, nasli sme aj jedny zaomietkovane pancierove dvere za ktroe by sa mzono oplatilo ist:)